Transformare spectaculoasă pentru Roxana Vancea. Ce mănâncă si cum a reușit să slăbească 14 kilograme
Roxana Vancea este dovada reală a faptului că atunci când îți dorești cu adevărat să obții ceva, nimic nu îți mai poate sta în cale. A slăbit 14 kg și a devenit o femeie cu un trup perfect definit după multe ore de muncă în sala de sport, iar rezultatul este uimitor.
Publicat: Joi, 19 Noiembrie 2020, 13:09 | Actualizat: Joi, 19 Noiembrie 2020, 16:37În trecutul său Roxana Vancea a avut o perioadă în care aspectul fizic nu era punctul său forte. Kilogramele în plus se cunoșteau pe fiecare parte a corpului și nu părea o împătimită a exercițiilor fizice. Însă nu pentru mult timp, pentru că bruneta a decis să-și schimbe cu totul obiceiurile, pornind de la cele alimentare și finalizând cu activitățile zilnice.
Fosta asistentă a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” și-a dedicat aproape tot timpul pasiunii sale primordiale: sportul.
Roxana Vancea, transformată radical după ce a slăbit 14 kilograme
După ce a luat decizia de a-și schimba stilul de viață, Roxana Vancea s-a transformat total și a devenit o femeie determinată să-și sculpteze corpul.
A topit multe kilograme și s-a apucat de sală, a tras de fiare până când masa musculară a început să-i definitiveze trupul, însă a avut și momente când sănătatea i-a pus câteva piedici: "Ideea este că, atunci, eu am avut nişte probleme hormonale şi m-am îngrăşat într-o singură vară. Am avut probleme cu nişte ovare polichistice şi am avut menstruaţie de două ori într-un an. Eram aşa… rotundă.
Bine, aveam foarte mare poftă de mâncare, nu pot să zic că nu mâncam nimic şi mă îngrăşam, doar mă îngrăşam foarte repede şi din orice!
Am mers la medic şi am luat un tratament medicamentos homeopat. Am refuzat să iau hormoni şi alte nenorociri din astea şi până la urmă mi-am revenit. Am combinat dieta cu sportul şi tratamentul”, a descries vedeta perioada de groază prin care a trecut.
Care este dieta Roxanei Vancea
“Gătesc în fiecare zi. Bunica mea m-a învățat să gătesc, dar în general gătesc de dietă.
Eu prefer mâncărurile oltenești. Îmi plac sarmalele, gogoșile, îmi plac dulciurile în general, dar mănânc sănătos. Nu mănânc exact ce aș vrea eu să mănânc. Îmi gătea bunica foarte mult când eram mică și m-a învățat și pe mine să gătesc.
Țin dietă. Mănânc 6 zile pe săptămână foarte sănătos, iar a șaptea zi mănânc ce vreau eu. Dieta mea este bazată pe foarte multă proteină, mai puțini carbohidrați, e o dietă low-carb. E o dietă echilibrată, am și grăsimi esențiale, am și carbohidrați sănătoși și multă proteină”, a povestit Roxana Vancea, potrivit libertateapentrufemei.ro.
Mai exact, „Dimineața mănânc fibre cu lapte de cocos, apoi îmi fac o omletă din 6-8 albusuri, măsline, castraveți, roșii. La prânz, un piept de pui cu broccoli și seara o salată, tot ce e verde, ori un pește. Nu sunt vegetariană. Nu. Proteina e sfântă pt mine. Nu am cum să recomand oamenilor să fie vegani”, a declarat Roxana într-un interviu mai vechi potrivit sursei citate.
Roxana Vancea este din Târgu Jiu, este absolventă a Facultății de Educație Fizică și Sport, și în prezent își dedică timpul doar sportului.