Antena

Ea 12 ani, el 38! Au devenit soț și soție și se iubesc și dincolo de moarte! „Mama a fost furioasă, când a aflat!” FOTO

Avea 12 ani și era o fetiță urâțică, dar cu un talent uriaș, dintr-o familie numeroasă din Canada, când a întâlnit un bărbat în vârstă de 38 de ani, care avea să îi devină soț și să o ghideze către culmile succesului. Mama ei nici nu a vrut să audă de relația lor, ce a stârnit o controversă imensă.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 27 August 2020, 16:08 | Actualizat: Joi, 27 August 2020, 16:09
Galerie de imagini
Céline Dion și René Angélil
profimediaimages.ro

A fost nevoie doar ca el să o audă cântând. Apoi, a urmat o audiție în care l-a fermecat. Acolo, în biroul lui, începea ceea ce avea să devină una dintre cele mai controversate, dar trainice povești de dragoste din showbiz. Céline Dion și René Angélil se întâlneau, iar el începea să îi lanseze cariera, ipotecându-și casa.

„Am fost în biroul lui și am cântat pentru el. Aveam 12 ani. De atunci, am lucrat doar împreună”, a povestit Céline Dion într-un interviu, înainte ca René Angélil să moară răpus de cancer, în 2016.

Cum s-a îndrăgostit Céline Dion de René Angélil. Cum a reacționat mama ei când a aflat

Câțiva ani mai târziu, când Céline Dion a împlinit 19 ani, au apărut și primii fiori ai dragostei. Ea și René Angélil, ajuns la 45 de ani, au început să formeze un cuplu. S-au logodit în 1991, în secret. În afară de familia ei, nimeni nu știa că ei doi erau împreună.

„Cred că la 17 – 18 ani, sentimentele mele pentru el au început să se schimbe. Am cam început să mă uit la el altfel”, a spus Céline Dion, într-un interviu.

Nu a mai durat mult și a urmat și nunta, pe 17 decembrie 1994. Și nu orice fel de nuntă, ci una extrem de extravagantă, în Bazilica Notre-Dame din Montreal, Quebec.

Totuși, relația lor cu o diferență de 26 de ani între ei nu a stârnit cele mai bune reacții nici în familia cântăreței. Mai ales pentru mama ei!

„A fost foarte dificil pentru ea. Când i-am spus ce simt pentru el, a încercat tot ce a putut ca să mă facă să mă răzgândesc. Am fost furioasă, la început, dar ea a încercat să mă facă să înțeleg că acest bărbat a mai fost căsătorit de două ori, că are trei copii și că nu este responsabil.

Mi-a spus: «Ești copilul meu, ești fetița mea, iar eu îmi doresc să întâlnești un Făt-Frumos perfect». Însă, dragostea noastră a fost atât de puternică, încâttoată familia mea s-a îndrăgostit de el, iar mama mea n-a mai avut de ales”, a povestit Céline Dion, într-un alt interviu.

La un an de la nunta lor, Céline Dion a explicat de ce i-a fost scris să se căsătorească cu René Angélil. Cântăreața a spus că au avut aceleași visuri, aceleași obiective, și că între ei doi există mult respect.

Lovitură imensă, pentru Céline Dion și soțul ei. Doi ani departe de scenă!

În 1999, cei doi au primit o lovitură imensă. René Angélil a fost diagnosticat cu cancer la gât. Cântăreața și-a luat o pauză de doi ani de la muzică, pentru a-și îngriji soțul, în timpul tratamentului său.

Recomandari A1

În 2000, René Angélil a primit vestea cea mare că a scăpat de cancer, iar el și Céline Dion au sărbătorit reînnoindu-și jurămintele, în Las Vegas.

A iubit-o toată viața, deși făcea amor cu bărbați! Ea i-a îndeplinit cea mai importantă dorință! Ce a făcut pentru Freddie Mercury femeia pe care el a înșelat-o

Un an mai târziu, erau în al nouălea cer, când Céline Dion a rămas însărcinată cu primul lor copil, René-Charles Angelil, acum în vârstă de 19 ani, născut pe 25 ianuarie 2001.

Mai târziu, în octombrie 2010, Céline Dion și soțul ei au devenit din nou părinți, după ce cântăreața a născut doi băieți gemeni. Cei doi i-au numit Eddy – după compozitorul preferat al cântăreței – și Nelson – după Nelson Mandela.

Ultima dorință a soțului cântăreței Céline Dion, rămasă neîndeplinită

Însă, la trei ani după ce s-au născut gemenii, în 2013, cancerul s-a întors în viața lui René Angélil. În august 2014, Céline Dion și-a mai luat o pauză de la carieră, pentru a fi alături de soțul ei.

„Vreau să îmi dedic fiecare fărâmă de energie și putere pentru vindecarea soțului meu”, a spus atunci cântăreața, care a dezvăluit că nu a mai sărutat niciun alt bărbat, până la soțul ei.

