Antena

Prințesa Charlotte îi calcă pe urme Reginei Elisabeta a II-a. Cadoul inedit pe care l-a primit de ziua ei din partea părinților

Prințesa Charlotte a împlinit șapte ani pe 2 mai, dar surprizele s-au ținut lanț. Fiica Prințului William și a lui Kate Middleton a avut nu una, și două petreceri aniversare.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 19 Iulie 2022, 15:52 | Actualizat: Marti, 19 Iulie 2022, 16:22
Galerie de imagini
Prințesa Charlotte și Regina Elisabeta a II-a împart aceeași pasiune pentru animale.
Profimedia

Cu siguranță aniversarea de 7 ani a unei prințese britanice este puțin diferită față de cea a unui alt copil. Dar în cazul prințelei Charlote se pare că a fost una cu totul specială. După ce timp de doi ani, micuța și-a sărbătorit ziua de naștere cu un grup restrâns de prieteni, din cauza pandemiei, acum s-a bucurat de o petrecere în adevăratul sens al cuvântului.

Și cadoul pe care l-a primit Prințesa Charlotte a fost unul cu totul special și judecând după acesta, aceasta îi calcă pe urme Reginei Elisabeta a II-a, cu care împărtășește aceeași dragoste pentru animale.

Cadoul special pe care l-a primit prințesa Charlote la aniversarea de 7 ani

Potivit unei surse de la palat, Prințul William și Kate Midleton s-au asigurat că fiica lor se bucură așa cum se cuvine de ziua ei de naștere. Părinții micuței, au vrut să îi organizeze o petrecere „extra specială”, potrivit Yahoo.com.

„Cadoul pe care Charlotte și-l dorea mai mult decât orice era un ponei”, a spus aceeași sursă. „De mai bine de un an ia lecții de călărie și este obsedată. William și Kate știu că pasiunea ei pentru călărie nu este o doar o fază și, în cele din urmă, au fost de acord să-i cumpere unul”.

Pe aceeași temă

Cuplul regal a găzduit petrecerea pentru ziua de naștere a lui Charlotte pe 2 mai la casa lor de țară, din Anmer Hall, Norfolk. Ei au sărbătorit alături de familie, au mâncat dintr-un tort cu unicorn, iar casa a fost umplută cu baloane.

„Kate a făcut chiar ea toată mâncarea – mini pizza, burgeri, rulouri cu cârnați, hot-dogs, baghete cu fructe, sandvișuri, brioșe multicolore și înghețată pe care toată lumea să le înfulece”, a mai dezvăluit apropiatul familiei regale.

Prințesa Charlotte este extrem de populară la școală și are rezultate deosebite la învățătură

Cea de-a doua petrecere organizată pentru Charlotte a avut loc la Palatul Kensington, unde a petrecut alături colegii ei de clasă. „A fost prima petrecere de naștere pe care Charlotte a sărbătorit-o cu toți prietenii ei”, a spus sursa. „Este o fetiță atât de populară și i-a plăcut fiecare minut în care a fost în centrul atenției”

Aceeași sursă a mai adăugat că fiica Prințului William și a lui Kate Middleton este o elevă exemplară. „Învață din greu și este în fruntea clasei, ei la majoritatea disciplinelor”, a spus sursa. „Ea este auto-motivată și este o bucurie” pentru cei din jurul ei.

Recomandari A1

„Una dintre cele mai mari pasiuni ale ei este limbajul”, a spus sursa. „Ea este deja cu mult înaintea programului și trece de la o limbă la alta, deși spaniola este preferata ei”.

Pe aceeași temă

Kate a distribuit câteva fotografii noi cu Charlotte pentru a marca ziua cea mare, pe Instagramul lor, așa cum a făcut în fiecare an pentru ziua de naștere a copiilor lor.

Whatsapp LinkedIn
printesa charlotte regina elisabeta a ii-a printul william kate midleton familia regala britanica
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ și Porsche Supercup™ de la Monaco 2024 sunt LIVE online în AntenaPLAY. În perioada 23-26 mai, urmărește pe canalele dedicate.
Stirile zilei Cum poţi calcula când ieşi la pensie. Vârsta de pensionare se va modifica în funcţie de speranţa de viaţă a populaţiei
Citește și
Cum au apărut Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis într-o fotografie alb-negru, de...
Porecla neobișnuită pe care a primit-o Regina Camilla de la nepoți. Cum o strigă cei mici, în spatele...
Cum îi cheamă, de fapt, pe copiii lui Kate Middleton la școală. Au renunțat la titulatura regală și...
Ce semnificație ar ascunde, de fapt, rochița prințesei Charlotte, fiica lui Kate Middleton. A costat...
Video recomandate
Video
Citește și