Antena

Momentul adorabil pe care Kate Middleton l-a privit cu zâmbetul larg. Ce au făcut Prințul Louis și Prințesa Charlotte

Prințul Louis a furat show-ul la parada Trooping the Colour, iar el și Prințesa Charlotte au fost protagoniștii unui moment adorabil, care a făcut-o pe Kate Middleton să zâmbească și mai larg.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 16 Iunie 2024, 12:50 | Actualizat: Duminica, 16 Iunie 2024, 14:18
Galerie de imagini
Prințul Louis a furat show-ul la parada Trooping the Colour, iar el și Prințesa Charlotte au fost protagoniștii unui moment adorabil, care a făcut-o pe Kate Middleton să zâmbească și mai larg.
Profimediaimages.ro

Fotografii prezenți la parada Trooping the Colour au surprins momente adorabile cu Prințul Louis, care a fost, din nou, în centrul atenției.

Acesta a stat împreună cu Prințul George, Prințesa Charlotte, Kate Middleton și Prințul William la balcon și au urmărit parada. Alături de ei au fost regina consortă Camilla și Regele Charles.

Prințul Louis a fost în formă și la acest eveniment și a furat show-ul. Micuțul s-a bucurat din plin de spectacol, în ciuda faptului că tatăl său, Prințul William, a încercat să-i potolească entuziasmul.

Acesta nu a reușit, însă Prințesa Charlotte a avut mai mult noroc, deși micuțul prinț nu a stat locului prea mult timp.

Pe aceeași temă

Momentul adorabil pe care Kate Middleton l-a privit cu zâmbetul larg. Ce au făcut Prințul Louis și Prințesa Charlotte

Momentul adorabil în care Charlotte îi spune jucăuș fratelui mai mic, Prințul Louis, să "se oprească", în timp ce acesta dansează entuziast pe muzica de la paradă, a fost privit de Prințesa Kate Middleton, care a părut amuzată de moment.

Sora mai mare Charlotte i-a spus fratelui ei să "se oprească" la un moment dat, a declarat Gaby Lane, cititorul de pe buze de la The Sun.

Acest lucru vine în contextul în care prințesa Kate a radiat în această dimineață, în timp ce și-a făcut prima apariție publică după luni de zile alături de Prințul William și copiii lor.

Prințesa avea un zâmbet larg în timp ce făcea cu mâna mulțimii adunate pentru a o vedea.

Pe aceeași temă

Kate, în vârstă de 42 de ani, a arătat uimitor îmbrăcată în alb la sosirea la Trooping the Colour. Prințul William, care a purtat uniforma roșie a gărzilor irlandeze, a defilat cu mândrie medalii pe piept.

Recomandari A1

Este pentru prima dată când prințesa a fost văzută la un eveniment regal după ziua de Crăciun. Prinții de Wales au stat de o parte și de alta a Prințului George în timp ce mașina lor se îndrepta spre Palatul Buckingham.

Apariția a fost urmărită cu interes, mai ales că frumoasa Kate Middleton urmează un tratament pentru cancer, după ce la începutul anului a fost operată la abdomen.

Whatsapp LinkedIn
kate middleton printul louis printesa charlotte
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
Kate Middleton, Prințesa de Wales, a făcut un anunț important cu privire la evoluția bolii sale. Vestea...
Kate Middleton a trecut printr-o operație de urgență, după ce i-a fost descoperit un nodul. Când a...
Prințul George a împlinit 11 ani. Cât de matur este moștenitorul tronului britanic în noul portret...
Kate Middleton, Prințesa de Wales, a fost întâmpinată cu aplauze puternice când a intrat astăzi în...
Video recomandate
Video
Citește și