Antena

Simona Gherghe, întâlnire neașteptată în vacanță cu una dintre cele mai mari actrițe de la Hollywood. Despre cine e vorba

Simona Gherghe, frumoasa prezentatoare a emisiunii Mireasa, a povestit că a avut parte de  o întâlnire neașteptată cu una dintre marile actrițe pe care le îndrăgește.

Publicat: Sambata, 28 Septembrie 2024, 10:15 | Actualizat: Sambata, 28 Septembrie 2024, 10:37
Galerie de imagini
Simona Gherghe a fost plecată în vacanță în Grecia vara aceasta, acolo unde s-a bucurat de mare, soare și relaxare alături de soțul ei și cei doi copii ai lor
A1

Simona Gherghe a fost plecată în vacanță în Grecia vara aceasta, acolo unde s-a bucurat de mare, soare și relaxare alături de soțul ei și cei doi copii ai lor

Prezentatoarea TV a avut parte și de o surpriză. Simona Gherghe a întâlnit-o pe celebra actriță Kate Hudson. Chiar dacă au trecut câteva luni de la întâlnire, Simona Gherghe a dezvăluit totul abia acum.

Simona Gherghe, întâlnire surprinzătoare în vacanță cu o mare actriță de la Hollywood

Simona a spus că atunci când a văzut-o pe Kate Hudson a admirat-o de la distanță, dar nu îndrăznea să o deranjeze pentru că nu voia să îi strice vacanța.

Pe aceeași temă

Ea și familia ei se aflau în Paxos, Grecia, atunci când Simona a văzut-o pe celebra actriță de la Hollywood. Kate Hudson, de o frumusețe aparte, a surprins-o pe Simona Gherghe cu prezența ei, dat fiind faptul că prezentatoarea TV o admiră pe celebra actriță.

„Nu credeam c-o să-mi mai placă atât de mult o insulă. De vreo 20 de ani, vacanțele înseamnă Grecia. Și am văzut multe insule, dar și alte locuri din Grecia continentală. Aveam topul meu, care tocmai a fost dat peste cap de micuța, cocheta, autentica Paxos.

Am văzut-o acum câteva luni în serialul Maestro în Blue, acțiunea se petrece aici și filmul e plin de imagini cu Paxos. Am început să mă documentez, așa cum fac mereu când călătorim, și iată-ne aici. Și e mult mai frumos decât mi-aș fi imaginat”, a scris Simona Gherghe într-o postare pe contul ei de Facebook.

Simona Gherghe a văzut-o pe actriță pe plajă și a rămas uimită. Pe moment, nu a știut dacă să meargă să o roage să facă o poză cu ea sau dacă să aleagă să nu o deranjeze în vacanță.

Pe aceeași temă

„Cum o fi să stai la plajă și, la câteva șezlonguri mai încolo, s-o vezi pe Kate Hudson? Stai, ce? KATE HUDSON?! Asta se întâmplă dacă mergi în Paxos. Eu v-am spus că insula e specială. Așadar, o văd.

Recomandari A1

Îi spun și lui Răzvan. Nu mă crede. N-are cum. Era cu un grup de prieteni, veniseră pe un iaht, mâncaseră la aceeași tavernă de pe plajă. Vreo oră ne-am tot întrebat dacă să îndrăznim, să nu-ndrăznim… argumente pro și contra. Le-am povestit și copiilor, s-au minunat și ei (mai ales Ana).

Până la urmă, am zis s-o facem. Era trecut de 7 seară, mai rămăseserăm doar noi patru și grupul lor. Cu un amestec de emoție și jenă să n-o deranjez, am rugat-o să facă o poză cu noi, dacă nu cerem prea mult. Cu zâmbetul acela fermecător, pe care îl știți din filme, nu numai că a acceptat, dar a și complimentat-o pe Ana și a schimbat câteva vorbe cu ea.

Și Kate are o fetiță cam de aceeași vârstă. E frumoasă, caldă, naturală. Și tare bucuroși am fost c-am întâlnit-o în realitate. Fotografiile sunt făcute la sfârșitul lui iulie. N-am postat atunci că n-am vrut să-i stric vacanță. P.S. Superstarul familiei, Vlad, a refuzat să apară în poză😃 Nu știe el ce-a pierdut, o să înțeleagă mai târziu”, a dezvăluit prezentatoarea TV în mediul online.

Prin urmare, Simona Gherghe a făcut o fotografie de colecție cu Kate Hudson, imagine cu care se mândrește acum.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
simona gherghe
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei ANM anunţă furtuni puternice în Bucureşti. Când va fi lovită Capitala de vremea extremă, cu risc de inundaţii
Videoclipul zilei
Citește și
Mireasa sezonul 10, 27 septembrie 2024. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Săptămânii
Mireasa, sezonul 10. Cine sunt Mireasa și Mirele săptămânii. Iată cum au votat concurenții
Mireasa sezonul 10, 27 septembrie 2024. Robert și Ionela au avut parte de o lecție de condus
Mireasa sezonul 10, 27 septembrie 2024. Ștefan părăsește Casa Mireasa
Video recomandate
Video
Citește și