Antena

Horoscopul banilor pentru anul 2021, cu Mihai Voropchievici şi Lidia Fecioru: "Dumnezeu îţi dă, dar nu îţi bagă şi în traistă"

Numerologul Mihai Voropchievici şi bioenergoterapeutul Lidia Fecioru au explicat, la Adevăruri Ascunse, cu ce fel de încărcătură vine anul 2021 în ceea ce priveşte latura financiară. Astfel, spre deosebire de anul acesta, anul viitor vine cu o multitudine de oportunităţi pentru toate zodiile.

Publicat: Luni, 23 Noiembrie 2020, 12:23 | Actualizat: Luni, 23 Noiembrie 2020, 17:09
Horoscopul banilor pentru anul 2021, cu Mihai Voropchievici şi Lidia Fecioru: "Dumnezeu îţi dă, dar nu îţi bagă şi în traistă"

2021 vine cu o încărcătură benefică pentru toate zodiile. Nu o să fie numai una super-valabilă. Sunt totuşi 2-3 mai ieşite din comun, undeva mai ridicate şi financiar, şi profesional şi pe latura afectivă, dar anul, în permanenţă este un an atât de creator de oportunităţi în care nu vom avea timp să ne plictisim, notează Antena3.

Horoscopul banilor pentru anul 2021, cu Mihai Voropchievici şi Lidia Fecioru

Vor fi oportunităţi, însă Dumnezeu îţi dă, dar nu îţi bagă şi în traistă. Tu trebuie să fii atent să iei ce ai nevoie. Dacă doresc latura asta, pe asta acţionez.

Berbec

Au o mulţime de momente super-benefice, dar asta nu înseamnă că vor fi permanente. Sunt axate pe anumite perioade de timp. Situaţia financiară e prosperă, banii vin mult mai uşor la ei, dar cum sunt şi cheltuitori, asta nu înseamnă că îi şi ţin prea mult în portofel. Banii sunt făcuţi pentru a fi cheltuiţi.

Taur

Taurii, care au fost mai restrictivi şi ţinuţi din scurt, anul viitor vor să călătorească, să cheltuiască acei bani pe care, anul acesta, nu au avut pe ce să îi dea. Anul 2021 este an de bunăstare şi culegerea roadelor pentru că este un an în care începem să culegem din cei patru ani anteriori, în funcţie de ce a făcut fiecare. Multe ocazii, ştiu să îşi pregătească bucuriile, au şi forţa financiară. Anul 2021 pentru Tauri este un an de relaxare şi de cheltuit şi vor avea grijă să compenseze.

Pe aceeași temă

Gemeni

Gemenii trebuie să fie un pic restrictivi pentru că tendinţa lor de a risipi banii în neştire este fantastică. Dau banii pe toate nimicurile şi pe lucruri inutile şi atunci îşi dau seama că, practic, nu le-a adus niciun beneficiu. Vor trebui să facă şi vor face o schimbare de job. Ocazia de a primi bani în plus se va materializa prin schimbarea locului de muncă. Cereţi de la Univers şi vi se va da.

Rac

Racul va avea bani în buzunar, dar sub varianta că vor fi ajutaţi de Jupiter care va oferi nişte posibilităţi fantastice. Dar, Jupiter este planeta sau zeul care vine pentru toţi curajoşii şi îi recompensează. Racii care au fost agitaţi în anul 2020, vor fi mai temperaţi, mai liniştiţi, îşi găsesc şi liniştea şi echilibrul şi nu se vor văita de bănuţi pentru că banii vor veni tot prin munca asiduă pe care reuşesc să o facă.

Recomandari A1

Leu

Marele benefic Jupiter se instalează în Leu, exact pe casa banilor. Şi bani veniţi din exterior, din varii ocupaţii, poate să îşi găsească un alt job sau chiar un hobby care poate fi transformat într-o afacere. Tendinţa va fi totuşi de echilibru pentru că Leul cheltuieşte la greu. Hotărârile pe care le luaţi în anul 2021, privitoare la bani şi la modul de a avea bani, se materializează pe parcursul a şapte ani. Dacă a venit oportunitatea, profitaţi! Nu fiţi leneşi.

Fecioară

Fecioarele au fost şi sunt obişnuite să muncească pentru fiecare bănuţ şi să muncească din greu. În anul 2021, toate aspectele benefice le susţin în noi proiecte. Deci, trebuie să aibă curaj să se implice în noi proiecte şi mai ales proiectele care aduc bani sunt acelea care au contact cu marele public. Că sunt comerciale, profesionale artistice, în contact cu oamenii, tot ce înseamnă promovare. Dacă aţi amânat un proiect personal, anul viitor este anul în care visurile voastre pot prinde contur.

Balanţă

Anul viitor le aduce nativilor din Balanţă idei de afaceri. Idei neconvenţionale. Unii dintre ei, care au de gând să facă carieră, e momentul să facă proiecte. Proiecte care vor fi acceptate. Dar momentul cel mai important e să îşi facă relaţia cu banii. Ei sunt cam zgârciţi şi de multe ori lucrurile astea li se blochează.

