Antena

Cum sună vocea Jessicăi Alves, fostul bărbat Ken, după multiplele intervenții la nas și buze. Are peste 100 de operații estetice

De-a lungul timpului, Jessica Alves și-a operat nasul de multe ori, a intervenit la nivelul buzelor și a trecut prin procedura de schimbare de sex. Toate acestea și-au pus amprenta asupra vocii sale.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 07 Iunie 2024, 13:05 | Actualizat: Vineri, 07 Iunie 2024, 14:09
Galerie de imagini
De-a lungul timpului, Jessica Alves și-a operat nasul de multe ori, a intervenit la nivelul buzelor și a trecut prin procedura de schimbare de sex. Toate acestea și-au pus amprenta asupra vocii sale.
Profimediaimages.ro

Jessica Alves a suferit peste 100 de intervenții pentru a se transforma din bărbatul Ken în femeie. Toate acestea i-au schimbat nu doar aspectul, ci și vocea.

Cum sună acum vocea Jessicăi Alves, fostul bărbat Ken, după multiplele proceduri

Deși în urmă cu câteva luni susținea că renunță la operațiile și intervențiile estetice, Jessica Alves, fostul bărbat Ken, nu se poate opri. Aceasta s-a filmat recent pe masa medicului estetician, în timp ce își injecta nasul.

Fostul bărbat Ken, care a suferit peste 100 de intervenții și a cheltuit peste 1 milion de lire sterline pe chirurgie estetică, și-a făcut noi injecții cu botox.

Pe aceeași temă

La începutul acestui an, Jessica a zburat în Turcia pentru un lifting de 15.000 de lire sterline la nivelul feței, buzelor și gâtului.

„Cheltuiesc 10.000 de lire sterline pe lună numai în proceduri pentru față și corp pentru a-mi întârzia procesul natural de îmbătrânire”, a afirmat ea pentru Daily Mail.

Jessica a dezvăluit, de asemenea, că i s-a oferit un contract de șase cifre pentru o emisiune TV în SUA, dar nu a luat încă o decizie, deoarece contractul cere ștergerea contului de OnlyFans.

Ea s-a mutat în SUA pentru a încerca să își croiască o carieră, dar a susținut că, în ciuda feedback-ului pozitiv, a fost pusă în așteptare de către directorii televiziunii.

Jessica a declarat pentru MailOnline: „Sunt iubită în SUA și mi s-a oferit un contract pentru a mă muta în SUA timp de 15 luni și pentru a prezenta o emisiune de seară”.

Ea a dezvăluit că respectivul contract este de șase cifre, dar pentru a semna va trebui să predea contul ei de Instagram și să-și șteargă contul OnlyFans.

Jessica a explicat: „Mă pune într-un limpas, deoarece OnlyFans este locul în care pot discuta cu fani adevărați și îmi exprim feminitatea cu fotografii și videoclipuri sexy.”

Recomandari A1

Ea le-a dat fanilor o idee despre cât de profitabil este OnlyFans atunci când a dezvăluit în martie că un șeic i-a oferit o sumă de șapte cifre pentru a se acoperi cu ciocolată.

Vedeta iubește SUA și, cu toate acestea, ezită să facă marea mutare, deoarece preferă să se concentreze pe a fi „fericită” și să recupereze „timpul pierdut”.

Jessica Alves este fostul bărbat Ken, Rodrigo

Jessica Alves, al cărei nume a fost Rodrigo, și-a câștigat faima după ce a recunoscut că a suferit peste 76 de operații estetice ca să se transforme în idolul său, păpușa Ken.

La acea vreme, spunea că a decis să treacă prin atâtea intervenţii chirurgicale ca să-şi depăşească frustrările adunate în copilărie.

Pe aceeași temă

Când era mic, a mărturisit Rodrigo, copiii îşi băteau joc de el pentru că avea câteva kilograme în plus, nasul mare și pieptul precum o fată, iar acest lucru l-a marcat pe viață.

Prima intervenție dădea startul unei întregi serii de intervenții și operațiile estetice. La câțiva ani distanță, el a luat pe toată lumea prin surprindere când a dezvăluit că vrea să fie femeie.

„Curând voi face operația finală, cea de schimbare de sex. Până atunci, o să îmi mai măresc sănii o dată. Vreau să pot purta rochii cu decolteu adânc și să arăt senzațional. Abia aștept”, afirma el pe Instagram.

Whatsapp LinkedIn
jessica alba operatii
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei ANM anunţă furtuni puternice în Bucureşti. Când va fi lovită Capitala de vremea extremă, cu risc de inundaţii
Videoclipul zilei
Citește și
Jessica Alba, liber la roz și la distracție pe o plajă din Mexic. Cum s-a îmbrăcat actrița în...
Cum arată Jessica Alba la 40 de ani. Vedeta a fost surprinsă în costum de baie, alături de soțul ei,...
Jessica Alba, fotografii cu fiica cea mare, de ziua acesteia: „Îmi vine să plâng. Deja ești mai...
Cum se mențîn in formă vedetele
Video recomandate
Video
Citește și