Antena

Mireasa, sezonul 9. Vlad și Alexandru, scadal uriaș la petrecerea burlacilor. Cristian a intervenit să îi despartă

Vlad și Alexandru și-au aruncat cuvinte grele în timpul petrecerii burlacilor de la Mireasa, sezonul 9. De la ce a pornit totul între cei doi concurenți.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 08 Iulie 2024, 15:38 | Actualizat: Luni, 08 Iulie 2024, 17:26
Galerie de imagini
Vlad și Alexandru și-au aruncat cuvinte grele în timpul petrecerii burlacilor de la Mireasa, sezonul 9
Antena 1

Vlad și Alexandru s-au dezvlănțuit la petrecere burlacilor. Ceea ce trebuia să fie o ultima seară de distracție s-a transformat într-un adevărat scandal. Totul a pornit după ce Vlad a hotărât să își spună părerea despre „adversarul său”. Deși, inițial, Alexandru a încercat să păstreze distanța, situația a degenerat rapid și au început să arunce cu jigniri.

Vlad și Alexandru și-au aruncat cuvinte grele la petrecerea burlacilor. De la ce a pornit totul

În timp ce o parte din băieți s-au încins la dans cu animatoarele invitate la petrecere, Vlad a găsit momentul să se descarce. În timp ce se afla cu Cristian pe terasă, acesta a avut câteva remarci legate de Alexandru.

„M-am săturat de perverșii ăștia de pe aici. Îți spun sincer, numai perverși. Mă ia cu d-astea, cu prietenii pentru televizor. Lăsați-ne cu astea! Suteți prea mici. Numai căței!”, a spus Vlad.

„E ultima săptămâmă. Să vadă lumea adevărate caractere”, a mai adăugat după ce Cristian l-a sfătuit să se liniștească.

La un moment dat, pe terasă li s-a alăturat și Alexandru și a fost nevoie doar de un scurt schimb de replici să se dezlănțuie.

„Să-ți trăiască nașu tau. Lasă-mă pe mine Să-ți dea Dumnezeu sănătate, vere. Totul se vede, viața mea. Am nevoie doar de oameni care sunt sinceri cu mine”, i-a zis Vlad.

Ulterior, au început să își arunce cuvinte grele. În timp ce Vlad i-a reproșat că e pervers, Alexandru l-a acuzat că „își dă valoare”.

„Puștiule, ascultă-mă puțin. Când am venit și am luat pieptănul, nici măcar nu era al tău, și te-ai umflat în pene. Ai picat încă o dată în fața mea. Cu mine nu merg treburile astea de București”, i-a reproșat el.

„Ți le cauți cu mine, ești șmecheraș de Craiova, cu mine nu-ți merge”, i-a răspuns și Alexandru.

După mai multe cuvinte grele adresate unul la adresa celuilalt, Vlad s-a ridicat agresiv căte Alexandru, iar Cristian a intervenit să îi despartă.

Recomandari A1

Întrebat în platou, de la ce a plecat, de fapt, discuția dintre ei, Vlad a răspuns: „Jocurile casei Mireasa între prietenii. Alex a venit toată seara la mine să-i opresc țigară și când am ieșit afară, am avut pretenția să mă lase și pe mine. Și el a început: bă, e altcineva, e prietenul meu Ștefan. În spatele gesturilor mici sunt anumite frustrări, anumite săgeți, dar nu le spun prin vorbe, le spun prin fapte mici.

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 9 Mireasa

Finala Mireasa sezonul 9 este pe 12 iulie 2024. Patru cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și s-a dat START VOT. Alexandru și Cristina, Ștefan și Maria, Vlad și Iuliana, Liviu și Delia sunt cuplurile care și-au depus actele pentru căsătorie.

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Doar unul dintre cupluri va fi însă desemnat câştigătorul celui de-al nouălea sezon Mireasa şi al marelui premiu, în direct, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarată câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Regulamentul spune că, după oficierea căsătoriei în cadrul emisiunii în direct, cuplul clasat pe primul loc este desemnat câștigător.

Înmânarea premiului în valoare totală brută de 40.000 de euro se va face în termenul prevăzut în regulamentul sezonului 9.

Pentru a intra în posesia premiului, concurenții finaliști vor realiza și vor transmite, la solicitarea Organizatorului, în scopul prezentării în emisiune și în toate mediile de comunicare a conținutului emisiunii, materiale audio-video și foto înregistrate sau realizate de aceștia după încheierea emisiunii pentru a reflecta viața de cuplu sau momentele trăite împreună pe o durată totală de 6 luni de la data difuzării ultimei ediții a emisiunii în care au participat.

Whatsapp LinkedIn
mireasa mireasa sezonul 9 concurenti miresa
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Accident mortal în Buzău, la Vernești: Un șofer a murit, iar o femeie a fost rănită grav, după impactul cu un tren
Citește și
Mireasa, sezon 8. Ioana și Marius, apariție superbă împreună. Imaginea care le-a atras atenția...
Bianca și Mihai din sezonul 2 Mireasa și-au șters pozele de cuplu de pe rețelele sociale. Ce au...
Denisa Răileanu, fosta concurentă a sezoanelor 2 și 7 Mireasa, și-a botezat gemenii. Imagini de la...
Eliza din sezonul 9 Mireasa și Perneș din sezonul 5 s-au pozat împreună la un eveniment: „Să fie...
Video recomandate
Video
Citește și