Antena Căutare

Horoscop aprilie 2023. Previziuni astrologice pentru toată luna. Cum te afectează Mercur retrograd în funcție de zodie

Horoscop luna aprilie 2023. Află previziunile astrologice pentru următoarele săptămâni și cum te afectează Mercur retograd în funcție de zodie. Iată ce au pregătit astrele pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

cele 12 zodii si cateva planete pe un fundal albastru ca cerul
Horoscop luna aprilie 2023. Află previziunile astrologice pentru următoarele săptămâni și cum te afectează Mercur retograd în funcție de zodie. Iată ce au pregătit astrele pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. | Shutterstock.com

Mercur intră în Taur pe 3 aprilie 2023 și acesta este un moment prielnic pentru a te concentra asupra bunurilor materiale. Trei zile mai tâziu, Luna Plină din Berbec marchează o perioadă de mare emoție și energie. Este ideal ca atunci să îți asumi noi riscuri și să inițiezi proiecte.

Venus intră în Gemeni pe 11 aprilie 2023 și aduce dorința de socializare și stimulare intelectuală. Luna Nouă din Berbec, pe 20 aprilie, marchează un nou început și o oportunitate de a stabili obiective pentru viitor.

Citește și: Care sunt cele trei zodii de bărbați care adoră libertatea. Mai bine ai face ca ei dacă vrei să nu îi pierzi!

În general, luna aprilie este o lună plină de energie și entuziasm, însă trebuie să acorzi atenție comportamentului. Încearcă să nu ai unul impulsiv sau nesăbuit, ci mai degrabă să rămâi deschis la noi experiențe și oportunități.

Articolul continuă după reclamă

Horoscop luna aprilie 2023. Previuni astrologice pentru toate cele 12 zodii

Află de pe a1.ro ce rezervă astrele pentru cele 12 zodii ale horoscopului în luna aprilie 2023: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Citește horoscopul lunar aprilie.

Horoscop Berbec aprilie 2023

Pregătește-te pentru luna aprilie. Este plină de putere cosmică și promite o călătorie de neuitat. Cea mai norocoasă zi a anului este 11 aprilie 2023, când Soarele și Jupiter se unesc pentru a îți oferi șansa la o descoperire miraculoasă. Dar asta nu este tot.

O eclipsă de soare îți va deschide porțile către o nouă eră de schimbare și identitate. Relațiile sunt în centrul atenției luna aceasta și se pot schimba multe lucruri în familie. Pregătește-te, pe 21 aprilie, Mercur este retrograd și vor exista întârzieri în toate tranzacțiile în care banii sunt implicați.

Horoscop Taur aprilie 2023

Per total, aprilie este o lună plină de idei interesante, creștere personală și muncă cu sinele. Indicat este să profiți de oportunitățile care îți ies în cale.

Luna aceasta, Marte îți va ”trezi” creierul, stârnește creativitatea și te va împinge să fii mai sigur/ă pe tine și să spui exact ce gândești. Sunt șanse mari să te concentrezi pe proiecte legate de comunicare sau să te împrietenești cu vecinii sau colegii.

Pe data de 3 aprilie, Mercurs se va alătura semnului tău și te va face mai dornic să-ți împărtășești ideile. Nu uita să acorzi timp pentru reflecție în primele săptămâni ale lunii aprilie. Te va ajuta să-ți găsești inspirația și să-ți setezi obiective realizabile.

Ziua ta noroacoasă, în luna aprilie 2023, este 11 aprilie, așa că profită de această energie. Eclipsa de soare din 19 aprilie te-ar putea ajuta să renunți la bagajele din trecut și să te concentrezi pe vindecare și să te pui pe primul loc.

Mercur va retrograda în semnul tău începând cu 21 aprilie, așa că așteaptă-te la confuzii și o comunicare greșită.

