Cât costă o pâine cu maia în brutăria deținută de Laura Cosoi. Oamenii stau minute bune la coadă
Laura Cosoi deține împreună cu soțul ei, Cosmin Curticăpean, un lanț de brutării care se bucură de o mare popularitate printre bucureșteni, datorită produselor tradiționale și calității oferite. Iată cât costă o pâine cu maia!
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 11 Octombrie 2024, 12:02 | Actualizat: Vineri, 11 Octombrie 2024, 13:11Deși este cunoscută pentru rolurile sale, Laura Cosoi s-a reinventat și a intrat și în lumea afacerilor. Ea a deschis alături de soțul ei un lanț de brutării, la care se face mereu coadă la orele de vârf. Oamenii așteaptă chiar și câte 15 minute pentru a cumpăra câte ceva, pentru că produsele aduc aminte de cele făcute de bunici.
Pe aceeași temăCât costă o pâine la brutăria deținută de Laura Cosoi și soțul ei
Brutăria deținută de Laura Cosoi și soțul ei se diferențiază prin faptul că folosește maia în loc de drojdie. Maiaua se obține din făină și apă prin intermediul unui proces de fermentare tradițională, iar cei care își doresc să pună pe masă un astfel de aliment trebuie să scoată din buzunare 14,99 lei pentru un kilogram, potrivit click.ro.
În schimb, pâinea cu multicereale se vinde cu 15,99 lei. Brutăria oferă și specialități, cum ar fi plăcintele cu măr și nucă, vândute la 41,99 lei, și cozonacul tradițional, care costă 69,99 lei pe kilogram. Un alt produs foarte popular sunt cornulețele cu nucă, care se vând cu 59,99 lei pe kilogram.
„Cuptorul Brâncovenesc este o brutărie artizanală, unde găsești pâine tradițională cu maia, produse din patiseria tradițională românească, umplute cu legume și cu fructe neconservate, totul copt la cuptor cu lemne. Pâinea cu maia are gustul pâinii din copilărie, făcută de bunici, la țară și coaptă în cuptorul cu lemne. Asta este, de fapt, rețeta tradițională, pe care o folosim și noi. Asta pentru că nu se folosește drojdie de bere, comercială, ci <<drojdie sălbatică>>, așa mai este numită maiaua – obținută doar din făină si apă, printr-un proces de fermentare tradițională. Pâinea făcută cu maia nu este numai bună la gust, ci și foarte sănătoasă”, a menționat Laura Cosoi, pe blogul personal, citată de click.ro.
Ce spun clienții despre produsele din brutăria Laurei Cosoi și a soțului ei
Mulți dintre cei care au cumpărat produsele de panificație din brutăria deținută de Laura Cosoi și soțul ei o laudă pe vedetă pentru această afacere.
„Bravo, bravo, pentru oamenii care muncesc și tind să facă ceva frumos! Succes vouă, în toate, pentru că sunteți o familie frumoasă”/„Ce frumos! Mirosul proaspăt de pâine mereu mă încântă... Am trecut pe lângă brutării și am simțit un miros de pâine divin”, potrivit click.ro.
Sunt însă și nemulțumiți, care critică prețurile mari pe care nu și le poate permite oricine. Alții spun că după ora 15:00 rafturile sunt goale și pâinea vândută este adesea rece, mai transmite sursa citată mai sus.