Antena

Cât a putut să plătească un cuplu de români pe două shaorme, cartofi prăjiți și două sucuri în Turcia. Nota de plată i-a revoltat

Doi români susțin că au fost țepuiți la un restaurant din Turcia. Cuplul a plătit o sumă uriașă pentru două meniuri și o limonadă. Cât au fost nevoiți să scoată din buzunar.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 24 Iunie 2024, 11:45 | Actualizat: Luni, 24 Iunie 2024, 13:58
Galerie de imagini
Cât au plătit doi români pe două shaorme, o porție de cartofi prăjiți, o limonadă și două sucuri, la un restaurant din Turcia
Shutterstock

Suntem în plin sezon estival și tot mai mulți români se află în vacanță sau se pregătesc pentru concediu. În ceea ce privește destinațiile, însă, părerile sunt împărțite. În timp ce unii turiști preferă să rămână în țară pentru a se bucura de concedii, alții aleg să plece în afara granițelor. De cele mai multe ori, aceștia invocă prețurile și susțin că preferă să își facă vacanța în altă țară pentru că în România totul este prea scump.

În acest context, doi români aflați în Turcia au dezvăluit cât au plătit pentru o masă în oraș, iar nota de plată nu a fost deloc mică. Cuplul a postat totul în mediul online, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Cât au plătit doi români pe două shaorme, o porție de cartofi prăjiți, o limonadă și două sucuri, la un restaurant din Turcia

Doi români au fost șocați când au primi nota de plată după ce au servit masa în Turcia. Deși cei doi au comanda doar două preparate tradiționale cu garnitură și două sucuri nu mică le-a fost mirarea să vadă cât au fost nevoiți să scoată din bzunar.

Potrivit recenziei postate în mediul online, cuplul a comandat două shaorme, o porție de cartofi prăjiți, o limonată și aște două sucuri. Pentru toate acestea, turișii au fost nevoiți să plătescă aproximativ 350 de lei.

Pe aceeași temă

Deși, pe moment, cei doi nu au avut ce să mai facă și au plătit contravaloarea produselor comandate, ulterior, ei au avertizat și alți turiști să nu pice în plasă. Ei consideră că au fost țepuiți și au vrut să tragă un semnal de alarmă pentru cei care plănuiesc să își facă vacanța în Turcia.

„Aș vrea să scriu și eu o recenzie despre acest «restaurant», am fost azi și mi-am luat eu și prietenul meu 2 shaorme, o limonadă, o porție de cartofi și 2 sucuri. Pe lângă că mâncarea nu este cea mai bună, vreau să vă spun că este extraordinar de scumpă. Vă las atașat bonul și numele restaurantului. Sper să nu-și mai ia nimeni țeapă! Aproape 350 de lei pe nimic! Îmi pare rău că nu am făcut poză și la mâncare, m-am gândit târziu”, a scris românca pe grupul de Facebook, Forum Turcia, potrivit cancan.ro.

Cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară. În timp ce unii internauți i-au acuzat că se revoltă pe nedrept, din moment ce au putut vedea prețurile în meniu, înainte de a comanda, un alt utilizator a atras atenția unui obicei neobișnuit.

Acesta a dezvăluit că, în Turcia, unele restaurante au meniuri pentru turișit în care umflă destul de mult prețurile.

„Este o pro formă, nu un bon fiscal. Au pus cât au vrut, unii au meniuri pentru turiști”, a mai remarcat cineva.

„Nu aveați prețurile trecute în meniu?”, a scris altcineva.

Recomandari A1

„Dar voi nu vă uitați la prețuri când comandați de mâncare?”, a întrebat un alt internaut.

Pe aceeași temă

Cu toate acestea nu este prima acuzație de acest tip. În ultima perioadă au apărut tot mai mulți turiști care se plâng de prețurile uriașe la mancare din Turcia. Într-o altă postare de pe același grup, un alt bărbat susține că „s-au pus urcii sa-i ardă pe turiști”.

Whatsapp LinkedIn
nota de plata
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
Cât a putut să plătească o familie pentru o cină în „orașul petrecăreților”. Mama a filmat...
Super Neatza, 18 iunie 2024. Cum se împarte nota de plată la o întâlnire
O chelneriță a primit un bacșis uriaș, dar nu se aștepta la cererea bizară a clientului. Ce a vrut...
O mamă cu doi copii gălăgioși s-a scuzat în restaurant și a cerut nota de plată. Ce a putut să...
Video recomandate
Video
Citește și