Antena

Nunta Anului la Domeniul Ştirbey. Ianis Hagi și Elena se căsătoresc azi! Programul evenimentului + detalii despre meniu și artiști

Ianis Hagi și Elena Hagi se căsătoresc azi, 14 iulie 2024. Cununia religioasă va avea loc la Biserica Sfântul Visarion din București, la ora 15:00, iar marea petrecere, unde sunt așteptați peste 700 de invitați, va avea loc la Domeniul Știrbey, din Buftea, la ora 19:00.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 14 Iulie 2024, 11:20 | Actualizat: Duminica, 14 Iulie 2024, 11:40
Galerie de imagini
Antena transmite în exclusivitate imagini de la nunta lui Ianis şi a Elenei Hagi
Antena 1

Ianis și Elena Hagi pășesc azi în fața altarului, în Biserica Sfântul Visarion, începând cu orele 15:00. Începând cu orele 19:00, cei peste 700 de invitați sunt așteptați la grandioasa petrecere care va avea loc la ora 19:00, Domeniul Știrbey Vodă. Antena va transmite, de-a lungul zilei, cele mai importante momente din Nunta Anului.

Ianis Hagi și aleasa inimii lui au făcut cununia civilă în chiar prima zi de Crăciun. Cei doi sunt pregătiți acum să ajungă în fața altarului.

„Noi am avut o conexiune din prima zi. Ştiam că nu este o relaţie de copii. Am simţit o emoţie puternică„, a declarat Ianis Hagi într-un interviu exclusiv pentru Observator.

„Încă din momentul în care ne-am întâlnit am simţit că ne cunoaştem dintotdeauna. Am ştiut că este sufletul meu pereche, dar am lăsat timpul să decidă referitor la relaţia noastră„, a spus şi Elena Hagi.

Perfecţiune în bucătărie la nunta lui Ianis Hagi

O nuntă la reuşita căreia contribuie sute de oameni. O armată îşi face treaba şi în bucătărie, unde echipa Observator a surprins astăzi pregătirile. Meniul este semnat de Marian Cernat, executive chef la Domeniul Ştirbey. În echipa lui lucrează pentru nunta lui Ianis şi a Elenei Orlando Zaharia şi Stefan Popescu, pe care îi ştii din showul Chefi la cuţite, potrivit observatornews.ro.

În bucătărie este un furnicar, dar fiecare ştie ce are de făcut. Precis. Cu instrucţiuni clare şi sub atentă supraveghere.

"Când ai un eveniment aşa de important, aşa de maiestuos şi fantastic ca acesta, trebuie să ai oameni în bucătărie, pentru că este un meniu meticulos, îţi ia foarte mult timp. Fiecare piesă trebuie să fie atentă la ea, în special la aperitiv. Trebuie să gustăm, să aranjăm să arate bine. Trebuie să fie perfect", spune Chef Ştefan Popescu.

Perfecţiunea este cuvântul cheie pentru nunta lui Ianis Hagi. Perfecţiune la care chefii lucrează de mult.

"Primele contacte şi idei pentru acest eveniment a fost undeva în urmă cu un an, vara trecută. De atunci, am avut mai multe întâlniri şi am dezvoltat ideile. Am ajuns la un numitor comun şi sunt convins că va fi un eveniment grandios. Meniul ar trebui să îndeplinească exicenţele tuturor invitaţilor, fără excepţie", spune chef Marian Cernat.

Recomandari A1

"Sunt foarte multe părţi grele. De la a concepe acel meniu, de la a face un tasteing, de a reuşi să îi faci pe cei care degustă să înţeleagă ceea ce ai gândit tu în farfurie", spune chef Orlando Zaharia.

Cine va cânta la nunta lui Ianis Hagi cu Elena

De la petrecere nu vor lipsi melodiile machedoneşti. Trupa Pindu va delecta invitaţii, iar special de la Atena va veni şi o formaţie care cântă muzică grecească.

700 de invitati vor ajunge duminica aici pe Domeniul Stirbey, pentru nunta lui Ianis. Printre ei se numara prieteni buni ai lui Gheorghe Hagi, de la Barcelona, Galatasaray si Real Madrid, echipele unde el a facut istorie.

Antena transmite în exclusivitate imagini de la nunta lui Ianis şi a Elenei Hagi

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente mondene ale anului, cununia religioasă a Elenei şi a lui Ianis Hagi, va avea loc în această duminică, în Bucureşti, iar Antena are drepturi exclusive de difuzare a celor mai importante momente din cadrul acestuia.

După cununia civilă care a avut loc la sfârşitul anului trecut, chiar de Crăciun, Ianis şi Elena Hagi vor ajunge duminica aceasta la altar. Ulterior, aceştia vor sărbători alături de familie şi de prieteni la Palatul Ştirbey.

