Antena

Cele mai bune filme care au apărut in 2020. Pelicule pe care trebuie să le vezi

Deși nu a fost un an grozav, în 2020 industria filmului a făcut în continuare spectacol. Cele mai bune filme care au apărut în 2020 au continuat povești deja celebre sau au adus în fața fanilor staruri noi, proaspăt descoperite. Există o serie de pelicule lansate în 2020 pe care trebuie neapărat să le vezi.

Publicat: Luni, 07 Decembrie 2020, 15:33 | Actualizat: Miercuri, 09 Decembrie 2020, 11:04
Cele mai bune filme care au apărut in 2020
profimediaimages.ro

Anul 2020 vine cu cele mai mari surprize din industria filmului. Iubitorii filmului se bucură de apariția unor producții care mai de care mai interesante, de la acțiune până la horror și comedie. Așadar, fanii pot urmări cele mai tari filme, indiferent de gen.

Cele mai bune filme din 2020

Iată topul celor mai bune filme care au apărut în 2020, potrivit editorial.rottentomatoes.com. Poți face astăzi acel maraton de filme de pe lista ta cu lucruri de făcut o dată în viață.

Family Romance, LLC

O poveste impresionantă despre dragoste și familie. Yuichi Ishii este angajat să fie presupusul tată dispărut al lui Mahiro, un băiat în vârstă de 12 ani. Ipostaza îl va pune în dificultate pe bărbat, care se va simți tot mai atașat de Mahiro.

Black Box

După ce suferă un accident de mașină în urma căruia își pierde memoria, Nolan Wright, interpretat de Mamoudou Athie, este supus unui experiment. Experimentul îl va ajuta să își redescopere identitatea.

The Wreched

Vei fi martorul unei povești de-a dreptul terifiante. După divorțul părinților, Ben, un adolescent rebel, este trimis să locuiască împreună cu tatăl său pe timp de vară. Ce nu știe este că va fi nevoit să se confrunte cu puterile malefice ale unei vrăjitoare.

Recomandari A1

The Lodge

''The Lodge'' este filmul horror care te va face să simți frica până în măduva oaselor. Povestea gândită atât de ingenios prezintă viața celor doi frați, Laura Hall și Aidan Hall, după ce mama lor se sinucide. Tatăl lor îi duce în vacanță în locuința iubitei sale. Însă acolo nu au parte de liniște. Casa ascunde blestemul unui trecut înfricoșător.

Mulan

Mulan, cu Liu Yifei și Jet Li în rolurile principale, este o poveste emoționantă despre dragoste, familie și curaj. Tânăra Mulan se sacrifică și merge în armată în locul tatălui său, dezghizată în bărbat. În plin război, calitățile sale de războinic o vor face să câștige respectul celorlalți.

To All the Boys: P.S. I Still Love You

Lara Jean este tot mai îndrăgostită de iubitul său, Peter. Însă unul dintre destinatarii celebrelor sale scrisori de dragoste își face apariția și îi pune relația în pericol.

The Other Lamb

Cu un scenariu creat de poloneza Małgorzata Szumowska, ''The Other Lamb'' spune povestea unei tinere care se naște într-un cult de femei, condus de un singur bărbat. Pe măsură ce crește, Selah, personajul interpretat de Raffey Cassidy, începe să pună la îndoială practicile neobișnuite ale liderului său.

The Gentleman

Mickey Pearson (Matthew McConaughey) este un gangster cu stil în filmul ''The Gentleman'', unde comedia se combină perfect cu acțiunea. Alte staruri care fac parte din distribuție sunt Hugh Grant, Henry Golding și Colin Farrell. Pearson este liderul unei rețele colosale de marijuana în Londra.

12 Hour Shift

O asistentă medicală împreună cu vărul său se implică în jocul murdar dictat de un grup de criminali. Pentru că are acces la toate bazele spitalului unde lucrează, i se cere să omoare pacienți pentru a le lua organele. Colega de tură încearcă să pună capăt operațiunii ucigașe, punându-și viața în pericol.

Military Wives

În lipsa partenerilor lor, plecați în misiuni periculoase în Afganistan, un grup de femei dă naștere unui proiect inedit. Ele formează un cor, care ulterior devine un fenomen global. Filmul este adaptat după povestea reală a unor soții de militari, care își alină dorul prin muzică.

The Rental

Două cupluri tinere merg împreună în vacanță într-o casă de vis, situată la marginea unui lac, însă niciunul dintre ei nu bănuiește ce urmează să li se întâmple. Pe parcursul șederii, descoperă mai multe camere de luat vederi ascunse în diverse obiecte din locuință și încep să aibă suspiciuni legate de bărbatul care i-a găzduit. Weekend-ul perfect la care visau se transformă în cel mai negru coșmar.

