Antena

Cum arată fratele Nadiei Comăneci. Adrian Comăneci a divorțat de soție după 25 de ani de căsnicie

Adrian Comăneci este cu cinci ani mai mic decât sora sa și a preferat întotdeauna discreția, cu toate că divorțul de fosta soție a fost intens mediatizat la vremea respectivă. Iată cum arată astăzi fratele Nadiei Comăneci!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 30 Septembrie 2024, 13:51 | Actualizat: Luni, 30 Septembrie 2024, 15:08
Galerie de imagini
Cum arată fratele Nadiei Comăneci. Adrian Comăneci a divorțat de soție după 25 de ani de căsnicie
Profimedia

Dacă pe Nadia Comăneci o cunoaște o lume întreagă, fratele ei nu se bucură de aceeași popularitate. Cu cinci ani mai mic decât „Zeița de la Montreal”, Adrian Comăneci a stat departe de lumina reflectoarelor și a preferat mereu discreția, cu toate că în urmă cu câțiva ani divorțul de fosta soție l-a adus în centrul unui scandal.

Pe aceeași temă

Adrian Comăneci a divorțat după 25 de ani

În anul 2018, Cancan scria că Adrian Comăneci, atunci în vârstă de 51 de ani, este în pragul divorțului din cauza unei tinere de 26 de ani. Publicația oferea amănunte despre idila dintre Adrian Comăneci și tânăra respectivă, cu care s-ar fi plimbat în mai multe destinații exotice.

Cu toate că era căsătorit în acel moment și tată a doi copii, Adrian Comăneci nu a ezitat să se fotografieze alături de tânăra sa iubită, iar tabloidele au surprins poze cu cei doi. Totuși, zvonurile despre divorțul lui Adrian Comăneci existau de mai multe vreme, iar soția sa, Liliana, renunțase la verighetă cu doi ani înainte. Se pare că divorțul s-ar fi produs în anul 2022.

În anul 2016, Libertatea, citată de Revista Viva, nota că Liliana și Adrian Comăneci dețineau un magazin de produse alimentare în Bucureşti, în Sectorul 2, cu vânzări peste 1,3 milioane de euro pe an.

Liliana și Adrian Comăneci sunt părinții a doi băieţi, Alexandru şi Andrei, fiecare având în prezent 31, respectiv 24 ani.

De curând, Nadia Comăneci și fratele ei au fost surprinși de paparazzi Mediaflux pe o stradă din București.

@www.mediaflux.ro paparazziEXCLUSIV PAPARAZZI. Nadia Comăneci, relație strânsă cu fratele ei. #nadiacomaneci#stiri#paparazzi#monden ♬ original sound - www.MediaFlux.ro

AICI IMAGINI CU FRATELE NADIEI COMĂNECI:

Pe aceeași temă

Cum a fost copilăria pentru Nadia Comăneci și fratele ei, Adrian

Recomandari A1

În urmă cu ceva timp, Adrian Comăneci povestea într-un interviu despre copilăria pe care au avut-o el și Nadia Comăneci.

„Îmi aduc aminte că jucam fotbal în casă. Spărgeam cu mingea cam tot ceea ce ne ieşea în cale. De frica părinţilor ascundeam cioburile sub pat. Când ieşeam afară, în faţa blocului, jucam fotbal. Dar, mai ales, tenis cu piciorul. Cine era în echipă cu Nadia nu pierdea niciodată. Dădea nişte serve tăiate, cum se spune, care îşi atingeau tot timpul ţinta. Când era la fileu, nu scăpa nici o minge. Vă puteţi imagina cum ridica ea piciorul, la elasticitatea şi mobilitatea ei”, a declarat Adrian Comăneci pentru Spynews.

De asemenea, Adrian Comăneci a mai dezvăluit ce farse le făcea în copilărie celor care își doreau să vorbească cu sora lui, după ce aceasta devenise celebră.

„Eu aveam timbrul vocii foarte asemănător cu al ei. Cei care sunau îi dădeau întâlnire la cofetărie sau în parc. Le confirmam prezenţa, dar, evident că Nadia nu ajungea niciodată la aceste întâlniri. Eram un copil pe-atunci şi făceam şi eu năzbâtii. Se purta atunci tunsoarea gen <<castron>>. Amândoi eram tunşi la fel, iar eu aveam părul un pic mai lunguţ. Din spate, lumea credea că sunt Nadia. Veneau spre mine să le dau autografe, dar îşi dădeau repede seama că sunt fratele ei”, a adăugat el, potrivit sursei citate.

Whatsapp LinkedIn
nadia comăneci frate nadia comăneci adrian comăneci
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Fechet, după ce toată România a fost sub coduri: "Am trecut cu bine acest ciclon. Prognoza ANM părea mai gravă decât ce s-a întâmplat în realitate"
Videoclipul zilei
Citește și
Nadia Comăneci nu îi va mai oferi medalia de bronz Sabrinei Voinea. Ce s-a întâmplat
Nadia Comăneci, comentarii despre cum a pierdut România medalia de bronz la Jocurile Olimpice: „Am fost...
Ce rentă viageră va încasa David Popovici, după ce se va retrage. Suma nu este deloc mică
Ce pensie are Nadia Comăneci. Suma pe care o primește cea mai bună gimnastă din lume nu este deloc...
Video recomandate
Video
Citește și