Antena

MediCOOL sezonul 7, 21 septembrie 2024. În ce constă terapia cu bere și ce beneficii aduce asupra organismului

În al doilea episod al sezonului 7 MediCOOL medicul Mihail Pautov și invitații lui au vorbit despre terapia alternativă. Iată cum se face terapia cu bere, dar și ce beneficii aduc băile cu bere asupra organismului!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Sambata, 21 Septembrie 2024, 13:10 | Actualizat: Sambata, 21 Septembrie 2024, 13:10
Galerie de imagini
MediCOOL sezonul 7, 21 septembrie 2024. În ce constă terapia cu bere și ce beneficii aduce asupra organismului
Antena 1

Medicul Mihail Pautov a vorbit în a doua ediție MediCOOL, sezonul 7, despre terapii alternative. Prezentatorul emisiunii a enumerat terapia cu cai, terapia cu câini, dar și terapia cu bere, despre care spune că este preferata sa.

Pe aceeași temă

MediCOOL sezonul 7, 21 septembrie 2024. Cum se face terapia cu bere și ce beneficii are asupra organismului

Împreună cu invitatul său, medicul dermatolog Dana Bratu, Miahil Pautov le-a vorbit telespectatorilor despre terapia cu bere: „În Cehia, unde există aceste băi cu bere, oamenii stau în cadă și își pun în halbă și beau în același timp”, a precizat prezentatorul emisiunii MediCOOL.

Medicul dermatolog Dana Bratu a prezentat în ediția din 21 septembrie 2024 MediCOOL care sunt beneficiile băilor cu bere asupra organismului.

„Este o metodă folosită din cele mai vechi timpuri, pentru că berea conține hamei și orz, care sunt ingrediente extrem de importante pentru hidratarea și refacerea funcției de barieră a pielii. De exemplu, dacă avem psoriazis și ne confruntăm cu aceste plăci inflamatorii, ne bazăm pe proprietățile antioxidante ale ingredientelor din bere și astfel acele plăci de psoriazis se vindecă mai repede.

De asemenea, se pare că și pentru frumusețe ne-ar ajuta, pentru că are un efect antirid și antiîmbătrânire, având în vedere că conține acid ferulic (...) Există branduri care au ingrediente din bere: săpun, loțiune de corp, creme de față, chiar și crema cu protecție solară cu ingrediente din bere”, a fost explicația oferită de medicul dermatolog în a doua ediție MediCOOL, sezonul 7, din 21 septembrie 2024.

Medicul Mihail Pautov și invitatul său au mai precizat că aceste băi cu bere se fac de mai bine de 1000 de ani, datorită efectelor antiinflamatorii. Medicul dermatolog a explicat că persoanele care se confruntă cu probleme articulare se simt mult mai bine după o astfel de baie.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Pe aceeași temă

MediCOOL a ajuns la al șaptelea sezon. Emisiunea de vede sâmbăta de la 12:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Cel de-al șaptelea sezon MediCOOL va putea fi urmărit în această toamnă, pe Antena 1, începând din 14 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 12:00.

Dr. Mihail Pautov (medic specialist în chirurgie generală) şi Carmen Brumă (masterand nutriţie) revin pe micile ecrane și aduc medicina mai aproape de telespectatori, pentru că sănătatea nu înseamnă doar tratament, ci și prevenție, și începe încă de acasă.

Cele mai noi experimente, dar și subiecte tabu, explicate pe înţelesul tuturor, vor fi dezbătute alături de invitaţii emisiunii, într-un decor cu totul nou.

Împreună cu experți de top din diverse domenii, MediCOOL oferă informații și soluții accesibile, ușor de aplicat în viața de zi cu zi, astfel că telespectatorii vor afla informații utile despre alimentație, sport, igienă, dar și despre prevenirea afecțiunilor comune, prin metode simple și eficiente.

„Avem un sezon nou, un platou nou și un vibe mult mai bun! În primul rând, oriunde merg, am nevoie și visez la un birou - acolo îmi întind studiile, citesc și mă simt ca la mine în cabinet; iar ăsta este noul platou - se deschide central, cu biroul meu și ador treaba asta. În cel de-al doilea rând, ne-am concentrat pe fix ce ne interesează pe noi, și anume, pe viața de zi cu zi, ce mâncăm, ce ulei folosim, ce carne gătim, ce este mai bun pentru noi?

