Antena Căutare

Horoscopul inedit al iubirii pentru 2021, cu Mihai Voropchievici. Zodiile care își găsesc în sfârșit sortitul!

Horoscopul inedit al iubirii pentru anul viitor, cu Mihai Voropchievici. E anul cu schimbări masive. Tindem să ne fie mai bine și avem șansa să creăm singuri acel bine.

Horoscopul inedit al iubirii pentru 2021, cu Mihai Voropchievici. Zodiile care își găsesc în sfârșit sortitul! Galerie
Horoscopul inedit al iubirii pentru 2021, cu Mihai Voropchievici. Zodiile care își găsesc în sfârșit sortitul! | Profimedia

Este un an al căsătoriilor, al regăsirii, al găsirilor. Suntem în anul Italian, după data nașterii și se analizează după cinci puncte de referință, mai exact cinci tipologii care se bazează pe data de naștere.

Nativii născuți în datele: 4, 9, 14, 19, 24, 29 - Dragostea apare de unde nu te aștepți

Anul 2021 va fi unul care aduce multe provocări. Apar rătăciri și amânări al unor proiecte. Așa devin conștienți de ce își doresc și astfel vor alege numai ce își doresc sufletește. Relația cu străinătatea se amplifică: găsesc parteneri în străinătate. Dragostea poate apărea de unde nu se așteaptă. În cazul celor singuri se naște o nouă poveste de dragoste la care n-ar fi sperat și de care au crezut că nu mai există, notează Antena 3.

Nativii născuți în datele: 5, 10, 15, 20, 25, 30 - Admirarea viitorului partener de viață!

Aici va fi vorba de dăruirea de sine. Dacă au făcut greșeli anul trecut, acum, în urma deciziilor pripite trag concluziile că au greșit și nu vor să mai greșească. Trebuie să găsească un numitor comun în relația de dragoste. Dacă ați renunțat la anumite vise pentru că nu se pot îndeplini: surpriză pot veni cele visuri după care să te ghidezi și să-ți găsești fericirea, să vezi că în final e o dragoste atât de mare, te-a lovit ceva de te transformă total: din sceptic, neîncrezător în ceva luminos. îndrăgostiți-vă fără frică pentru că anul atrage pentru voi un lucru fantastic: admirarea viitorului partener de viață, pentru cei necăsătoriți, pentru cei căsătoriți: veți fi adulați de partener, puși pentru un piedestal.

Nativii născuți în datele: 1, 6, 11, 21, 26, 31 - Fericirea sufletului

Pentru cei născuți în aceste zile este un revelator 2021. E un an de claritate și de regenerare emoțională și spirituală. Acești oameni vor fi mai împăcați cu ei și mai fericiți ca niciodată. Vin lucruri extraordinar de bune pentru găsirea fericirii sufletului: dragostea. În 2021 își întâlnesc dragostea cei care sunt singuri, cei care nu sunt trăiesc o dragoste la cote superioare, se reîndrăgostesc de partener.

Nativii născuți în datele: 2, 7, 12, 17, 22, 27 - Eforturi pentru a consolida relația de iubire

Noi șanse în carieră, poate fi vorba de un job nou chiar și în altă țară. Sunt niște oportunități fantastice. Vor să cumpere o locuință. Anul viitor vine cu eforturi pentru a-și consolida relația de iubire. Ei sunt cei care oferă tot, dar dacă nu îmi oferi nimic înapoi intru la bănuieli. Apelează la sfaturi, dialog pentru că toate deciziile luate sunt pentru 9 ani.

Nativii născuți în datele: 3, 8, 13, 18, 23, 28 - Un an tumultos

Trebuie să conștientizăm că trecutul nu a fost lin, au trecut prin transformări, iar acum vin niște transformări și schimbări uluitoare pentru astfel de oameni. Vin evenimente care le pot răscoli sufletul. Este un an tumultos, chiar de la începutul anului. Vin la pachet schimbări sentimentale: de tristețe, oboseală, euforie, epuizare. Trec prin niște metamorfozări. Aveau nevoie să își clarifice totul ca să fie o perioadă senină pentru ei. Cei căsătoriți au în centrul preocupărilor persoana iubită.

Horoscopul zilei de 1 noiembrie 2020. Scorpion, întâmplare misterioasă cu partenerul, vezi ce se întâmplă cu Balanța... Horoscop rune luna noiembrie, cu Mihai Voropchievici. Capricornii dau lovitura, Fecioarele, o lună plină de scandaluri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x