Antena

Cât de frumoasă este sora lui Radu Drăgușin! Tânăra, mesaj viral pentru belgieni, înainte de meciul cu România de la Euro 2024

Ce i-a avertizat sora lui Radu Drăgușin pe belgieni înainte de meciul cu România de la Euro 2024. Motivul pentru care tânăra nu a putut să-i fie alături fratelui ei în momentul în care zecile de mii de români i-au scandat numele.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 21 Iunie 2024, 15:15 | Actualizat: Vineri, 21 Iunie 2024, 16:55
Galerie de imagini
Cine este și cu ce se ocupă Meira, sora lui Radu Drăgușin
Instagram & Capturi TikTok

Radu Drăgușin a făcut, cu siguranță, o figură frumoasă în meciul de debut al României la Euro 2024. El a fost cel mai rapid tricololr de pe teren, așa cum arată statisticile, iar numele lui este în continuare pe buzele tuturor. Însă nu mulți știu că Radu Drăgușin mai are un frate și o soră, ambii cu carire de succes în domeniile pe care le-au ales.

Cine este și cu ce se ocupă Meira, sora lui Radu Drăgușin

Meira, sora lui Radu Drăgușin, este de o frumusețe răpitoare și nu este de mirare că a strâns sute de mii de urmăritori pe conturile de pe rețelele sociale. La fel ca toți membri familiei sale, și ea a cochetat cu sportul o perioadă înainte să își aleagă un alt drum în viață.

La fel ca mama lor, tânăra a jucat baschet, și chiar a făcut parte din Naționala României la categoria ei de vârstă, la acel moment. Acum, la doar 20 de ani, Meira Drăgușin are propria afacere care prosperă.

Sora lui Drăgușin este organizatoare de nunți și pare că îi merge foarte bine, fiind cea care a pus la punct toate detaliile pentru ziua cea mare a Larisei Iordache.

Pe aceeași temă

Meira este foarte activă în mediul online și nu se ferește să pozeze și în ipostaze mai îndrăznețe. Fata, de o frumusețe uluitoare, a făcut furori cu imaginile în costum de baie care îi dezvăluie trupul sculptat, de fostă sportivă.

De asemenea, judecând după postările de pe rețelele sociale, Radu Drăgușin și sora lui au o relație foarte apropiată. Tânăra îl încurjează înainte de fiecare meci și deși nu i-a putut fi alturi la primul meci de la Euro 2024, a transmis un mesaj inedit.

Imediat după meciul România - Ucraina, ea i-a sfătuit pe belgieni să aibă grijă în partida cu Națioana Româniai, care se joacă sâmbătă, 22 iunie 2024.

„de Bruyne, Lukaku, Doku, pregăți-vă că nu aveți loc”, a scris sora lui Drăgușin pe TikTok alături de un clip în care apare îmbrăcată în tricoul Naționalei României, în timp ce fredoneazp piesa de pe fundal: „Avem stâlp în apărare, Drăguşin, Drăguşin! Fundaş de mare valoare, Drăguşin, Drăguşin„, a cântat Meira.

Recomandari A1
@meira_weddingplanner Ministerul Apararii Natuonale 🇹🇩🐉 #fy #foryou #fyp #viral #euro #dragusin #foryoupage ♬ Emilian România euro 2024 - EMILIAN
Pe aceeași temă

Motivul pentru care Meira Drăgușin nu a putut să fie alături de fratele ei la primul meci de la Euro 2024

Chiar dacă Radu Drăgușin și sora lui mai mică au o relație foarte bună, aceasta nu a putut să îl susțină pe fotbalist la primul meci al României de la Euro 2027.

Oricând de mult și-ar fi dorit să îi scandeze numele alături de zicile de mii de români de pe Allianz Arena, ea a fost ocupată cu facultatea.

„Cum explic eu la facultate că din cauza lor nu ajung la primul meci al fratelui meu ever la Euro?”, a scris ea alături de imaginile filmate într-o sală de curs.

@meira_weddingplanner Any ideas? Hai fratello!!! @radudragusin 🥺✌🏽 #fy #foryou #fyp #viral #euro #dragusin ♬ Fire - Official UEFA EURO 2024 Song - MEDUZA & OneRepublic & Leony

Cu toate acestea, se pare că sora lui Radu Drăgușin l-a urmărit pe fotbalist alături de mai mulți pieteni la restaurantul fratelui lor mai mare,

Whatsapp LinkedIn
euro 2024 radu dragusin radui drăgusin sora
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei ANM anunţă furtuni puternice în Bucureşti. Când va fi lovită Capitala de vremea extremă, cu risc de inundaţii
Videoclipul zilei
Citește și
Gică Popescu și-a îndemnat fiul să se retragă. Ce mesaj i-a transmis Gică Hagi: „Fiul tău e...”
Care este alegerea FRF în privința noului selecționer al Naționalei. Răzvan Burleanu a fost categoric:...
Denis Alibec, prima imagine cu noua iubită. Cine este fosta gimnastă care l-a cucerit pe tricolor....
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Andrei Burcă. Fundașul echpei naționale și aleasa inimii s-au...
Video recomandate
Video
Citește și