Antena

Te cunosc de undeva! 21 mai 2022. Emi şi Cuza au devenit Sting și Stevie Wonder. Moment de excepție cu piesa "Fragile"

Emi şi Cuza i-au interpretat pe Sting și Stevie Wonde, cu celebra melodie "Fragile". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a patra ediție a sezonului 17. Cei doi artiști au adus lacrimi pe obraji cu o interpretare foarte emoționantă!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Sambata, 21 Mai 2022, 21:17 | Actualizat: Sambata, 21 Mai 2022, 21:32
Galerie de imagini
Emi şi Cuza i-au interpretat pe Sting și Stevie Wonde, cu celebra melodie "Fragile". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a patra ediție a sezonului 17. Cei doi artiști au adus lacrimi pe obraji cu o interpretare foarte emoționantă!
Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Acestă transformare a fost o adevărată lecție de actorie pentru Emi şi Cuza. Au avut de pus în scenă un moment greu, de elganță și rafinament și le-a ieșit magistral! Sting și Stevie Wonder au fost marea provocare a celor doi Youtuberi.

Emi şi Cuza i-au interpretat pe Sting și Stevie Wonde, cu celebra melodie "Fragile". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a patra ediție a sezonului 17

Ruleta le-a adus lui Emi și Cuza două personaje pe cât de frumoase, pe atât de emoţionante şi un duet posibil doar pe scena Te cunosc de undeva! – Sting și Stevie Wonde – Fragile.

Cei doi s-au completat excepțional, în ciuda emoțiilor avute. Platoul a fost cuprins de note muzicale cântate spre perfecțiune și un show total, demn de marile scene.

Momentul a fost unul cu totul excepțional și a adus lacrimi în ochi Ozanei Barabancea. Jurații s-au ridicat în picioare la momentul cu totul copleșitor.

Pe aceeași temă

Jurizarea cuplului Emi şi Cuza. Ce spune juriul despre prestația din 21 mai 2022 a celor doi

Cei doi au primit ropote de aplauze din partea celor prezenți în platou, dar și din partea juraților, care pur și simplu au fost uimiți de performanța făcută. Juriul a fost în extaz, iar cuvinte de laudă au curs nesfârșite.

"Este o piatră de încercare pentru Emi în primul rând! Această reluare a temei la octavă demonstrează o forță interioară fantastică, iar Emi cred că s-a autodepășit, iar eu apreciez treaba asta! A muncit la detalii! Vreau să vă citesc că "nimic nu vine din violență și nici nu ar putea veni vreodată pentru toți cei ce s-au născut sub o stea agitată, ca nu cumva să uităm cât de fragili suntem". Acestea sunt versurile pe care voi le-ați cântat, acestă piesă a fost scrisă în momentul în care Sting și-a pierdut mama. Ați redat unu-la-unu fragilitatea, gingășia, inocența acestei piese din toate punctele de vedere. Din punct de vedere vocal pentru mine ești wow, Emi, iar tu Cuza nici nu aveai nevoie să cânți pentru că Sting îi recunoaște pe scenă statutul de mare creativ muzician. Felicitări amândurora!", a spus Ozana Barabancea.

Recomandari A1

"Văzând acest moment absolut special în acestă seară, Emi a trecut cel mai greu și cel mai înalt prag pe care putea să-l treacă cu vocea! Acesta este genul de moment la care se mai poate spune doar atât: uneori cuvintele murdăresc!", a spus Aurelian Temișan.

"Mi-a plăcut din tot sufletul meu! Autenticitatea nu poate fi jucată, ori e, ori nu e! Voi ați fost! Mă uitam în ochii tăi Cuza, în referința de la antrenamente și câtă spaimă era (...), dar ați trecut peste asta și asta se numește har și vine de undeva de sus", a spus Cristi Iacob.

Jazzy Jo, moment extrem de emoţionant pe scena Te cunosc de undeva!: „Sunt în sală părinţii mei”

Un moment emoționant a adus lacrimi în ochi: „Sunt în sală părinţii mei”.

Pentru Jazzy jo a fost un moment cu totul special. Artista s-a bucurat pentru prima oară de prezenţa tatălui său, alături de care a reluat legătura după aproape 30 de ani, la un act artistic de-al său.

„Episodul ăsta m-a îngenuncheat emoţional! În luna ianuarie a acestui an, chiar înainte să începem proiectul ăsta frumos, Te cunosc de undeva!, am decis să reiau legătura cu tatăl meu, după 28 de ani de tăcere.

