Neatza cu Răzvan și Dani. Cum prepari cel mai delicios hamburger cu șnițel de pui. Secretul lui chef Nicolai Tand
Chef Nicolai Tand a dezvăluit secretul pentru cel mai delicios hamburger cu șnițel de pui. Iată ce trucuri a dezvăluit bucătarul la Neatza cu Răzvan și Dani.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 05 Decembrie 2023, 17:07 | Actualizat: Marti, 12 Decembrie 2023, 13:30La Neatza cu Răzvan și Dani, Nicolai Tand a gătit hamburger cu snițel de pui. ”Ca să faci mâncare bună îți trebuie ceva proaspăt. De asta am trecut pe la Penny și am luat carne proaspătă de pui.”, a spus bucătarul în discuția cu Dani Oțil.
Ca să faci o mâncare bună, ai nevoie de ingrediente bune și proaspete, susține cu tărie chef Nicolai Tand. Când vine vorba de carne, prospețimea dă gustul, textura și savoarea.
Secretul bucătarului de la Super Neatza pentru rețetele delicioase, cu care îi cucerește pe cei care le gustă, sunt măcelăriile pe care PENNY le are în magazine. Măcelării adevărate, cum le numește el, unde găsești carne de porc, pasăre și vită ca să le combini cum vrei în mâncăruri delicioase.
Pe site-ul penny.ro puteți descoperi cel mai apropiat magazin PENNY cu măcelarie: https://www.penny.ro/macelarii.
Cu ajutorul măcelarilor din măcelăriile Penny a ales și pulpele de pui pe care le-a folosit pentru a găti hamburger cu snițel de pui. Iată cum a ieșit preparatul și cum se gătește pentru un plus de gust.
Pe aceeași temăRețetă hamburger cu șnițel de pui
Iată care sunt ingredientele necesare pentru a pregăti hamburger cu snițel de pui:
• pulpa de pui dezosată - 4 bucăți
• iaurt 200 g
• Usturoi
• paprika - 1 plic
• oregano 1 plic
• 1 litru de ulei de floarea soarelui
• chifla pentru burger
• maioneză
• castraveți murați - un borcan
• capere
• pătrunjel - 2 legături
• făină - 100 g
Cum se prepară hamburgerul cu snițel de pui
Condimentăm carnea cu sare și piper și o punem 2-3 ore la marinat în iaurt cu usturoi, paprika, oregano. Așa carnea va fi mult mai fargedă.
Scoatem carnea, o dăm prin ou și făină sau pesmet și o prăjim într-o baie de ulei.
Maioneză o amestecăm cu ceapă, pătrunjel, capere și castraveți murați. Dacă doriți, puteți adăugă și un pic de ketchup.
Punem carnea în chiflă sau între două felii de pâine, adăugăm maioneză, două frunze de salată și gata! Poftă bună!