Carne de miel cu condimente asiatice, o rețetă simplă și delicioasă
Condimentele schimbă total gustul mâncarii. Carnea de miel îşi poate schimba gustul imediat dacă este condimentată cum trebuie. La fel ca orice carne, dealtfel. Cel mai important este să nu trecem, orice ar fi, peste sare şi piper!
Publicat: Joi, 03 Octombrie 2019, 13:34 | Actualizat: Miercuri, 17 Martie 2021, 17:05- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Condimentele schimbă total gustul mâncarii. Carnea de miel îşi poate schimba gustul imediat dacă este condimentată cum trebuie. La fel ca orice carne, dealtfel. Cel mai important este să nu trecem, orice ar fi, peste sare şi piper!
Aşadar, picanterie! Ăsta e secretul căci carnea de miel îşi poate schimba gustul imediat dacă este condimentată cum trebuie. La fel ca orice carne, dealtfel. Cel mai important este să nu trecem, orice ar fi, peste sare şi piper!
Legumele se trag separat la tigaie, în unt, ceva specific bucătăriei franţuzeşti. Apoi, platoul e gata de aranjat. Punem cu grijă legumele iar coasta o tăiem în două astfel încât să o aşezăm în formă de piramidă. O decorăm apoi cu o felie de panceta deshidratată iar la final.condimentul surpriză. Sosul de fructe ton-ka-tzu.