Antena

Ce a putut să facă un român din Alba Iulia în balcon, fără să îi pese de vecini sau trecători. Cineva a pozat totul

Un român și-a transformat balconul în cel mai neașteptat mod posibil. Trecătorii și vecinii au fost mirați atunci când au văzut ce a apărut la etajul 1 al blocului din Alba Iulia.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Sambata, 08 Iunie 2024, 18:22 | Actualizat: Sambata, 08 Iunie 2024, 20:09
Galerie de imagini
Imaginile cu balconul omului au devenit virale
Shutterstock

Un român din Alba Iulia și-a transformat balconul în cel mai neașteptat mod posibil. Trecătorii și unii dintre vecinii omului au rămas muți de uimire atunci când au văzut ce a putut să facă omul, de fapt.

În mediul online este deja un subiect intens de glume modul în care spiritul balcanic se reflectă în societatea românească sau în cea a altor state vecine. Un român din Alba Iulia a reușit să își uimească vecinii și trecătorii cu ceea ce și-a făcut în balcon. Imaginea ajuns pe internet și a devenit virală.

Ce a putut să facă un român din Alba Iulia în balcon. Cineva a pozat totul și imaginile au devenit virale

Nu mai este o noutate faptul că românii sunt creativi și că unii ajung chiar să spargă tiparele și să iasă în evidență. Acest lucru a fost demontrat din plin și de către un om din Alba Iulia, care i-a lăsat mască pe trecători și pe vecini cu ideile sale neobișnuite.

Imaginile cu balconul bizar al omului au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind un val puternic de reacții.

Pe aceeași temă

Inedita imagine a fost surprinsă pe Strada Cloșca din Alba Iulia. La etajul unu, un român pare că nu a mai avut suficient de mutlt loc pentru numeroase ghivece cu flori, așa că s-a văzut nevoit să improvizeze ceva, pentru a se putea bucura de mai mult spațiu de depozitare.

Fără să mai țină cont de regulile impuse de asociația de proprietari, omul a pus pe copertina blocului o masă, pe care a putut așeza câteva ghivece. Apoi a mai scot și alte obiecte de mobilier, pe care le-a folosit tot pentru a-și aranjat plantele.

Practic, omul și-a făcut „balcon la balcon”, prelungindu-și balconul într-un mod cu totul și cu totul aparte. Cel mai probabil, românul inventiv a decis să folosească un spațiu care, de altfel, nu avea o altă întrebuințare decât aceea de-a servi drept copertină pentru bloc.

Un caz similar s-a întâmplat în Drumul Taberei. Un cetățean din București și-a lăsat mască toți vecinii atunci când a început să își monteze camere de supraveghere la una dintre ferestrele apartamentului său. Totuși, n-a durat mult și sub pervaz au apărut și alte camere. În prezent, persoana respectivă are opt camere de filmat. Nu se știe dacă îi aparțin doar lui sau sunt folosite și de către administrația blocului respectiv din cartierul Drumul Taberei, din București.

Un lucru e cert: trecătorii s-au mirat din plin și cineva chiar a decis să fotografieze totul. Poza a fost ulterior publicată pe Instagram și a făcut senzație.

Recomandari A1
Whatsapp LinkedIn
bloc balcon roman alba iulia
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
Ce a putut să facă un român la ușa apartamentului său, pe scara blocului. Ceilalți locatari au pozat...
Ce a putut să facă un român în scara blocului, chiar la ușa apartamentului său. Cineva a pozat totul...
Ce a putut să facă un bucureștean din Sectorul 3 în grădina lui de bloc. Trecătorii vin aici ca să...
Ce au putut niște români să își facă în scara blocului. Oamenii au ignorat că e vorba despre un...
Video recomandate
Video
Citește și