Antena

Gina Pistol a vorbit despre nuntă. Ce spune prezentatoarea Chefi la Cuțite despre pasul cel mare: „Plănuim să facem și nunta”

Gina Pistol a vorbit pentru prima dată despre nuntă. Ce spune prezentatoarea Chefi la Cuțite despre ziua în care va îmbrăca rochia de mireasă și ce planuri a făcut pentru marele eveniment.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 02 Februarie 2023, 11:58 | Actualizat: Marti, 07 Februarie 2023, 10:05
Galerie de imagini
Gina Pistol a vorbit pentru prima dată despre nuntă. Ce spune prezentatoarea Chefi la Cuțite despre ziua în care va îmbrăca rochia de mireasă și ce planuri a făcut pentru marele eveniment.
Antena 1

Gina Pistol trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Smiley și se bucură din plin de timpul petrecut alături de el, dar și de fetița pe care o au împreună. Cu toate că cei doi au devenit părinți în urmă cu doi ani, nu au vorbit foarte mult despre planurile de nuntă.

Au preferat să rămână discreți în privința marelui eveniment din viața lor, dar iată că acum, prezentatarea Chefi la Cuțite le-a dezvăluit jurnaliștilor Spynews că 2023 ar putea fi un an al schimbărilor pentru ei.

Gina Pistol, pregătită să facă pasul cel mare. Prezentatoarea Chefi la Cuțite a vorbit despre nuntă: „Nu știu cum va arăta rochia de mireasă”

Nunta este cel mai important eveniment din viața unui cuplu, așa că totul trebuie să fie la superlativ. Gina Pistol a spus că se gândește ca anul acesta să facă nunta cu Smiley și declară că deja este presată de timp, mai ales că nu știe când a trecut luna ianuarie deja. Prezentatoarea nu a dat detalii despre anvergura evenimentului, însă cel mai probabil, cei doi vor alege un eveniment intim, așa cum au procedat și la botezul fetiței lor.

Pe aceeași temă

„Da, plănuim să facem și nunta. Nu știu cum va arăta rochia de mireasă, nu știu însă când că nu știu cum vom face cu timpul, deja Andrei a intrat în pâine, eu nici nu știu când a trecut luna ianuarie, că uite că s-a dus și luna ianuarie și n-am înțeles nimic din ea”, a spus Gina Pistol, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

În continuare, Gina Pistol a vorbit și despre Josephine, fetița ei și a lui Smiley care va împlini luna viitoare doi ani.

„Crește de la o zi la alta, e un copil foarte simpatic, e foarte funny, iubește muzica, îi place să danseze, acum e în perioada balet, ascultă Ceaikovski, dansează de dimineața și până seara și ascultă muzica lui Andrei. Zice câteva cuvinte, nu le leagă, dar zice câteva cuvinte”, a declarat Gina Pistol.

Pe aceeași temă

Cum i s-a schimbat viața lui Smiley de când a devenit tătic

Despre viața de părinte a vorbit și Smiley, care spune că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, chiar dacă i s-a schimbat un pic programul odată cu venirea pe lume a fetiței lor.

Pe aceeași temă
Recomandari A1

„Nu mi s-a schimbat radical, mi s-a schimbat un pic, am altfel de program. Mi s-a îmbogățit viața din toate punctele de vedere și bucuria e cu atât mai mare la orice sărbătoare pe care o avem. De când avem o fetiță împreună, noi sărbătorim toate evenimentele în trei. Serile romantice la noi sunt un pic diferite față de serile romantice pe care le aveam înainte. Pentru mine orice se întâmplă în viață, fie rău, fie bine, a fost și va fi în continuare combustibil pentru creativitatea mea”, a mărturisit cântărețul pentru Spynews.

Whatsapp LinkedIn
gina pistol nuntă chefi la cuțite
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 e LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Citește și
Gina Pistol, apariția răvășitoare care a stârnit controverse. În ce ipostaze s-a lăsat fotografiată
Gina Pistol, încă o schimbare de look. Cum arată acum prezentatoarea, după ce recent a fost...
Drama neștiută a Ginei Pistol. De ce nu vorbește prezentatoarea TV despre mama ei
Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley, filmată în timp ce cânta o piesă de-ale tatălui ei:...
Video recomandate
Video
Citește și
Ultimele știri
Mireasa sezon 9, 3 mai 2024. Ce decizie a luat Cristian despre chemarea Antoniei în casă. Băiatul a transmis un mesaj oficial
Cea mai simplă rețetă de pască. Ai nevoie doar de patru ingrediente
Seria În spatele Camerei 609, episodul 16, sezonul 2. Cum petrec sărbătorile de Paște actorii din Camera 609
Motivul pentru care Lidia Buble nu se afișează cu iubitul ei, Horațiu Nicolau. Detalii neștiute despre relația lor
Cât costă să faci Paștele în pensiunile și hotelurile vedetelor din România. Sumele pe care românii le scot din buzunar
Care a fost cea mai mare sumă câștigată de Jean de la Craiova din dedicații. Ce a povestit artistul
Mireasa, sezon 9. Ce au discutat Alexandru și Cristina în pauză, după ce Gabriela Cristea a anunțat încălcarea de regulament
Ora până la care se ține post negru în Vinerea Mare. Are legătură cu un moment cheie din viaţa Mântuitorului Iisus Hristos
Cum arată azi Robert Powell, actorul din filmul "Iisus din Nazareth", în regia lui Franco Zeffirelli. E total schimbat
Emi și Cuza pășesc pe scena Te cunosc de undeva! în ritmuri de Afrobeat și vor interpreta o piesă foarte cunoscută
Mai multe