Pe aceeași temă

Scorpion

Scorpionii sunt încăpăţânaţi şi mândri, dar anul viitor este perioada în care, în sfârşit, le dă o lecţie din care vor învăţa să se priceapă la bani. Toţi cei care credeau că vine momentul şi timpul şi norocul să aibă bani, trebuie să îşi lase mândria deoparte şi să facă ceva. Nu trebuie să îşi facă mea culpa şi să nu îşi taie voinţa. Să aibă curaj şi să îşi pună în practic ideile pentru că îi ajută Universul. Sunt cei mai favorizaţi.

Săgetător

Pentru că sunt firi gânditoare, de multe ori gândesc prea mult. Deşi sunt foarte darnici, dar nu fac cumpărături inutile pentru că, de cele mai multe ori, gândesc lucrurile. Se spune că la anul viitor, Săgetătorii îşi vor cumpăra maşina la care au visat. Săgetătorii vor avea bani în anul 2021.

Capricorn

Capricornii visează tot timpul să câştige la Loto, dar trebuie să cumpere şi biletul. Este visul vieţii lor: să facă foarte mulţi bani dintr-odată. A venit timpul să îşi schimbe norocul. Cu prima ocazie, trebuie să rişte. Sunt într-o perioadă grea acum pentru că ei suferă când nu pot să facă bani.

Vărsător

Vărsătorii sunt visători, deschişi la nou şi le aduce această chestie un echilibru financiar la care au visat. Tot ce şi-au dorit este foarte aproape de ei, dar şi ei trebuie să facă ceva: să fie mai încrezători în propriile forţe. Să aibă încredere ei că pot face lucruri şi le vor face.

Peşti

De Peşti, în anul 2021, banii se vor lipi continuu. Investesc în orice şi banii pe care îi investesc le dau satisfacţie, chiar dacă au perioade în care se frământă, dar după aceea, ceea ce au gândit, proiectul în care au investit, le aduce o satisfacţie 100%. Chiar dacă drumul e mai lung până la câştig, dar niciodată nu au pierdut.

Whatsapp LinkedIn
horoscop bani horoscop 2021 mihai voropchievici lidia fecioru horoscop financiar previziuni astrale
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 e LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări. Autoritățile au o bănuială despre cum s-a format
Citește și
Zodii care se îmbogățesc în 2024. Acești nativi vor întoarce banii cu lopata
Horoscop zilnic 15 februarie 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre...
Horoscop zilnic 14 februarie 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre...
Horoscop zilnic 13 februarie 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre...
Video recomandate
Video
Citește și
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024 Catine.ro
Alina Boz publică fotografii de la piscină. Actrița se bucură în continuare de vacanță Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
O femeie care a cumpărat o valiză pierdută în aeroport a dezvăluit tot ce a găsit în ea. Cum se... Ziare.com
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Ouă vopsite în vin roșu. Rețeta pentru ouă de Paște vopsite natural HelloTaste.ro
Categoria de români care ar putea avea pensiile duble. "Aceste persoane au fost uitate" | Un proiect de lege vrea... Antena3.ro
Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic s-a vândut cu o sumă record. Cât valorează acum accesoriul lui John... useit
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Macron atenționează: Trupe din vest ar putea intra în Ucraina dacă rușii rup linia frontului Wall-Street
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat Kudika
Test de atenţie. O pisică s-a pitit printre florile din magazin. Tu o vezi? Playtech
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului Redactia.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care... Observator
Ce este poliartrita reumatoidă. Metode de tratament împotriva acestei afecțiuni cronice MediCOOL
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri HelloTaste
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa ProSport
HOROSCOP FINANCIAR Mai 2024: Zodiile care vor face avere și zodiile care riscă falimentul. Atenție la credite Gandul
Nuntă inedită la piramide! Miliardarul Ankur Jain s-a căsătorit cu aleasa inimii sale lângă Marele Sfinx CanCan
Curiozitatea sexuală în funcție de vârstă: scurt ghid pentru părinți DeParinti
Britney Spears și-a șters din nou Instagramul. Artista a postat un mesaj dur pentru părinții ei cu doar 24 de ore... ZUTV
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la... UseIT
Rețetă de cozonac tradițional. Cum faci cei mai gustoși și mai pufoși cozonaci Hello Taste
Ultimele știri
Mireasa, sezon 5. Ce mai face Yana, fosta iubită a lui Andrei. Ce fostă concurentă i-a fost alături la aniversarea de 25 de ani
Mireasa, sezon 9, Doi foști concurenți s-au întâlnit în afara competiției. Imaginea care i-a încântat pe fanii emisiunii
A suferit arsuri grave pe gât după ce a băut vin la un restaurant. Ce i-au pus, de fapt, în pahar
Ingredientul-minune pentru o tocăniță de miel delicioasă. Ce folosesc gospodinele din Ardeal
Cât au plătit Gabriela Cristea și Tavi Clonda pentru o călătorie cu gondola: „Cam scump, dar a fost o experiență superbă”
Aceste zodii vor avea cel mai mult ghinion la bani în luna mai 2024. Ce pierderi vor resimți nativii
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Ce o nemulțumește pe Elena în relația cu Valentin: „Regreți că ai făcut pasul ăsta cu mine?”
Ritual cu vechime în Dunărea de Jos. Arhiepiscopul Dunării de Jos spală și sărută picioarele a 12 copii. Ce semnifică gestul
Cum sună vocea live a Iuliei Vântur, în concert. Vedeta a cântat în indiană pe scenă, dar și o piesă de la Dua Lipa. Cum a sunat
Mai multe