Citește și: Ce înseamnă dacă vezi, în mod repetat, numărul 1234. Universul vrea să-ți comunice un mesaj important

Horoscop Gemeni aprilie 2023

Cu atâta energie pozitivă în sectorul bucuriei, al prieteniilor și al aspirațiilor, luna aceasta ar putea aduce repere majore și conexiuni care te înalță.

Folosește cea mai norocoasă zi a anului, 11 aprilie, și puterea eclipsei de soare din 19 aprilie pentru a face o listă cu visele tale și a cere ajutorul pentru a le realiza.

Conform horoscopului pentru aprilie 2023, dragostea e în aer pentru că Venus intră în zodia ta pe 11 aprilie. Fii cu ochii pe finanțele tale, deoarece Marte ar putea aduce cheltuieli mari, dar și oportunități de a câștiga mai mulți bani.

În cele din urmă, pregătește-te pentru provocări potențiale legate de sănătate, probleme din trecut sau echilibru karmic după 21 mai, când Mercur intră în sectorul tău de karma.

Horoscop Rac aprilie 2023

Este momentul să strălucești, iar cu Marte puternic în semnul tău, vei reuși. Ești plin/ă de sex-appeal, încredere și curaj, gata să-ți cucerești toate obiectivele personale și profesionale.

În aprilie, universul te împinge către carieră, noi descoperiri și oportunități de a urca pe scara profesională. Cea mai norocoasă zi a anului este 11 aprilie. Pe 19, se vor deschide porțile către începuturi și acțiuni mari.

Luna Plină din 6 aprilie aduce schimbări în casa sau situația familiei, unii decis să de mute, alți nativi să renoveze ori să aibă o discuție serioasă cu cineva drag.

Mercur va fi retrograd pe 21 aprilie, eveniment care aduce reconectarea cu vechii prieteni sau conexiuni ratate.

Horoscop Leu aprilie 2023

Bat vânturile schimbării și ești îndrumat să explorezi noi căi și orizonturi. În aprilie 2023, Marte susține concentrarea și îi poate face pe unii nativi să se simtă pierduți, copleșiți. Soluția este să cauți linistea, să-ți asculți intuiția.

Luna Plină din 6 aprilie te poate inspira să-ți descoperi o nouă versiune a ta. Cea mai norocoasă zi din această lună este 11 aprilie, când Soarele și Jupiter se unesc, aducând oportunități de creștere.

Venus îți va dinamiza viața socială și, dacă ești singur/ă, sunt șanse mari să întâlnești online pe cineva. Mercur va fi retrograd pe 21 aprilie, așa că acordă atenție provocărilor din carieră sau obiectivelor pe termen lung.

Citește și: Care sunt cele două zodii care vor da lovitura la începutul lui aprilie. Primele zile ale lunii vor fi încununate doar cu reușite

Horoscop Fecioară aprilie 2023

Viața ta socială va fi înfloritoare. Îți vei face prieteni și este un moment minunat pentru a îți crește veniturile cu ajutorul noilor conexiuni. Luna aceasta, vor fi evidențiate și legăturile intime.

Venus îți va lumina sectorul carierei după 11 aprilie, așa că nu spune ”nu” unei noi slujbe, dacă există condiții bune. Fii conștient/ă de faptul că Mercur va retrograda în aprilie, ceea ce înseamnă că poate încetini lucrurile.

Să nu te surprindă faptul că unele lucruri se simt puțin... neregulate. Folosește această perioadă pentu a te revizui și a îți asculta intuiția.

Horoscop Balanță aprilie 2023

Stelele se aliniază pentru a aduce dragoste și conexiune serioasă în viața ta. Indiferent dacă ești singur/ă și gata să intri într-o relație amoroasă, ești pe cale să intri în epoca de aur a vieții tale romantice.

Pe 11 și 19 aprilie sunt zilele tale norocoase. Atunci sunt șanse mari să îți găsești dragostea adevărată și să duci lucrurile la următorul nivel. Dar ai grijă, dacă ești într-o relație care este pe cale să se termine, nu te teme. Universul te redirecționează către persoana ta, născută pentru a fi lângă tine. Așa că ai încredere în proces.