Summerland

Acțiunea are loc în timpul celui de-al doilea Război Mondial. Scriitoarea Alice primește sarcina de a avea grijă de un băiat provenit din Londra, pe nume Frank. Deși la început nu tolerează ideea de a fi mamă, Alice ajunge să să se atașeze de Frank și să învețe de la el lecții importante despre sensul dragostei și al vieții.

Bad Boys For Life

Răzbunarea își spune cuvântul în cel de-al treilea film al seriei ''Bad Boys''. Detectivii Mike Lowery (Will Smith) și Marcus Burnett (Martin Lawrence) își iau încă o dată în serios rolul de băieți răi. Cei doi fac echipă din nou într-o misiune periculoasă, aceea de a pune mâinile pe Armando, criminalul care a încercat să îl ucidă pe Mike Lowery.

The True Adventures of Wolfboy

Filmul ‘’The True Adventures of Wolfboy’’ este un basm modern. Un tânăr acoperit de păr nu poate duce o viață normală. El regăsește speranța după ce o întâlnește pe ea.

Eternal Beauty

Jane este o femeie care se confruntă cu un diagnostic dur: schizofrenie. Totuși, pentru oricine există speranță. În final, Jane ajunge să descopere dragostea în locuri nebănuite.

Whatsapp LinkedIn
cele mai bune filme din 2020 filme pelicule actori hollywood vedete
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera serialului Motel Valkirias e în AntenaPLAY. Descoperă episodul 1 din producția care te va captiva!
Stirile zilei Metoda prin care Ionuț vrea să-și ia un apartament, fără bani din conturi sau credit. Dezvoltatorii imobiliare ridică din sprâncene
Videoclipul zilei
Video recomandate
Video
Citește și
3 zodii intră într-o perioadă de prosperitate pe 8 septembrie 2024. Nativii care pot avea mai mult noroc Catine.ro
Fahriye Evcen a publicat mai multe imagini emoționante alături de cei doi copii. Cât de mari au crescut Karan și... Happy Channel
„The last tour”cu Florin Piersic. Legendarul actor își pregătește oficial ieșirea din scenă cu o serie... Libertatea.ro
Mai poate continua Ciucă strategia „ostașului în slujba țǎrii”? Lovitura de imagine din care... Ziare.com
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat” AntenaSport
Mădălina Ghenea, apariție provocatoare la Festivalul de Film de la Veneţia! Actrița a făcut senzație într-o... Elle
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor Spynews.ro
Elena Merișoreanu a ajuns pe perfuzii! Ce a pățit îndrăgita cântăreață BZI
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional... BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Salată de ardei copți cu măsline și capere. Rețetă cu arome mediteraneene HelloTaste.ro
Marina Almășan a descris coșmarul cu fostul iubit, care nu are voie să se apropie de ea: „Un buchet de... Antena3.ro
De ce are Luna o atmosferă „misterioasă”, potrivit experților. Ce s-a întâmplat pe satelitul natural al... useit
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se... Catine
Premier, despre planul pentru reducerea deficitului: „Eu nu l-am văzut” Wall-Street
Top 5 zodii predispuse să cadă pradă farmecelor și blestemelor. Trebuie să te păzești atent de deochi? Kudika
Zodiile care câștigă o gălăgie de bani în octombrie 2024. Norocul le surâde Playtech
Cum arată fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Tânăra este de o frumusețe răpitoare. Imagini rare cu... Redactia.ro
Un român stabilit în Marea Britanie face topul celor mai costisitoare cheltuieli. "Poţi să ajungi să plăteşti... Observator
Intoxicația cu paracetamol: cum o recunoști și cum se tratează MediCOOL
Limonadă cu pepene galben. Rețeta simplă prin care obții o băutură răcoritoare de vară HelloTaste
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă ProSport
Varză tocată la borcan. Cei 7 pași de aur pe care să îi urmezi pentru ca preparatul să iasă perfect Gandul
Roxana l-a lăsat din nou pe Salam?! Îşi strigă durerea, în faţa tuturor: 'Cât rău mi-ai făcut... CanCan
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor DeParinti
Lizzo a postat o fotografie în bikini, arătându-le fanilor transformarea sa fizică după ce a slăbit.... ZUTV
Cum pot ajuta cutremurele la formarea pepitelor de aur în cuarț. Descoperirea care a uimit experții UseIT
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios Hello Taste