Antena

Ștefan Floroaica, dezvăluiri despre viața de dinainte să facă parte din serialul Lia-Soția soțului meu: „Nu simt o mare diferență”

Ștefan Floroaica încântă o țară întreagă în serialul Lia - Soția soțului meu. Deși a sperat mult la o carieră de actor, acesta aproape își pierduse speranța. Iată ce dezvăluiri face despre propria viață.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 01 Iulie 2024, 17:25 | Actualizat: Luni, 01 Iulie 2024, 17:25
Galerie de imagini
Tânărul actor face dezvăluiri inedite despre propria viață
Antena 1, YouTube

Ștefan Floroaica este protagonistul din serialul fenomen Lia - Soția soțului meu. Tânărul îl aduce în face telespectatorilor pe Petru Vornicu.

Acesta le-a cucerit inimile românilor în decursul celor trei sezoane marca Ruxandra Ion. Tânărul a participat la podcastul moderat de Teo Trandafir, „Gând la Gând cu Teo”, și a făcut dezvăluiri inedite despre viața sa personală.

„El este fratele pe care nu l-am avut!” spune Teo Trandafir în prezentarea tânărului actor.

Pe aceeași temă

Ștefan Floroaica, dezvăluiri despre viața de dinainte să facă parte din serialul Lia - Soția soțului meu: „Nu simt o mare diferență”

Ștefan Floroaica are 30 de ani și abia acum a decis să se deschidă în fața telespectatorilor care l-au îndrăgit în serialul Lia - Soția soțului meu.

Acesta a vorbit despre viața sa înainte să-i dea viață pe micile ecrane lui Petru Vornicu. În discuția cu Teo Trandafir, Ștefan a mărturisit că avea mari probleme financiare înainte să participe la casting.

Acesta nu avea un job stabil, a fost salvamar în două veri în Statele Unite ale Americii, însă nu dorea să facă o carieră din asta. De asemenea, a cochetat cu Jiu-Jitsu. Tânărul a dezvăluit că putea ajunge la mondiale, însă a renunțat pentru a se dedica actoriei.

Pe aceeași temă

„Am fost în America de două ori ca salvamar. Era o muncă de vară, nu îmi doream o carieră în treaba asta. Apoi m-am întors și am mers la emisiunea de supraviețuire. (…)

Renunțasem de tot la ideea de a mai fi actor. Pentru că doi ani de zile nu se lipise nimic de mine. Eu am încercat, după aia am dat-o pe jiu-jitsu, urma să ajung la mondiale, și m-a sunat doamna asta, Domnica. Și mi-a zis: «Trebuie să o iei pe asta.»

Recomandari A1

Eu am luat-o ca pe o presiune. Și s-a întâmplat, s-a aliniat atunci tot. Și asta se întâmplă de doi ani și ceva. Și mai avem puțin și închidem filmările”, dezvăluie el.

Pe aceeași temă

Situația sa financiară de la vremea respectivă nu era deloc un bună. Tânărul avea datorii de zeci de mii de euro și ducea o adevărată luptă de supraviețuire. În urma succesului din Lia - Soția soțului meu, Ștefan Floroaica și-a schimbat cu totul viața.

În prezent, are o situație financiară dintre cele mai bune și își poate face chiar mici cadouri costisituare, precum autoturismul achiziționat de curând, pe care a mărturisit că și l-a dorit dintotdeauna.

Cu toate acestea, Ștefan nu uită de unde a plecat și, surprinzător chiar și pentru el, consideră că nu s-a schimbat extrem de mult de atunci, emoțiile și trăirile lui fiind asemănătoare.

Pe aceeași temă

„Chiar dacă o duc bine acum financiar, nu simt o mare diferență. Viața mea nu e atât de diferită ca și trăiri față de atunci când nu aveam deloc bani.

Când am început proiectul, eu aveam datorii de câteva zeci de mii de euro. Eu mergeam la filmări și încă nu începusem să încasăm salariul și știu că aveam o punguță în care țineam monedele de 50 de bani.

Și uneori când ajungeam acasă nu mai aveam bani să-mi iau mâncare și trebuia să mă duc cu ăia de 50 de bani să-mi iau niște lucruri. Aveam prieteni, puteam să mă duc, dar evident că nu apelam.

Știam că este o chestie periodică. M-au chemat o dată la filmare mai repede. Și mă lua transportul pe mine. Și mi-au zis: «Vino mai repede la filmare, dar nu te poate lua transportul, vino cu mașina ta.» Și eu nu aveam motorină în rezervor.

Pe aceeași temă

Am luat toți banii ăia (din pușculiță) și m-am falimentat și am ajuns la filmare. Și nimeni nu știa treaba asta.

Dar nu este spusă pe fondul «Vai ce greu mi-a fost», este spusă pe fondul că este o realitate. Și nu este diferită perioada aia de perioada asta când am.