Luna plină de pe 6 aprilie îți va oferi încrederea să te afirmi și să-ți ceri viața dorită. Fii atent/ă la oportunitățile de a investi și de a construi, dar fii conștient/ă de faptul că Mercur retrograd ar putea provoca confuzie.

Horoscop Scorpion aprilie 2023

Universul spune că ceva unic ți se va întâmpla în luna aprilie 2023, conform horoscopului. Marte își face treaba și te vei simți plin/ă de energie și gata să faci pace cu sinele tău.

S-ar putea să trăiești o mulțime de emoții în săptămânile ce urmează, dar la final te vei simți liber/ă ca pasărea cerului. Dacă ești interesat/ă de mediul academic, mass-media, spiritualitate sau afaceri internaționale ori dorești să călătorești și să explorezi, acum este momentul să o faci.

Ai încredere în instinctul tău și mergi cu fluxul universului – ești construit diferit decât oricine altcineva, iar acesta este un lucru bun. Dacă în ultima perioadă te-ai simțit blocat/ă, este timpul să faci niște schimbări. 11 aprilie este ziua ta norocoasă, așa că folosește-o din plin.

Horoscop Săgetător aprilie 2023

S-ar putea să simți o dorință profundă de a scotoci printre acte, evenimente, reacții pentru că simți că nu poți avea încredere în ceilalți. Nu te teme, relațiile tale sunt pe un teren solid. Este important ca în aprilie 2023 să te concentrezi pe finanțele tale.

Luna această, inima și dorințele tale sunt intense. Dacă ești singur/ă, sunt șanse mari să-ți dorești conexiuni mai profunde. 11 și 19 aprilie 2023 sunt zile norocoase pentru a găsi și experimenta dragostea.

Venus va aduce armonie parteneriatelor după 11 aprilie. S-ar putea să ai frustrări legate de echilibrul dintre viața profesională și viața personală sau de sănătate după 21 aprilie.

Horoscop Capricorn aprilie 2023

În aprilie, vei simți o dorință profundă de unire și stabilitate. Sunt șanse mari să găsești pe cineva cu care poți avea o legătură pe termen lung.

Dacă ai deja pe cineva, pot exista momente tensionate, pe care le puteți depăși doar dacă puneți relația pe primul loc. Începând cu ziua de 11 aprilie sau în timpul eclipsei de soare din 19 aprilie, este posibil să te simți mai liber/ă și să nu îți mai pese atât de mult cum te văd ceilalți.

Pe 6 aprilie, Venus îți oferă mai multă armonie în muncă și echilibru în viața personală.

Horoscop Vărsător aprilie 2023

Cu Pluto în zodia ta, s-ar putea să simți o schimbare energetică și dorința de noi orizonturi, dar te temi de viitor. Aprilie aduce activități intelectuale, călătorii, comunicare și oportunități de creștere personală.

Luna plină din 6 aprilie îți oferă curajul de a-ți spune părerea și șansa de a te conecta mai ușor cu ceilalți. Venus în viața ta amoroasă după 11 aprilie ar putea aduce o mare pasiune.

Poate exista confuzie în jurul vieții de familie după 19 aprilie, așa că nu este cel mai bun moment pentru a lua decizii mari. În schimb, concentrează-te pe reconectarea cu rădăcinile tale.

Horoscop Pești aprilie 2023

În luna aprilie 2023, vei fi interesat/ă de tot ce ține de casa ta. Spațiul în care locuiești este important, așa că ești în căutarea unui imobil sau te gândești să-ți renovezi casa actuală.

Ar trebui să pui accent pe sănătatea ta, poți începe cu o rutină de fitness și vei reuși să revii pe linia de plutire. În următoarele săptămâni vei avea noroc la bani, așa că ai grijă cum investești.

Horoscop 19 martie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate... Horoscop 20 martie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x