Antena

Mireasa sezonul 9, 6 mai 2024. Concurenții au vorbit prin video call cu familiile. Mama Ionelei nu a fost de găsit

Concurenții au vorbit cu familiile. Au curs lacrimi și cu toții s-au bucurat de revederea prin video call.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 06 Mai 2024, 15:19 | Actualizat: Luni, 06 Mai 2024, 15:58
Galerie de imagini
Concurenții au vorbit cu familiile. Au curs lacrimi și cu toții s-au bucurat de revederea prin video call.
Antena 1

De Paște, tinerii și mamele de la Mireasa sezonul 9 s-au văzut cu cei dragi. Mulți dintre ei au intrat prin video call pentru a le ura cele bune concurenților.

Mireasa sezonul 9, 6 mai 2024. Concurenții au vorbit prin video call cu familiile. Mama Ionelei nu a fost de găsit

Tinerii de la Mireasa au discutat cu familiile. Mama lui Valentin i-a transmis Elenei că o așteaptă acasă și a întrebat-o dacă vrea să-i fie noră.

De asemenea, familia lui Albert i-au urat ”bun venit” Laurei, care stătea între doamna Mariana și Albert.

Și mama lui Vlad și-a arătat susținerea pentru o relație cu Iuliana, despre care a spus că seamănă mult cu ea în tinerețe.

Pe aceeași temă

Doamna Iuliana și Ștefan au primit frumoasa veste că au o nepoțică. Nora mamei lui Ștefan a adus pe lume o fetiță înainte de Paște.

Singura concurentă care nu a primit urări de la familie a fost Ionela. Mama sa a fost de negăsit, astfel că a rămas singura care nu și-a auzit familia.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Whatsapp LinkedIn
paste video
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Urmărește-l pe David Popovici la Campionatele Europene de Înot | Belgrad 2024 🏊‍♂️ În perioada 17-23 iunie, vezi competiția LIVE în AntenaPLAY
Stirile zilei Patrizia şi Bianca, tinerele românce luate de ape în Italia, au fost găsite moarte. Cristian e căutat în continuare
Citește și
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea...
Daniela Crudu a născut de Paște! Prima imagine cu băiețelul ei, Dominic
Echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani le-a pregătit telespectatorilor ediţii speciale de Paşte, atât...
Românii vor să afle cum găsești iepurașii de ciocolată care au bani înăuntru. Care este adevărul,...
Video recomandate
Video
Citește și