Imagini exclusive, atât de la cununia religioasă, cât şi de la petrecerea care va avea loc la Domeniul Ştirbey, vor fi transmise în acest weekend de către posturile Antena.

După cununia civilă care a avut loc la sfârşitul anului trecut, chiar de Crăciun, Ianis şi Elena Hagi vor ajunge duminica aceasta la altar. Ulterior, aceştia vor sărbători alături de familie şi de prieteni la Palatul Ştirbey.

Whatsapp LinkedIn
ianis hagi elena hagi nunta ianis hagi
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera serialului Motel Valkirias e în AntenaPLAY. Descoperă episodul 1 din producția care te va captiva!
Stirile zilei "Şacalul", bănuit că a ucis mai multe femei. Gafe colosale făcute de anchetatori, înainte ca Delia să fie omorâtă
Citește și
Momentul adorabil cu Ianis Hagi și un mic suporter în timp ce se joacă pe teren, la meciul România -...
Ianis Hagi și Elena au plecat în luna de miere. Ce destinație de vis au ales pentru prima vacanță în...
Cât a costat rochia purtată de Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi, la ședința foto dinainte de...
Gică Popescu și-a îndemnat fiul să se retragă. Ce mesaj i-a transmis Gică Hagi: „Fiul tău e...”
Video recomandate
Video
Citește și
Cum poți curăța încălțămintea cu acest ingredient secret. Gospodinele îl au deja în bucătărie Catine.ro
Mr Wrong este serialul care vorbește despre viața personală a lui Can Yaman din realitate. Află de ce Happy Channel
Împreună cu soția, încasează de la stat șase venituri în valoare de 280.000 de lei pe an. Cine este Daniel... Libertatea.ro
Ce șanse are România să adopte euro în următorii ani. Unde ne situăm față de Bulgaria, după... Ziare.com
Secretul pe care Bănel Nicoliţă şi fosta sa soţie l-au păstrat timp de doi ani AntenaSport
La 64 de ani, celebrul actor iubește din nou! Cine este actrița de 30 de ani, din Republica Moldova, cu care a fost... Elle
Emilia Ghinescu, pe patul de spital. Ce se întâmplă cu artista de a avut nevoie de perfuzii / FOTO Spynews.ro
Fiica Iuliei Albu a făcut furori în prima zi de școală! Cum a venit îmbrăcată tânăra BZI
Elena Merișoreanu a ajuns pe perfuzii! Ce a pățit îndrăgita cântăreață BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Ciurigăi sau minciunele. Rețetă tradițională din Maramureș HelloTaste.ro
Fotografii rare cu Pământul din spațiu: Fulgere succesive luminează ochiul unui ciclon tropical uriaș Antena3.ro
Un vulcan colosal ar putea erupe pe Marte. Ce efecte ar avea fenomenul useit
Horoscopul zilei de 13 septembrie 2024. Scorpionii deschid un capitol nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Alegeri SUA | Kamala Harris pare să fi câștigat prima dezbatere cu Trump. Cum s-au schimbat procentele în sondaje Wall-Street
Alexandru Ciucu a răbufnit, după ultimele declarații ale Alinei Sorescu: Nu mai pot accepta minciunile despre mine... Kudika
Cum să echilibrezi corect aromele în murături: Dulce, acru, picant Playtech
Copiii vedetelor au defilat la început de an școlar. Nici mămicile celebre nu s-au lăsat mai prejos. Ce ținute... Redactia.ro
ANM a extins şi prelungit codul galben de ploi torenţiale. Vreme severă în Bucureşti şi 20 de judeţe, până... Observator
Ce poți și ce nu poți consuma când alăptezi MediCOOL
Limonadă cu pepene galben. Rețeta simplă prin care obții o băutură răcoritoare de vară HelloTaste
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România! ProSport
Secretul pentru a avea VARZĂ murată crocantă peste iarnă. Planta pe care cele mai pricepute gospodine o pun în... Gandul
Carmen Iohannis NU mai ARATĂ cum știai! Soția președintelui și-a schimbat look-ul! Cum a apărut în prima zi de... CanCan
5 activități cognitive pe care să le faci cu copilul mic DeParinti
Copiii lui Elton John sunt preocupați de vârsta sa înaintată: „Nu cred că voi mai fi prin preajmă” pentru... ZUTV
Dârele lăsate de avioane pe cer trebuie să fie monitorizate. Companiile aeriene au luptat împotriva deciziei UE UseIT
Cum se face ciocolata Dubai cu fistic. Desertul viral, foarte ușor de făcut Hello Taste