Antena

Ce promisiune i-a făcut Vlad Gherman Oanei Moșneagu la ieșirea din biserică. Fanii s-au topit

După ce au ieșit din biserică, acolo unde și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, Vlad Gherman i-a făcut o promisiune emoționantă Oanei Moșneagu. Iată ce cuvinte impresionante i-a transmis partenerei sale de viață!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 03 Iunie 2024, 12:32 | Actualizat: Luni, 03 Iunie 2024, 13:11
Galerie de imagini
Ce promisiune i-a făcut Vlad Gherman Oanei Moșneagu la ieșirea din biserică. Fanii s-au topit
Captură Instagram

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au avut ieri cununia religioasă și petrecerea de nuntă. Cei doi s-au bucurat de cea mai importantă zi din viața lor alături de rude, dar și de prieteni.

La biserică, actorii din serialul „Lia - soția soțului meu” au avut parte de o ceremonie restrânsă, cu familia, iar când au ieșit din clădire au făcut câteva cadre superbe, pe care le-au postat și în mediul online. Iată ce promisiune impresionantă i-a făcut actorul proaspetei sale soții chiar în ziua nunții!

Pe aceeași temă

Promisiunea pe care Vlad Gherman i-a făcut-o Oanei Moșneagu, după ce s-au cununat religios

Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Pe rețelele de socializare, cei doi au postat mai multe fotografii de la marele eveniment. De altfel, actorul i-a făcut și o promisiune solemnă soției sale, la ieșirea din biserică.

Pe pagina personală de Instagram, Vlad Gherman a scris un mesaj emoționant. Acesta i-a promis Oanei Moșneagu că va fi alături de ea la bine, dar mai ales la greu: „La bine, dar mai ales la greu. Promisiune pentru totdeauna!”, a scris acesta în dreptul postării pe care a făcut-o pe pagina personală de Instagram.

Pe aceeași temă

Ce melodie și-au ales Vlad Gherman și Oana Moșneagu pentru valsul mirilor

Actorii s-au gândit la toate detaliile pentru nuntă. Așadar, piesa pe care au dansat la valsul mirilor este una cu o semnificație aparte pentru ei.

„Melodia noastră pentru vals este în română, compusă de Eugen Doga, pe versuri cântate de Cătălina Cărăuș, și se numește <<Dulcea Și Tandra Mea Fiara>>. Eu am dat peste ea întâmplător și au fost multe momente spontane când iubitul meu m-a invitat la dans prin casă pe acordurile ei. Pentru noi melodia asta înseamnă mult, adună și momentele dulci, și momentele mai grele ale relației noastre, dar și mai important, dorința de a valsa în continuare împreună, în ciuda celor din urmă.”, a mărturisit Oana Moșneagu.

Când și unde vor pleca Oana Moșneagu și Vlad Gherman în luna de miere

Recomandari A1

Se pare că Vlad Gherman și soția lui nu s-au gândit încă la destinația pentru luna de miere, pentru că mai au de dus câteva proiecte la final în prima lună de vară.

„Am vrea și noi să avem un răspuns la această întrebare, adevărul e că prima pauză de la proiecte vine abia la sfârșitul lunii iulie. Nu am programat încă nimic pentru această perioadă, pregătirea nunții ne-a epuizat toate resursele de timp și energie, am zis că după nuntă o să începem organizarea vacanței. Oricum, de-abia așteptăm să vină vacanța, oriunde o să fie ea.”, au mai adăugat ei.

Whatsapp LinkedIn
vlad gherman oana moșneagu nuntă cununie religioasă promisiune
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Fabrica unde se produce zahărul 100% românesc. 500 de fermieri din ţară contribuie la producţia impresionantă
Videoclipul zilei
Citește și
Oana și Vlad Gherman, ipostaza îndrăzneață în care nimeni nu i-a văzut până acum. Cum s-au lăsat...
Ce urare emoționantă i-a transmis Vlad Gherman soției lui cu ocazia onomasticii. Ce nume mai poartă...
Cristina Ciobănaşu, Ruxandra Luca şi Vlad Gherman aduc un nou sezon Happy Café, la Happy Channel
Ce reacție a avut Oana când Vlad Gherman i-a spus că vrea doi copii în următorii 4 ani. Cei doi au...
Video recomandate
Video
Citește și