În decembrie, în acel an, s-a aflat că Céline Dion va petrece ultimul Crăciun alături de soțul ei, a cărui ultimă dorință a fost să fie alături de ea, când își va da ultima suflare.

Totuși, ultima lui dorință nu s-a îndeplinit. René Angélil a murit pe 14 ianuarie 2016.

„Am vorbit la telefon, în ultima seară, în care eu am avut un concert. Mi-a spus că îmi urează un show extraordinar și că mă iubește. Și eu i-am spus că îl iubesc foarte mult și că ne vedem mai târziu.

Însă, am ajuns acasă atât de târziu, iar el primise medicamente. Nu am vrut să mă duc să îi spun că am ajuns acasă, iar el să fie confuz, din cauza tratamentului, să nu poată adormi la loc, așa că nu l-am văzut în acea seară. Nu pot să îmi reproșez că nu m-am dus. Altfel, aș trăi toată viața cu acest regret. Nu pot. Nu sunt așa. Nu am intrat în camera lui, pentru că am vrut ce a fost mai bine pentru el”, a povestit Céline Dion.

„Nu există zi în care să nu mă gândesc la zâmbetul tău frumos. Ne lipsești! Mulțumim că ne veghezi, iubirea mea! Te iubesc!”, a scris Céline Dion,ulterior, la câțiva ani de la moartea soțului ei.

Recent, s-a zvonit că Céline Dion ar avea o relație romantică cu un bărbat de 34 de ani, Pepe Munoz. Însă, cântăreața nu a confirmat acest lucru.

Whatsapp LinkedIn
celine dion poveste de dragoste celine dion sot celine dion celine dion familie celine dion copii celine dion rene angelil
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Filmul SF The Pod Generation, cu Emilia Clarke și Chiwetel Ejiofor în rolurile principale, e disponibil acum în AntenaPLAY. Descoperă povestea fascinantă a comediei romantice.
Stirile zilei Ce este bine să faci de Florii 2024. "Duminica Floriilor" sau "Intrarea Domnului în Ierusalim", semnificaţii şi tradiţii
Citește și
Ce tratament face Celine Dion pentru a se recupera după diagnosticul crunt pe care l-a primit
După ce a primit un diagnostic crunt, Celine Dion a dispărut din viața publică. Iată cum a fost...
Ce se întâmplă cu piesa „My Heart Will Go On”, a lui Celine Dion, chiar acum. Are legătură cu...
Céline Dion și-a anulat concertele programate până în aprilie 2024, din cauza problemelor de sănătate
Video recomandate
Video
Citește și
Pască fără zahăr cu foarte puține calorii pe porție. Rețeta nu conține făină Catine.ro
Țara în care Burak Özçivit visează să joace. Declarația a fost primită cu uimire Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun... Ziare.com
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea... Spynews.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv HelloTaste.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor Antena3.ro
Ingrediente comune din alimentele cumpărate ar duce la diabet, susțin experții. Se găsesc inclusiv în pâine useit
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Dosarul Mineriadei | Procurorii au mers acasă la Ion Iliescu Wall-Street
Familia Regală Britanică traversează o perioadă dificilă. Planurile pentru înmormântarea Regelui Charles III... Kudika
Zodiile născute pentru a înota în bani. Au un noroc fantastic, toţi cei din jur se miră de cât de bine le merge Playtech
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent Redactia.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor Observator
La ce se folosește botoxul. Întrebuințările pe care le poate avea în medicină MediCOOL
Iepure cu vin la cuptor și legume caramelizate. Rețetă pentru masa de Paște HelloTaste
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal! ProSport
FBI-ul, în alertă! Temutul Nat Mincă „zguduie” Los Angeles-ul, iar vrăjitoarea Vanessa face „FARMECE” în... Gandul
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat cu planurile... CanCan
Sângerările nazale la copii: cum să le gestionezi corect DeParinti
Machine Gun Kelly și-a sărbătorit cea de-a 34-a aniversare. Printre invitați s-a numărat și fosta lui... ZUTV
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime UseIT
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște Hello Taste
Ultimele știri
Rezultate Loto azi, 28 aprilie 2024. Numerele câștigătoare de joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Alexia și Dima au câștigat gala cu numărul 11. Cât de fericiți au fost când au aflat
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Emi și Cuza se transformă în Fiona și Shrek, într-o transformare totală cu costume de vis
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Eliza și Zarug, transformați în Ionuț Cercel, au cântat Made în Romania, virală pe TikTok
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Ilona și Ristei s-au transformat în George Michael. Cât de bine le-a ieșit show-ul
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Paula și Romică Țociu s-au transformat în Bruce Springsteen și au creat un moment unic
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Jo și Liviu Teodorescu se transformă în Shania Twain. Cum a arătat momentul live
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Alexia și Dima, transformare inegalabiă în Gene Kelly cu „Singing în the rain”. Cum a ieșit
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au strălucit în ținute superbe pe scena emisiunii
Care e cea de-a doua mare pasiune a lui Puya, după muzică. Puțini știu acest lucru despre artist
Mai multe