Restaurantul din România unde trebuie să scoți 6.000 de lei din buzunar pentru un platou. Ce conține produsul: ”E comandat des”
Într-un restaurant de lux din Cluj-Napoca, un platou îi ”obligă” pe clienți să bage mâna adânc în buzunare când vine nota de plată. Produsul, care este des comandat, vine îmbrăcat în foiță de aur. Iată ce conține.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 27 Aprilie 2023, 13:48 | Actualizat: Joi, 27 Aprilie 2023, 16:02Lux și opulență la un restaurant din Cluj Napoca, unde preparatele sunt îmbrăcate în foiță de aur, iar prețurile pe măsură. Meniul este unul variat, însă nu mulți își permit să mănânce în local, deși e tot timpul plin, spune patronul.
Paleta culinară este vastă și conține startere cu foie gras și tartar din mușchiuleț de vită, până la platouri opulente cu vită Wagyu. Vorbim despre un meniu bogat, de unde clienții au ce alege, însă prețurile nu sunt pentru toate buzunarele.
Pe aceeași temăCe conține platoul de 6.000 de lei
Printre preparatele care au un cost ridicat se numără extravagantul platou 24KARAT GOLD. Conține mai multe preparate și aproape toate sunt îmbrăcate în foiță de aur. Deși trebuie să scoți 6.000 de lei din buzunar pentru a te ospăta cu cel mai scump produs al locației de lux, acesta nu conține foarte multă mâncare, ci: Gold CREEKSTONE TomaHawk, 2 Golden Burger, Gold Rack of Lamb, Gold Chateau Briand Wagyu.
Cu toate că are un preț piperat, poate chiar mai mult decât unele persoane câștigă într-o lună, patronul spune că ai săi clienți comandă des platoul.
Sigur, în meniu se mai află și preparate mai ieftine, cum ar fi Steak Burger la 70 de lei. Frigăruirile de pui au același preț, iar garniturile pornesc de la 20 de lei. Astfel, o masă tot ajunge la cel puțin 150 de lei.
Pe aceeași temăÎn ciuda costurilor ridicate, locația este mereu plină. Patronul crede că bucatele învelite în foiță de aur sunt la mare căutare.
„Toți oamenii de afaceri din Cluj-Napoca, vorbim despre cei care se respectă, vin și mănâncă aici. Restaurantul nostru a devenit un fenomen”, spune patronul restaurantului, conform Cancan.ro.
Pe pagina de Facebook a restaurantului, oamenii s-au întrecut la glume la postarea cu platoul ce costă 6.000 de lei.
”Uncheș la ce preturi ai nu ne permitem nici măcar sa ne uitam pe ușa de la intrare. Ca să mancam un platou trebuie sa adunam salariu 3 luni”, a scris cineva.
Altcineva a comentat ironic: ”De ce e așa de mic prețul?”
Pe aceeași temă
Vezi mai multe ştiri de ultimă oră pe observatornews.ro