Antena

Rudele care au venit la parastasul bărbatului s-au „blocat” când au văzut ce a putut să facă văduva, în loc de o masă obișnuită

O femeie și-a surprins familia din plin atunci când rudele au văzut ce parastas a putut să facă aceasta pentru regretatul său soț. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind numeroase reacții.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 17 Iunie 2024, 14:03 | Actualizat: Luni, 17 Iunie 2024, 14:59
Galerie de imagini
Sute de persoane au venit să vadă ce a făcut văduva
sursa foto: Shutterstock

Atunci când o persoană trece în neființă, rudele și apropiații obișnuiesc să organizeze și să participe la un parastas sau la un eveniment comemorativ. Când au văzut ce a putut să facă soția unui bărbat trecut în neființă, prietenii și rudele au rămas fără cuvinte. Sute de persoane s-au înghesuit să vadă „minunea”, iar imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

Rudele care au venit la parastasul bărbatului s-au „blocat” când au văzut ce a putut să facă văduva, în loc de o masă obișnuită

Pierderea soțului poate să fie un eveniment extrem de trist și dureros pentru cineva. Totuși, o femeie a decis să spargă orice fel de tipar legat de parastas sau evenimente comemorative și a organizat ceva cu totul și cu totul aparte. Văduva a vrut să facă ceva de neuitat în amintirea soțului ei și se pare că 500 de persoane s-au înghesuit să vină să vadă „minunea”.

Aceasta este inedita poveste a unei femei pe nume Katie Young. Soțul ei, Brandon, s-a stins din viață la vârsta de 39 de ani, din cauza diferitelor complicații apărute după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Pe aceeași temă

„De fiecare dată când mă gândeam la organizarea unei înmormântări obișnuite simțeam că nu asta e ceea ce trebuie, ce îmi doresc”, a mărturisit aceasta, potrivit celor de la nypost.com.

Doamna a mai explicat faptul că nu a vrut ca cei trei copii ai săi, Eleanor (12 ani), Clyde (10 ani) și Ingrid (8 ani) să fie traumatizați după o înmormântare obișnuită, ci că și-a dorit ca micuții să își amintească de eveniment și de regretatul lor tată în sentimente ceva mai bune.

@sicily.wilcock

We will miss you Brandon. Thanks for all the laughs and love!

♬ British Beatles style, gorgeous pop instrumental(1474245) - Takenosuke

„De fiecare dată când mă gândeam la o înmormântare tradițională efectiv mi se făcea rău. Nu puteam să suport ideea de-a sta într-o biserică sau să aud vorbele și discursurile celor din jur, cu lacrimi în ochi. Ar fi fost o tortură pentru copiii mei și cu siguranță s-ar fi transformat în ceva ce eu nu pot să duc”, a mai spus aceasta.

Astfel, văduva a avut ideea de-a face o înmormântare și un parastas cu totul și cu totul aparte. În loc să fie vorba despre moartea soțului său, femeia a ales să fie vorba despre viața lui Brandon, așa că a organizat un eveniment ce a semănat, mai degrabă, cu o reuniune de prieteni care și-au împărtășit amintiri cu zâmbetul pe buze. Colectia de artă și viniluri a defunctului a ajuns la toți cei care și-au dorit să aibă o amintire de la Brandon, copiii s-au distrat la castelul gonflabil și toți au încercat să dea un fel de petrecere în memoria prietenului lor.

„Cea mai bună parte a fost că am văzut un zâmbet la copii, vor avea doar amintiri frumoase cu și despre tatăl lor, fără să rămână cu traume”, a mai spus doamna.

Peste 500 de persoane au venit la evenimentul cu pricina și imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

Recomandari A1
Whatsapp LinkedIn
parastas decedat petrecere rude prieteni
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
Mădălina Crețan, fosta soție a lui Nosfe, refuză să-i facă parastas. Ce spune la doi ani de la...
Anamaria Prodan i-a făcut parastas mamei sale. Ce alimente de lux a putut să împartă: „Îi plăceau...
Anca Pandrea a lipsit de la parastasul de 11 ani al lui Iurie Darie. Ce se întâmplă cu văduva marelui...
Întâmplare la parastasul lui Alexandru Arșinel. Fiul său a povestit cine a venit și cine a lipsit iar:...
Video recomandate
Video
Citește și