Și sper ca oamenilor să le placă asta – să audă lucruri relevante pentru ei, pentru alegerile lor din viața de zi cu zi. Cât despre mine, abia aștept să începem, pentru că, sincer, nu am așteptat niciun sezon așa cum îl aștept pe acesta”, dezvăluie gazda emisiunii, Dr. Mihail Pautov.

La rândul ei, Carmen Brumă mărturisește: „Sezonul 7 MediCOOL a fost o provocare pentru mine, dar și pentru restul echipei”.

MediCOOL revine cu un nou sezon plin de informații utile și sfaturi practice pentru sănătate, ce contribuie la prevenirea și la tratația diverselor afecțiuni, dar informații despre nutriție, sport și o stare generală de bine.

Whatsapp LinkedIn
medicool sezonul 7 dr. mihail pautov terapii alternative
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Vezi acum episodul 1! Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial.
Stirile zilei Bătaie cu furci, săbii și bâte la Spitalul Pantelimon. 10 indivizi înarmați și-au snopit rivalii la Urgențe, după ce îi bătuseră și înainte, pe stradă
Citește și
Medicool sezonul 7, 21 septembrie 2024. Cum te poate ajuta terapia prin distrugere
Medicool sezonul 7, 21 septembrie 2024. În ce constă terapia cu câini
Medicool sezonul 7, 21 septembrie 2024. Totul despre terapia cu cai
Medicool sezonul 7, 21 septembrie 2024. Cum se face terapia cu bere
Video recomandate
Video
Citește și
Relațiile de iubire trec prin transformări uimitoare pentru trei zodii. Ce se întâmplă pentru acești nativi pe... Catine.ro
Fiica faimoasei Adamari López este model la vârsta de 9 ani. Alaïa a îmbrăcat o rochie de epocă pentru o... Happy Channel
De ce au primit interdicție pe viață la Disneyland, deși au cheltuit un milion de dolari în parcul de distracții Libertatea.ro
Marile controverse din jurul candidaților la alegerile prezidențiale. De la acuzații de plagiat la spionaj și... Ziare.com
Ce face pentru bani văduva victimei lui Mario Iorgulescu: „Cea mai bună din Bucureşti”. Mario a... AntenaSport
Premiile EMMY 2024 – Cele mai HOT cupluri de vedete. Vezi GALERIA FOTO aici Elle
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un... Spynews.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește BZI
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Clătite cu mere în aluat, aromate cu scorțișoară HelloTaste.ro
Mașină ruptă în două de tramvai, în București. Șoferul a murit. Surse: Pozitiv la DrugTest, vatmanul spune... Antena3.ro
Cel mai controversat mesaj publicat de Elon Musk până acum. Ce a scris miliardarul pe X despre Joe Biden și Kamala... useit
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe sarcinile pe care le au. Află... Catine
Steve Hanke, „părintele” Consiliului valutar bulgar, avertizează: Intrarea în zona euro ar putea fi o... Wall-Street
Doinița Oancea, mesaj subtil în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit: Să nu vă puneți măști... Kudika
Se renunță la Clasa Zero. Sistemul de învățământ, schimbat din temelii! Playtech
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe... Redactia.ro
Cod galben de vânt puternic în 9 judeţe din ţară. ANM anunţă rafale de 65 km/h Observator
Ce este Rage Therapy. Cum funcționează această tehnică psihologică MediCOOL
Cremă de lămâie, pentru prăjituri și torturi HelloTaste
Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a sărit în apărarea Simonei Halep! „E ciudat ce s-a întâmplat” ProSport
Cu câți lei a ajuns să se vândă 1 kg de vinete, în Carrefour. Reacția Asociației pentru Protecția... Gandul
Anunțul matrimonial devenit viral al unui pensionar rămas văduv: 'Caut parteneră, maxim 50 de ani. Sunt...' CanCan
Sarea în alimentația bebelușului. Cât de sănătoasă este și de la ce vârstă ar trebui integrată în... DeParinti
Christina Aguilera sărbătorește 25 de ani de la debutul primului ei album cu o „reinterpretare nostalgică” a... ZUTV
Pământul va avea o mini-Lună timp de câteva săptămâni. Cum e posibil UseIT
Ștrudel cu prune și cremă de mac. Desert delicios de toamnă Hello Taste