Antena

Mireasa, sezon 9. Vlad, ajuns la capătul răbdării din cauza lui Valentin în timpul task-ului Cabinei Telefonice. De ce a ieșit

În timpul task-ului Cabina Telefonică, s-au încins spiritele pe măsură ce concurenții se străduiau să își facă loc și să respire într-un spațiu foarte restrâns.

Publicat: Vineri, 31 Mai 2024, 08:43 | Actualizat: Vineri, 31 Mai 2024, 10:09
Galerie de imagini
În timpul task-ului Cabina Telefonică, s-au încins spiritele pe măsură ce concurenții se străduiau să își facă loc și să respire într-un spațiu foarte restrâns.
A1

Unul dintre conflictele cele mai aprige care s-au iscat a fost cel dintre Valentin și Vlad. Băieții și-au aruncat cuvinte grele.

Chiar dacp stresul și oboseala își spuneau cuvântul, acestea tot nu scuză comportamentul pe care cei doi concurenți l-au avut în timpul task-ului Cabina Telefonică. Competitivitatea a fost acerbă și i-a făcut să se certe foarte tare.

Care e motivul pentru care Vlad a renunțat la task-ul Cabinei Telefonice

În cabină, Vlad încerca să stea cu spatele la Valentin. Injuriile dintre cei doi au ajuns la un asemenea nivel încât Vlad era gata să renunțe la task.

Pe aceeași temă

“Zi, mă, să mă scoată afară”, spunea Vlad în timp ce era în cabină.

După ce și-au adresat injurii și jigniri, Vlad a ieșit nervos din cabina telefonică pentru că nu mai suporta să stea lângă Valentin.

“Deja mi-e rău. Nu mai suport pe absolut nimeni de-aici, îți zic sincer”, a mai adăugat Vlad.

Un medic a sosit să îi acorde îngrijire lui Vlad.

“Mă ia amețeala, sunt slăbit”, i-a zis Vlad medicului.

Pe aceeași temă
Recomandari A1

Doamna doctor i-a spus că e deshidratat și de-aceea îi este rău. I-a luat tensiunea și apoi a băut apă. Iuliana a ieșit și ea din cabină, după ce Delia țipa la ea că se sprijină de ea.

“Nu-s așa disperată ca tine să merg la hotel”, i-a zis Iuliana Deliei.

Vlad i-a zis Iulianei că apreciază foarte mult cât a rezistat și s-a chinuit în timpul task-ului. Iuliana spunea că îi pare rău că a ieșit că trebuia să lupte pentru el.

În timpul emisiei la Capricii, Vlad a spus că știe că Iuliana e o femeie puternică și nu s-a supărat că Iuliana a ieșit imediat după el.

“Eu mai bine o câștig pe ea, decât să câștig o seară”, a zis concurentul.

Pe aceeași temă

De asemenea, Vlad a mai spus că își regretă comportamentul față de Valentin, dar a simțit că i-a apăsat anumite butoane și nu putea să tacă.

Whatsapp LinkedIn
mireasa 2024 concurenti mireasa mireasa sezonul 9 vlad iuliana
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Citește și
Mireasa sezonul 10, 27 septembrie 2024. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Săptămânii
Mireasa, sezonul 10. Cine sunt Mireasa și Mirele săptămânii. Iată cum au votat concurenții
Mireasa sezonul 10, 27 septembrie 2024. Robert și Ionela au avut parte de o lecție de condus
Mireasa sezonul 10, 27 septembrie 2024. Ștefan părăsește Casa Mireasa
Video recomandate
Video
Citește și