Antena

Ce s-a întâmplat înainte ca Oana Moșneagu să îmbrace rochia de mireasa. „Am trimis-o la călcat...”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman se căsătoresc astăzi! Iată ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva ore de marele eveniment!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 02 Iunie 2024, 12:11 | Actualizat: Duminica, 02 Iunie 2024, 13:14
Galerie de imagini
Ce s-a întâmplat înainte ca Oana Moșneagu să îmbrace rochia de mireasa.
Instagram

Oana Moșneagu și Vlad Gherman se căsătoresc astăzi!

Emoțiile se țin în lanț pentru cei doi actori, iar fanii lor sunt cu sufletul la gură pentru a afla cât mai multe detalii despre marea zi a nunții!

Pe aceeași temă

Se pare că Oana nu a putut sta prea departe de mediul online în această dimineață și a făcut un anunț prin care a povestit ce s-a întâmplat chiar înainte să îmbrace rochia de mireasă!

Iată ce s-a întâmplat în această dimineață cu rochia de mireasă a Oanei Moșneagu!

Ce s-a întâmplat înainte ca Oana Moșneagu să îmbrace rochia de mireasa

Pentru că astăzi este ziua cea mare pentru Oana Moșneagu și Vlad Gherman, toți fanii lor stau cu ochii pe rețelele sociale cu gândul că vor afla detalii interesante din viața lor personală.

Ceea ce mulți așteptau s-a și întâmplat pentru că cei doi actori nu au uitat de cei care îi susțin și le-au arătat câteva imagini importante.

Pentru că emoțiile sunt mari, iar planurile nu funcționează întotdeauna așa cum oamenii își doresc, întâmplările mai puțin așteptate și-au făcut locul și în cazul Oanei și al lui Vlad.

În jurul orei 10, Oana a postat pe pagina sa de Instagram un videoclip prin care povestea urmăritorilor săi că rochia ei a fost văzută de Vlad din greșeală, chiar dacă cei doi au făcut tot posibilul ca aceasta să nu fie văzută până la marele eveniment.

„Bună dimineața, suntem în plin proces de pregătire, eu și Cristina vom servi un mic dejun chiar romantic aș putea spune pe care n-am apucat să-l servesc cu viitorul meu soț, actualul meu iubit.

Vlad a tot evitat să vadă rochița în toată perioada asta, iar acum pentru că am trimis-o la călcat, s-a întâlnit cu doamna care căra rochița pe hol. E ok!” a fost mesajul transmis de Oana Moșneagu în jurul orei 10 dimineața din ziua marelui eveniment.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

Deși pe chipul Oanei s-a putut observa faptul că și-ar fi dorit ca Vlad să aibă o surpriză atunci când o vede, se pare că ea nu s-a demoralizat și a încercat să rămână într-o stare pozitivă.

De asemenea, și Vlad Gherman a postat în mediul online un videoclip prin care le-a arătat fanilor costumul pe care îl va purta astăzi!

Iată cum arată!

Ivona Nenu, wedding planner-ul care s-a ocupat de marele eveniment a recunoscut că a fost destul de dificil să se sincronizeze cu programul lor, dar că a reușit să organizeze evenimentul la care ei au visat.

„Să știi că ne-am organizat foarte pe repede înainte, pentru că programul lor de filmare era atâta de aglomerat, încât ne-am conectat și la 22.00, și la 23.00, zici că eram de pe alte fusuri orare, nu aici în București, dar am rezolvat cu toate și ne-am uitat cu atenție la toate (...) Melodia de la tort au luat-o secundă cu secundă, astfel încât tortul să iasă pe refren, astfel încât fluturii în stomac să fie acolo”, a precizat aceasta la Neatza de weekend.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
oana moșneagu rochie de mireasă vlad gherman nuntă
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Fabrica unde se produce zahărul 100% românesc. 500 de fermieri din ţară contribuie la producţia impresionantă
Videoclipul zilei
Citește și
Ce urare emoționantă i-a transmis Vlad Gherman soției lui cu ocazia onomasticii. Ce nume mai poartă...
Ce decizie importantă a luat Oana Moșneagu înainte de a ajunge în fața altarului cu Vlad Gherman. S-a...
Cu ce s-a ocupat Oana Moșneagu înainte de a deveni actriță. Puțini cunosc acest detaliu despre soția...
Mama Oanei Moșneagu vrea să fie bunică cât mai curând. Cum se înțelege cu cuscra ei
Video recomandate
Video
Citește și