Trăirile mele sunt foarte similare. E interesant cum credeam că se va schimba totul când o să am. Acum maxim pot să spun că nu mai am grija asta, în perioada asta”, mărturisește Ștefan Floroaica.

Pe aceeași temă

Acesta este într-o relație stabilă cu Sânziana Negru, câștigătoarea America Express. Cei doi sunt un cuplu discret, însă dragostea pe care și-o poartă trece de postările de pe rețelele de socializare.

De curând, ei au devenit părinții spirituali ai unei fetițe. În ciuda faptului că cei doi nu își doresc să se căsătorească, legătura dintre ei devine din ce în ce mai puternică. Ștefan și Sânziana locuiesc împreună în casa recent contruită de influenceriță. Au împreună doi căței și o pisică.

A post shared by Stefan Floroaica (@stefan.floroaica)

Tânărul actor se poate numi acum un om împlinit, bucurându-se de realizările sale lângă un om care îl prețuiește enorm.

Whatsapp LinkedIn
lia - soția soțului meu ștefan floroaica dezvăluiri de viață lia - tot ce nu se vede seriale românești antenaplay
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Bernadette Szocs luptă pentru aur la WTT Star Contender Bangkok 2024. În perioada 2 - 7 iulie, competiția se vede LIVE în AntenaPLAY
Stirile zilei Medicamentele care pot da rezultat pozitiv la DrugTest. Unii şoferi au stat şi un an până la sosirea rezultatelor
Videoclipul zilei
Citește și
Sânziana Negru și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum a petrecut și cu ce a surprins-o Ștefan Floroaica
Concursul Joi mă uit la Lia îi premiază pe fanii Lia - Soția soțului meu. Ce trebuie să facă cei...
Cristina Ciobănaşu va fi Anastasia (Sia), un personaj cu totul inedit în universul serialului Lia –...
Ce au în comun Ana Bodea şi Lia, protagonista serialului Lia- Soţia soţului meu
Video recomandate
Video
Citește și
Cele mai sigure țări din Europa în anul 2024. Unde te poți relaxa vara aceasta Catine.ro
Geraldine Bazán, fosta soție a lui Gabriel Soto, reacționează după zvonurile că actorul ar avea o relație cu... Happy Channel
Afacerile actuale ale lui Relu Fenechiu, fostul ministru liberal trimis la pușcărie în timpul mandatului. Cum a... Libertatea.ro
Români care se bat cu salvamarii și ignoră steagul roșu arborat pe plajă. „Ne iau la mișto. Dacă ar... Ziare.com
Probleme mari pentru un celebru milionar român! E în pericol să îşi piardă compania şi îşi acuză amanta... AntenaSport
Evelin, fiica Andei Adam, declarații inedite despre nunta mamei sale. Ce ținută spectaculoasă a purtat micuța la... Elle
Cei patru membri ai familiei care au murit în accidentul devastator din Suceava, conduși pe ultimul drum! Imagini... Spynews.ro
Ileana Stana-Ionescu va fi incinerată pentru că „nu mai sunt locuri”! „Este o barbarie să o incinerezi!” BZI
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Prăjitură cu zmeură și mure. Una dintre rețetele vedetă ale verii HelloTaste.ro
Ce mâncăm la 40 de ani ne poate afecta sănătatea chiar și după câteva decenii. Concluziile celui mai recent... Antena3.ro
Threads împlinește 1 an. Câți utilizatori activi a strâns în doar 12 luni useit
Horoscopul zilei de 6 iulie 2024. Berbecii își încarcă bateriile în natură. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
În timp ce UE crește taxele pentru mașinile electrice chineze, BYD vrea să construiască o fabrică uriașă în... Wall-Street
Femeile la 40 de ani și revoluția încrederii în sine Kudika
Cele trei zodii a căror viață se schimbă radical la final de iulie 2024. Se întâmplă minuni în viața lor Playtech
Cine e profesoara care a murit în timpul examenului de Bacalaureat Redactia.ro
Reacţia unui britanic care a călătorit cu 9 lire la clasa I cu CFR: "O să fiu sincer" Observator
Cum se acordă primul ajutor în caz de înec. Ce recomandă salvamarii MediCOOL
Tort Duo chocolat cu caise. Rețetă pentru un weekend în familie HelloTaste
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în... ProSport
RECORD de temperatură în România! Câte grade vor fi pe 14 iulie 2024 în București, potrivit meteorologilor... Gandul
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la... CanCan
Momentul potrivit să introduci roșiile în dieta bebelușului tău. Nutriționiștii atrag atenția părinților DeParinti
Jin de la BTS a vorbit despre planurile lui de viitor. Cântărețul se pregătește să lanseze muzică nouă ZUTV
Elon Musk a râs de un video cu Mark Zuckerberg. Ce a publicat pe Internet CEO-ul Meta UseIT
Top 10 cele mai sănătoase tipuri de pește și fructe de mare Hello Taste