Antena Căutare

Câți bani câștigă un shaormar în București. Care este salariu lunar, cu tot cu bacșiș

Meseria de shaormar a început să fie din ce în ce mai bine plătită, mai ales în București. Se pare că cei care se ocupă de prepararea shaormelor ar câștiga mai bine decât un profesor sau un polițist.

Colaj cu un shormar,o shaorma și multă carne Galerie
Meseria de shaormar a început să fie din ce în ce mai bine plătită, mai ales în București | Shutterstock

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că shaorma a devenit un preparat adorat de români în zilele de astăzi. Pentru că timpul este foarte important, adesea cele mai multe persoane se îndreaptă către cea mai apropiat shormerie din zona în care locuiesc, cu gândul de a-și potoli pofta.

De asemenea, prețul este unul accesibil pentru toate buzunarele, fapt care îi încântă pe români. Aceștia ar alege fără ezitare cumpărarea unei shaorme în locul mersului la restaurant, care implică și alte costuri.

Citește și: Locul de muncă plătit cu 7000 de lei net la început, la care românii nu se prea înghesuie. Domeniul tot mai căutat de angajatori

Chiar dacă timpul de preparare este unul relativ scurt pentru clienți, angajații au foarte mult de muncă în bucătărie pentru a le satisface papilele gustative. Așadar, și salariul shaormarilor este unul pe măsura așteptărilor.

Ce salariu primește un shaormar în fiecare lună

Meseria de shaormar nu este deloc ușoară. Aceștia nu lucrează într-un mediu de lucru tocmai relaxant, iar programul de muncă este destul de solicitant și lung. Pe lângă faptul că trebuie să stea mult în picioare este musai ca aceștia să își desfășoare activitatea la temperaturi extreme, mai ales pe timpul verii.

În ultima perioada meseria de shaormar a fost tot mai căutată deoarece se oferă un salariu atractiv. Renumerația este destul de mare pentru munca grea pe care o are de îndeplinit un shaormar.

Se pare că ofertele pentru acest job sunt destul de generoase. Cei care lucrează într-o shaormerie ajung să câștige mai bine decât un profesor sau un polițist. Astfel, un shaormar din București ar avea un salariu lunar între 4.500 - 6.000 de lei, în funcție de experiență, potrivit realitateatv.net.

Această meserie vine la pachet și cu alte avantaje, precum: o masă pe zi, bonusuri pentru orele suplimentare lucrate și bacșișul generos.

„Tipsul” pe care shaormarii îl primesc din partea clienților este foarte important. Acesta ar ajunge și la 100 de lei pe zi, dacă fiecare persoană ar lăsa cel puțin un leu. Este de menționat faptul că bacșișul diferă în funcție de zona în care este amplasată locația.

Citește și: Locul de muncă la care angajatul primește salariu de 4.000 de euro, mai mult decât patronul, însă nu mulți înghesuie să muncească

Angajații care lucrează la shaormerii de top din București, unde clienții sunt mai mulți, ajung să aibă un venit de aproximativ 6.500 - 8.000 de lei, potrivit sursei citate mai sus. Astfel, aceștia reușesc să câștige mult mai bine pe lună decât un profesor sau un polițist.

Șoferii riscă amenzi uriașe. Ce nu trebuie să le lipsească din mașină în sezonul rece... Rezultate Loto 3 decembrie 2023. Numerele câștigătoare duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x