Antena

Ce diferență de vârstă este între Radu Mazăre și soția lui, Roxana Mihalache. Cei doi s-au căsătorit în închisoare

Radu Mazăre a revenit în atenția publicului, după ce pe 27 mai 2024 a fost eliberat din închisoare. Puțini cunosc detalii despre relația dintre fostul edil al Constanței și Roxana Mihalache, soția sa. Iată ce diferență de vârstă există între ei!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 30 Mai 2024, 16:29 | Actualizat: Joi, 30 Mai 2024, 17:36
Galerie de imagini
Ce diferență de vârstă este între Radu Mazăre și soția lui, Roxana Mihalache. Cei doi s-au căsătorit în închisoare
Hepta/Captură Facebook

Radu Mazăre a ispășit cinci ani din pedeapsa de nouă ani de închisoare. El a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava. Acum că a fost eliberat, fostul primar al Constanței este pregătit să înceapă o nouă viață alături de soția sa.

Roxana Mihalache s-a afișat în public chiar în ziua eliberării soțului ei, lăsând să se vadă o sarcină pronunțată, iar evenimentul a ajuns pe buzele tuturor. Iată ce diferență de vârstă îi desparte pe cei doi parteneri de viață!

Pe aceeași temă

Ce diferență de vârstă este între Radu Mazăre și Roxana Mihalache

Mulți nu cunosc detalii despre cuplul Radu Mazăre - Roxana Mihalache. Unele intimități au ajuns în atenția publicului abia în contextul eliberării fostului primar al Constanței din închisoare. Cei doi parteneri se cunoșteau de aproximativ 20 de ani, în momentul în care au decis să formeze un cuplu, potrivit playtech.ro.

Radu Mazăre și Roxana Mihalache s-au căsătorit pe 10 iulie 2019, în cadrul unei ceremonii restrânse, chiar în închisoare. Evenimentul a avut loc în Sectorul Vizite sau la „vorbitor”, așa cum i se mai spune. În acel an, fostul edil a fost extrădat din Madagascar și încarcerat la Rahova.

„Inelul, rochia și lucrurile materiale nu sunt foarte importante pentru mine. Sincer, nu știu de ce a făcut-o acum (cererea în căsătorie și oficializarea relației – n.r.). Probabil așa a simțit. Problemele juridice au fost mult mai importante. Eu l-am înțeles, am fost lângă el. Lună de miere am avut de când ne-am cunoscut.”, declara Roxana Mihalache la vremea respectivă, citată de sursa menționată mai sus.

Între Radu Mazăre și soția sa este o diferență de vârstă de aproape două decenii. Fostul primar al Constanței are 55 de ani, în timp ce soția lui are 36, mai transmite aceeași sursă.

Cine este Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre. Cu ce se ocupa înainte să fie iubita fostului primar

La începutul relației lor, Roxana Mihalache lucra ca model. Însă, odată cu problemele juridice ale partenerului ei, aceasta ar fi decis să renunțe la modelling, dar și la o afacere din țară pentru a avea grijă de resortul din Madagascar al iubitului, potrivit playtech.ro.

Roxana Mihalache a deținut mai multe societăți, din care una avea ca obiect de activitate designul vestimentar. După încarcerarea soțului său, Roxana s-ar fi dedicat complet muncii din spatele prezentărilor de modă. Împreună cu sora ei, soția lui Radu Mazăre ar fi avut o casă de modă numită Palluggio. Astăzi, potrivit informațiilor publice, nu mai există, mai transmite sursa citată.

În ziua eliberării lui Radu Mazăre, soția lui își exprima fericirea în fața jurnaliștilor.

Recomandari A1

„Sunt foarte fericită! Aștept să iasă, să avem și noi o viață liniștită. Nu pot să spun că mă așteptam. Nu aveam cum să mă aștept la o decizie, că la câte eșecuri am avut de-a lungul acestei perioade… ne era greu să ne așteptăm la o decizie pozitivă. A fost foarte greu. (…) Să iasă pe poartă aceea și planurile vor veni foarte ușor. Vom sta câteva zile în București, apoi vom vedea dacă vom merge în Constanța. Avem variante.”, a declarat Roxana Mihalache, citată de cele două surse menționate mai sus.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
radu mazăre soție radu mazăre roxana mihalache diferență de vârstă
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Fabrica unde se produce zahărul 100% românesc. 500 de fermieri din ţară contribuie la producţia impresionantă
Videoclipul zilei
Citește și
Radu Mazăre intră în câmpul muncii! Ce funcție va avea fostul primar după ce a fost eliberat din...
Fiul lui Radu Mazăre are o afacere de succes. Cu ce se ocupă Răducu Mazăre și ce a făcut cât timp...
Decizie definitivă în procesul lui Radu Mazăre. Ce veste a primit fostul edil. Roxana Mazăre a fost...
Cu ce se ocupă fiul lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanței. Răducu Mazăre a împlinit recent 30...
Video recomandate
Video
Citește și