Chiar în gala patru, pe care telespectatorii o pot urmări sâmbăta aceasta, mi-am văzut părinţii împreună, în public, la un spectacol al meu, prima oară în viaţa mea. Pe fundal, Emi şi Cuza cântau Fragile, a lui Stevie Wonder şi Sting... într-un mod magnific, Stevie e iubirea mea imensă, Sting un alt genial în viaţa mea, e clar că trebuia să fiu aici ca să fiu fericită din nou.

Pentru prima dată în viaţa mea, am fost împlinită total şi am reuşit să repar lucrurile care m-au rănit o viaţă întreagă!” a mărturisit Jazzy Jo, care după prestaţia colegilor săi a motivat momentul extrem de emoţionant pe care l-a trăit pe scena transforming show-ului: „Sunt în sală părinţii mei, care nu s-au mai văzut de aproape 30 de ani!”.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Pe aceeași temă

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Pe aceeași temă

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Whatsapp LinkedIn
te cunosc de undeva sezonul 17 te cunosc de undeva 2022 alina puscas andreea balan aurelian temisan cristi iacob andreea balan ozana barabancea alexia şi dima
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Filmul SF The Pod Generation, cu Emilia Clarke și Chiwetel Ejiofor în rolurile principale, e disponibil acum în AntenaPLAY. Descoperă povestea fascinantă a comediei romantice.
Stirile zilei Românul care şi-a cumpărat avion spune cum îl va transforma în restaurant: "Va fi la 2 metri înălţime". Când va fi luată prima masă în aeronavă
Citește și
Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Cine a câștigat Finala Te cunosc de Undeva! Emi și Cuza au obținut...
Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Imagini din culisele finalei. Cum a arătat transformarea concurenților...
Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Emi și Cuza au cântat spectaculos piesa "My Way", în interpretarea...
Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Ana și Monica Odagiu au cântat alături de Mahala Rai Banda, celebra...
Video recomandate
Video
Citește și
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri Catine.ro
Țara în care Burak Özçivit visează să joace. Declarația a fost primită cu uimire Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun... Ziare.com
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea... Spynews.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Drob de miel pufos pentru Paște. Cea mai bună rețetă HelloTaste.ro
Cozonac fără frământare pentru masa de Paște. Rețeta salvatoare pentru gospodinele aflate în criză de timp Antena3.ro
Anunțul lui Mark Zuckerberg care a dus la o pierdere de 200 de miliarde de dolari. Ce a dezvăluit CEO-ul Meta useit
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Incendiu la un bloc în Pipera. De la ce a pornit focul Wall-Street
Cum ne pregătim pentru Sărbătoarea Sfântă a Paștelui? Tradiții și obiceiuri ortodoxe Kudika
Zodiile născute pentru a înota în bani. Au un noroc fantastic, toţi cei din jur se miră de cât de bine le merge Playtech
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent Redactia.ro
Locul de poveste din România care i-a cucerit inima lui Karen, o turistă din SUA: "Noi nu avem aşa ceva" Observator
Alimente împotriva inflamației cronice. De ce pot ameliora simptomele MediCOOL
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată HelloTaste
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal! ProSport
Elixirul care îți CURĂȚĂ corpul la un preț derizoriu. Oricine și-l poate permite! Gandul
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat cu planurile... CanCan
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor DeParinti
Billie Eilish a fost fotografiată alături de Alex Wolff. Cei doi s-au îmbrățișat în timpul unei plimbări prin... ZUTV
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin UseIT
Cât timp se fierb ouăle de Paște. Sfaturi utile pentru ouă roșii perfecte Hello Taste
Ultimele știri
De ce lipsește Gabriela Cristea de la Mireasa, Capriciile Iubirii. Simona Gherghe a moderat emisiunea în locul colegei sale
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Florin Piersic. Actorul a ajuns de pe scenă direct pe masa de operație
Doamna Gicuța s-a calificat în finala sezonului 16 iUmor Delia: „Sunteți o apariție. Ați fost de poveste!”
Rugăciune puternică pentru Sâmbăta Mare din Săptămâna Patimilor. Ce trebuie să rostești pentru sănătate și pace în casă
Rugăciune puternică pentru Vinerea Mare din Săptămâna Patimilor. Rugăciunea care se rostește în ziua răstignirii Mântuitorului
Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului, a fost eliminată din sezonul 13. Ce s-a întâmplat
Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Iulia Maria Creangă și Mario Mădălin Dumitru, replici dure în fața camerelor: „Am dat în el!”
Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Gabriela Lucuțar a primit o „lovitură” dureroasă din partea Claudiei Sauliuc. Ce a urmat la duel
Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Cine a câștigat battle-ul patru din sezonul 13. Ce echipe au intrat la duel
Mai multe