Antena

Cătălina Ponor și-a botezat al doilea fiu. Imaginea emoționantă cu micuțul alături de fostul antrenor al gimnastei

Cătălin Ponor și Bogdan Jianu și-au botezat cel de-al doilea fiu. Imagini emoționant surprinse de invitați la fericitul eveniment. Ce foste colege de la lot i-au fost alături gimnastei.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 24 Iunie 2024, 16:05 | Actualizat: Luni, 24 Iunie 2024, 17:37
Galerie de imagini
Imagini emoționante de la botezul celui de-al doilea băiat al Cătălinei Ponor și al lui Bogdan Jianu
Hepta & Instagram & Captură Youtube

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu și-au botezat cel de-al doilea copil. Fosta triplă campioană a adus pe lume cel de-al doilea copil al lor pe 13 martie și a dat vestea cea mare printr intermediul rețelelor sociale. Acum, în compania celor dragi, cel mic a fost creștinat.

Deși gimnasta este destul de discretă cu viața personală și nu a publicat prea multe imagini de la fericitul evenimente, invitații au distribuit mai multe fotografii. Printre acestea se numără și o poză în care bebelușul este ținut în brațe de către mama sa, în timp ce se joacă cu nimeni altul decât Octavian Bellu, fostul antrenor al mamei sale.

Imagini emoționante de la botezul celui de-al doilea băiat al Cătălinei Ponor și al lui Bogdan Jianu

Botezul celui de-al doilea copil al Cătălinei Ponor a strâns sub același acoperiș nume importante din sportul românesc, printre care Andreea Răducan, Monica Roșu, Larisa Iordache sau Octavian Bellu.

Fostele sale colege de lot au fost alături de gimnastă în această zi extrem de importantă pentru ea și familia sa. Tot invitații au fost cei care au publicat mai multe imagini de la fericitul eveniment.

Pe aceeași temă

Pentru botezul celui de-al doilea fiu al său, Cătălin Ponor a ales o rochie lungă, mov, care i-a complimentat trupul. Chiar dacă a născut în urmă cu doar trei luni, fosta campioană mondială are o siluetă de invidiat.

Printre imaginile publicate în mediul online de invitați se află și una mult mai specială în care micuțul proaspăt creștinat se joacă cu Octavial Bellu, fostul antrenor al gimnastei.

„Familia noastră se mărește în fiecare an! Felicitări, @catalina_ponor & @bogdan_ristea_jianu! Sunteți unii dintre cei mai curajoși părinți pe care îi cunosc! Victor să vă aducă numai bucurii și împliniri! Vă iubim!”, le-a transmis proaspeților părinți o apropiată a familiei.

Cine este Bogdan Jianu, soțul Cătălinei Ponor, alături de care gimnasta are are doi băieți

Recomandari A1

Dacă numele de Jianu vă sună cunoscut, nu este o întâmplare. Actorul și regizorul Bogdan Jianu, supranumit „Vlad Țepeș” pentru contribuția sa în filmele cu caracter istoric, a divorțat de cântăreața Julia Chelaru, fostă membră a trupei Exotic, punând capăt unei relații îndelungate.

Bogdan Jianu și fosta soție au divorțat, în urmă cu patru ani, după o relație de 17 ani, dintre care șapte în regim de cuplu căsătorit. Vedeta a vorbit la începutul acestei ani despre motivele separării lor și spune că nu îi mai poartă pică bărbatului.

Pe aceeași temă

Cătălina Ponor și actualul soț s-au căsătorit fix acum doi ani, în iunie 2022. Cei doi au spus „Da” în fața ofițerului de Stare Civilă, alături de câțiva prieteni dragi și de familie.

La acel moment, tripla campioană olimpică la gimnastică și regizorul formau deja un cuplu de patru ani și s-au logodit în vara anului 2020, dar nu au reușit să își oficializeze relația din cauza pademiei.

Whatsapp LinkedIn
catalina ponor bogdan jianu copii de vedete
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
Prima imagine cu Cătălina Ponor și băiețelul ei. Fosta campioană la gimnastică a devenit mamă acum...
Cătălina Ponor a născut. Fotografia adorabilă prin care a dat vestea că a adus pe lume primul ei copil
Cătălina Ponor a dezvăluit sexul bebelușului. Imaginea în care se observă burtica de gravidă a...
Cătălina Ponor este însărcinată. Cum a anunțat fosta gimnastă că va deveni mamă. „Va fi cea mai...
Video recomandate
Video
Citește și