Antena

Ce relație are Carmina Vârciu cu Anda Călin, partenera lui Liviu Vârciu. De ce spune că nu o consideră mamă vitregă

Carmina Vârciu spune că pentru ea nu există mamă vitregă, dar nici tată vitreg. Iată ce a zis despre Anda Călin, cu care tatăl său, Liviu Vârciu are doi copii.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 21 Iunie 2024, 16:33 | Actualizat: Vineri, 21 Iunie 2024, 16:58
Galerie de imagini
Carmina Vârciu spune că pentru ea nu există mamă vitregă, dar nici tată vitreg. Iată ce a zis despre Anda Călin, cu care tatăl său, Liviu Vârciu are doi copii.

Liviu Vârciu și-a refăcut viața după ce s-a despărțit de mama fiicei sale, Carmina. Chiar dacă Anda Călin face parte de câțiva ani buni din viața tinerei, ea nu o consideră mama sa vitregă.

Ce relație are Carmina Vârciu cu Anda Călin, partenera lui Liviu Vârciu. De ce spune că nu o consideră mamă vitregă

Carmina Vârciu a oferit declarații despre relația sa cu Anda Călin. Iată cum explică de ce nu o poate numi mamă vitregă.

”Am mai zis și o să mai zic că pentru mine nu există părinți vitregi. Cel puțin în cazul meu, nu pot agrea termenii aceștia, nu știu de ce, pur și simplu, nu îi simt. Sunt de acord cu titulatura de părinte vitreg doar în cazurile în care copilul crește cu acel părinte vitreg de mic și se creează o legătură specială, însă la mine nu se potrivește.

Pe aceeași temă

Pentru mine este doar partenera tatălui meu și așa va rămâne. Poate că asociez cu termenul de „mamă, iar pentru mine mama mea e ceva sfânt și nu pot numi pe altcineva „mamă, chiar dacă vorbim despre altă relație.”, a zis Carmina Vârciu despre Anda Călin, partenera cu care tatăl său, Liviu Vârciu, are doi copii.

În 2022, Carmina afirma: ”Pentru mine nu există niciodată mamă vitregă, nimeni, indiferent cine ar fi, și nu există nici tată vitreg. Sunt partenerii, bărbatul sau femeia, cu care ai mei și-au refăcut viața”.

Cum a început povestea de dragoste dintre Liviu Vârciu și Anda Călin

Anda Călin a povestit că l-a cunoscut pe Liviu Vârciu într-o restaurant. Acesta i-ar fi spus, deși o vedea pentru prima dată, că o să fie soția lui.

„Ne-am cunoscut într-un restaurant şi atunci a spus, când m-a văzut prima oară, că o să fiu nevasta lui. Nici nu cred că m-a întrebat cum mă cheamă. Prima replică a fost „ce faci nevastă în oraş?'. Şi i-am spus că „am venit să fiu cu ochii pe el'. Şi el m-a întrebat cu cine am lăsat copiii acasă. Şi i-am spus că sunt cu soacra mea. Culmea, acum copiii sunt cu soacra mea”, a declarat Anda Călin pentru Click.

La un an și jumătate de la acel moment și două luni de la botezul fiicei lor, ei se despărțeau. La vremea respectivă, Liviu a fost surprins sărutând-o pe buze pe Roxana Niculae. Câteva luni mai târziu, Anda și artistul s-au împăcat și de atunci sunt de nedespărțit.

Ba mai mult, Anda a făcut pentru tatăl copiilor ei și un gest pe care nu mulți l-ar face. Femeia și-a vândut garsoniera pentru a îi finanța filmul.

Recomandari A1
Whatsapp LinkedIn
carmina varciu anda calin liviu varciu
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei ANM anunţă furtuni puternice în Bucureşti. Când va fi lovită Capitala de vremea extremă, cu risc de inundaţii
Videoclipul zilei
Citește și
Carmina, marea absentă de la cununia tatălui ei, Liviu Vârciu. De ce a lipsit fiica cea mare a...
Fiica lui Liviu Vârciu, replică acidă după zvonurile că prezentatorul ar fi nemulțumit că ea nu...
Ce planuri de viitor are Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, după ce va absolvi Facultatea de Jurnalism. Ce...
Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a împlinit 21 de ani. Urarea emoționantă transmisă de tatăl ei i-a...
Video recomandate
Video
Citește și