Antena

Cu cine ar vrea Andreea Tonciu să plece în Asia Express. Vedeta spune că e pregătită oricând să meargă într-o astfel de aventură

Andreea Tonciu vrea în Asia Express! Iată cu cine ar vrea să meargă și de ce nu îl ia în calcul pe soțul ei!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 06 Octombrie 2024, 13:16 | Actualizat: Duminica, 06 Octombrie 2024, 14:15
Galerie de imagini
Andreea Tonciu vrea să plece în Asia Express.
Instagram, Antena 1

Andreea Tonciu și-a exprimat dorința de a participa la Asia Express, dar nu alături de soțul ei așa cum mulți s-ar fi gândit, ci cu o altă persoană apropiată.

Cunoscută pentru show-ul pe care vedeta TV îl face ori de câte ori are ocazia, Andreea Tonciu nu se sfiește să recunoască că își dorește să ia parte la o aventură de o anvergură atât de mare.

Pe aceeași temă

Iată ce a spus despre marele show de la Antena 1 și cu cine ar vrea să participe pentru a face o echipă de succes!

Cu cine ar vrea Andreea Tonciu să plece în Asia Express

Pentru Andreea Tonciu nimic nu pare a fi un impediment, frumoasa brunetă acceptând orice provocare care îi pun la încercare nebunia și curajul de care a dat dovadă de-a lungul timpului.

Pentru că show-ul i-a captivat atenția, Andreea și-a exprimat dorința de a participa și ea alături de o persoană apropiată, dar care nu este soțul ei, spre uimirea tuturor.

Mai exact, bruneta spune că și-ar dori să participe alături de sora ei sau de un prieten.

Iată declarația!

„Nu am bifat Asia Express, și cine știe, poate voi merge în Asia. Cu sora mea aș merge, pentru că soțul nu apare la televizor. Sau cu un prieten aș mai putea merge, dar mai mult aș vrea cu sora mea. Am face față. Niciuna nu ar mânca scârboșeniile alea. Eu exclus să mă sacrific pe partea de mâncare” a declarat Andreea Tonciu pentru CANCAN.RO.

Pe aceeași temă

Ea a mai spus că ar da dovadă de asumare, așa cum a făcut-o întotdeauna, aducând în discuție anumiți concurenți cărora nu le-a dat nume despre care spune că nu sunt asumați în decizii.

Recomandari A1

„Eu sunt foarte asumată și știe lumea treaba asta. A fost o vreme când oamenii erau așa asumați și direcți. Unii dintre cei pe care îi vedem mereu nu sunt asumați, nu își asumă comportamentul. Este greu să găsești în ziua de astăzi un om asumat, să fie sincer și să spună lucrurilor pe nume” a motivat aceasta.

Totodată, Andreea Tonciu a ținut să vorbească și despre felul în care ea se raportează acum la vorbele rele ale celor din jur:

La început oamenii mă criticau, mă bârfeau, dar se întâmplă treaba asta și în ziua de astăzi. Lumea nu s-a schimbat. Eu mă enervam la început, plângeam, făceam ca toate alea. Eu sunt o fire chill, dar pe moment sunt nervoasă, apoi îmi trece. Eu sunt o fire foarte pașincă până mă calci pe coadă. Te las o dată, de două ori să mă calci pe coadă, a treia oară te împung rău de tot”.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
andreea tonciu asia express
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Accident mortal în Buzău, la Vernești: Un șofer a murit, iar o femeie a fost rănită grav, după impactul cu un tren
Videoclipul zilei
Citește și
Andreea Tonciu, imaginile care i-au făcut pe oameni să creadă că este însărcinată. Cum s-a pozat...
Ce note a obținut fiica Andreei Tonciu la școală. Reacția vedetei când a văzut carnetul de elev al...
Ce a făcut Andreea Tonciu cu toți banii câștigați în televiziune. Pe ce s-a dus averea brunetei
Panică acasă la Andreea Tonciu, după ce s-a găsit o grenadă legată de clanța porții. Polițiștii...
Video recomandate
Video
Citește și