Antena

Te cunosc de undeva! 28 mai 2022. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei au câștigat a cincea ediție a sezonului 17 Te cunosc de Undeva!

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a patra gală Te cunosc de Undeva! din 28 mai 2022. Artiștii au interpretat Cher, cu celebra melodie "If I Could Turn Back Time". Cum arată clasamentul celei de-a cincea gale a sezonului 17 de Te cunosc de undeva!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Sambata, 28 Mai 2022, 23:29 | Actualizat: Sambata, 28 Mai 2022, 23:29
Galerie de imagini
Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a patra gală Te cunosc de Undeva! din 28 mai 2022. Artiștii au interpretat Cher, cu celebra melodie "If I Could Turn Back Time". Cum arată clasamentul celei de-a cincea gale a sezonului 17 de Te cunosc de undeva!
Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au avut parte de o transformare grandioasă și i-au ridicat în picioare pe jurați, lucru care s-a văzut la finalul serii.

Ei au reușit să pună în scenă un moment incredibil, iar transformarea lor i-a lăsat cu gura căscată pe jurați. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, care au avut parte de o transformare de zile mari în Cher, apărând pe scenă cu celebra piesă "If I Could Turn Back Time", au obținut și premiul din a cincea gală. Este primul premiu pe care îl câștigă și reușesc să cucerească juriul și colegii de platou.

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat cea de-a cincea gală! Cum a arătat transformarea în Cher și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a patra ediție a sezonului 17

Au avut de pus în scenă un moment greu, de eleganță și rafinament și le-a ieșit magistral! Cei doi s-au completat excepțional, în ciuda emoțiilor avute și au cuprins sala cu energia mișcărilor, exact ca pe marile scene! O călătorie de zile mari a fost în această seară de 28 mai deschisă magistral de Ilona Brezoianu și Florin Ristei, tranformați în Cher - If I Could Turn Back Time.

Pe lângă tot glamour-ul și adrenalina transformărilor ne amintim că toți concurenții se luptă pentru marele premiu în valoare de 15.000 de euro, sumă ce va fi donată unei familii greu încercate. Până acum, în fruntea clasamentului se află Ilona și Ristei, obținând cele mai multe puncte până acum. Însă, echipa cu cele mai multe ediții câștigate are biletul asigurat pentru finală, unde votul publicului din platoul Te cunosc de Undeva! Va avea un cuvânt important pentru că publicul votează!

Pe aceeași temă

Cum arată clasamentul celei de-a cincea gale a sezonului 17 de Te cunosc de undeva!

Locul 1 - Ilona Brezoianu şi Florin Ristei

Locul 2 - Emi şi Cuza

Locul 3 - Carmen Chindriş şi Romică Ţociu

Locul 4 - Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu

Locul 5 - Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim

Locul 6 - Maria Buză şi Paula Chirilă

Locul 7 - Ana şi Monica Odagiu

Locul 8 - Jazzy Jo şi Zarug

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Recomandari A1

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Pe aceeași temă

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Pe aceeași temă

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Whatsapp LinkedIn
te cunosc de undeva sezonul 17 te cunosc de undeva 2022 alina puscas andreea balan florin ristei ilona brezoianu aurelian temisan cristi iacob andreea balan ozana barabancea
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Citește și
Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Cine a câștigat Finala Te cunosc de Undeva! Emi și Cuza au obținut...
Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Imagini din culisele finalei. Cum a arătat transformarea concurenților...
Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Emi și Cuza au cântat spectaculos piesa "My Way", în interpretarea...
Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Ana și Monica Odagiu au cântat alături de Mahala Rai Banda, celebra...
Video recomandate
Video
Citește și
Zodii care pun accent mai mare pe pasiune decât pe succes pe 2 Mai 2024 Catine.ro
Demet Evgar a reușit să ridice așteptările pentru serialul Bahar. Actrița surprinde cu rolul său inedit Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
Surprinzător, o băutură e benefică pentru inimă și creier: Conține o substanță miraculoasă pentru corpul uman Ziare.com
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie... AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Salată aperitiv pentru masa de Paște. Rețeta simplă, pe placul tuturor HelloTaste.ro
Cum să îți asiguri venituri la bătrânețe fără să te bazezi pe pensie: ”Cu asta ar trebui să începem!” Antena3.ro
Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic s-a vândut cu o sumă record. Cât valorează acum accesoriul lui John... useit
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Diana Șoșoacă intră în cursa pentru Primăria Capitalei Wall-Street
Cum se pregătesc românii în așteptarea sărbătorilor de Paște Kudika
Totul despre petrecerile din casa lui Ion Dolănescu de 1 Mai! Ce făcea regretatul artist în fiecare an, nu lipsea... Playtech
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului Redactia.ro
1 mai, Ziua Internaţională a Muncii. Ce semnificație are: totul a început în SUA, în 1886 Observator
Ce este tiroidita autoimună. Cum se identifică și cum o poți controla MediCOOL
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri HelloTaste
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa ProSport
Metalul care ar putea SALVA Europa va fi din nou exploatat în România! Investiție de un miliard de dolari! Gandul
Florin Crișan, managerul Institutului Inimii din Cluj, dezvăluiri de ultimă oră despre Florin Piersic: 'Se află... CanCan
Simptomele sarcinii: 10 semne timpurii că ești însărcinată DeParinti
Britney Spears trebuie să-i plătească tatălui ei 2 milioane de dolari: „Familia mea m-a rănit. Nu s-a făcut... ZUTV
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la... UseIT
Cât timp se fierb ouăle de Paște. Sfaturi utile pentru ouă roșii perfecte Hello Taste
Ultimele știri
Prognoza meteo 2 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Un concurent a fost salvat de la eliminare de Ștefan Popescu. Pe cine risca să piardă Orlando Zaharia
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Situație fără precedent în sezonul 13. Ce s-a întâmplat cu Orlando Zaharia: „Nu se simte bine!”
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Lăcrămioara Pintilie, accidentare dureroasă în timpul duelului. Irina Fodor a intervenit imediat
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ce verdict uluitor a adus banda în battle șase. Două concurente și-au adresat replici acide
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ștefan Popescu a sunat alarma pentru amuletă și toți chefii au făcut ochii mari. Ce a urmat
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Orlando Zaharia, înfuriat de gestul făcut de Alexandru Săbădeanu. Ce a anunțat Irina Fodor
Prognoza meteo 5 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații după ce Daiana a anunțat că e însărcinată. Ce spune viitorul tătic
Mai multe