Antena

Când începe Sacrificiul: actori, personaje, distribuție completă

Sacrificiul, noul serial Antena1 produs de Ruxandra Ion, are în distribuție actori de excepție. Sacrificiul este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

Autor: Alina Serea Publicat: Luni, 26 August 2019, 11:11 | Actualizat: Luni, 26 August 2019, 11:18
Galerie de imagini
Sacrificiul - serial Antena 1

Sacrificiul, noul serial Antena1 produs de Ruxandra Ion, are în distribuție actori de excepție. Sacrificiul este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

Serialul Sacrificiul, difuzat de Antena 1, începând de din 11 și 12 septembrie, de la ora 20.00, va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi. Din distribuția serialului Sacrificiul fac parte actori cunoscuți, nume mari ale cinematografiei românești.

Sacrificiul este un serial foarte ofertant pentru un scenarist, pentru că e o frescă a societăţii româneşti contemporane, cu adânci rădăcini din trecutul nostru de acum 55 de ani. Sunt multe poveşti care se împletesc, multe personaje care descoperă secrete şi brusc se trezesc într-o altă viaţă”, declară Simona Macovei, scenarista serialului.

”Ne-am dorit să avem un filon puternic de comedie care să fie prezent în fiecare episod, bineînţeles asta nu înseamnă că vom ignora partea de dramă, ori poveştile de iubire, acestea fiind de fapt cele care ajung la sufletul publicului. O altă dorinţă a fost să avem personaje memorabile despre care oamenii să vorbească acasă, pe stradă, ori la muncă, personaje pe care lumea să le citeze”- spune, la rândul lui, Radu Grigore, scenarist al serialului Sacrificiul.

Sacrificiul, distribuție: Actori din Fructul Oprit se regăsesc în noul serial

Imediat după încheierea filmărilor pentru Fructul oprit, o parte din distribuție a îmbrățișat cu bucurie propunerea Ruxandrei Ion de a face parte distribuația serialului Sacrificiul. Despre noul proiect, dar și despre personajele cărora le dau viață, actorii au vorbit cu bucurie și emoție.

Marian Râlea dă viață personajului Relu

Marian Râlea găsește în noul său rol din serialul Sacrificiul, o nouă provocare dar și o bucurie de a juca alături de tânăra generație:

„Pentru orice actor, un nou rol este o provocare! Am terminat Fructul oprit, unde am jucat un personaj drag mie și iată-mă acum dându-i viață lui Relu, plecat de acasă să cumpere pâine și întors după 5 ani! Ce se întâmplă în acești 5 ani rămâne să descoperiți din toamnă! Mă bucur că este aceeași echipă, mă bucur că lucrez alături de actorii și prietenii mei care îmi sunt apropiați de vârstă, dar mai ales cu cei tineri care sunt absolut extraordinari! Din tot ce am văzut și am jucat cu cei tineri pot spune că teatrul și filmul românesc sunt pe mâini bune!”.

Maia Morgenstern, în rolul Evei

Recomandari A1

„Personajul meu, Eva, cu un nume predestinat, femeia primordială, este un om ce și-a asumat dragostea nu lipsită de riscuri, de meandre, de contorsiuni, de dezamăgiri, de fior, de spaimă, dar și creșterea copiilor. Și acum fiecare trebuie să se întrebe ce înseamnă să fii femeie, mamă? Numai a da naștere, sau mai ales și a crește zi de zi moment de moment. Toate lucrurile acestea înseamnă viață și încercăm să le transpunem în personajele noastre, în produsul cultural, serialul pe care îl facem. Abia așteptăm reacțiile oamenilor!”, a mărturisit Maia Morgenstern.

Mihai Călin va fi Laviniu

Mihai Călin descrie noul serial - Sacrificiul - ca fiind unul complet și complex:

„Serialul Sacrificiul este un proiect complex în care îi dau viață lui Laviniu, un avocat care se ocupă de actele anumitor afaceri, dar în același timp este un tip vesel și plin de viață. Echipa de producție este aceeași care a fost la Fructul oprit și nu face decât să mă bucure pentru că am devenit practic o familie”.

Adriana Trandafir - Veorica

Adriana Trandafir povestește la rândul său despre personajul din Sacrificiul:

„Veorica, personajul căruia îi dau viață, este o soție și o mamă cu un caracter puternic și, deși aparent pare supusă bărbatului, știe foarte bine să îl manipuleze. Este o femeie care a făcut multe sacrificii pentru poziția socială pe care dorește să o expună în societate”.

Ana Ciontea - Elena

„Voi juca un rol nou, neașteptat, care mă surprinde și pe mine. Elena este o profesoară, mama a trei fete foarte diferite, iar provocarea pentru mine este să explorez, să caut și să înțeleg cum această femeie împacă profesia și calitatea de mamă și soție. Vom vedea foarte multe lucruri contradictorii între aceste trei planuri: mamă, soție, profesoară”, declară Ana Ciontea despre noul serial Sacrificiul de la Antena 1

Bogdan Stanoevici - Grig

„Personajul meu este un procuror integru, drept, pentru care legea este mai importantă decât familia. De altfel personajul pe care l-am interpretat în Fructul oprit avea o convingere „Vreau să fac dreptate chiar de-ar fi să moară lumea”, în Sacrificiul voi spune „Vreau ca justiția să triumfe indiferent dacă asta convine sau nu”. Faptul că pune mereu mai presus legea decât familia mi se pare o premisă bună, pentru a crea un personaj de care oamenii să se îndrăgostească și să îl primească în casele lor”.

Michaela Prosan - Lili

Michaela Prosan nu a avut nici ea parte de vacanță, aceasta îmbrățisând propunerea Ruxandrei Ion de face parte din distribuția Sacrificiul.

„Mă bucur foarte mult să fac parte din această nouă producție! Imediat după încheierea filmărilor pentru Fructul oprit am aflat de acest proiect în care trebuie să dau viață unui rol foarte diferit față de ceea ce am creat până acum. Mi s-a permis să adaug ceva savuros personajului și am venit cu câteva propuneri la începutul proiectului. Pentru mine, ca actriță, Lili este o provocare și intenționez să duc până la capăt ceea ce mi-am propus. Tot ceea ce am încercat să fac cu acest personaj este pe contre-emploi, personaj de compoziție și mă bucur pentru că este ceva ce nu am mai făcut până acum!”

Vlad Gherman - Amza în Sacrificiul

„Amza e un tânăr rebel care nu se supune societății are propriile reguli după care se ghidează, îi place să trăiască viața la maxim și la extrem. E un băiat care vrea să fie în centrul atenției, care este opulent, care nu se gândește la consecințe și nu are nici un plan de viitor! Din punctul meu de vedere, e un contre-emploi, e ceva ce nu am mai jucat niciodată! Întotdeauna îmi e frică să îmbrățișez astfel de personaje care nu seamănă absolut deloc cu Vlad, dar totodată le iubesc pentru că sunt o provocare!”

Cristina Ciobănașu o joacă pe Iris, în Sacrificiul

„Mă bucur că pot face meseria care îmi place în continuare, că am ocazia să creez un nou personaj. A fost o perioadă grea, pentru că a trebuit într-un timp foarte scurt să scap de Ana, personajul pe care l-am interpretat timp de un an și jumătate și să mi-o asum pe Iris, un personaj total diferit, mult mai puternic, mai incisiv, care este convinsă că va lupta până în pânzele albe ca să obțină ce își dorește. Cred că o să vă îndrăgostiți de Iris, pentru că emană o energie pozitivă și care vă va îndemna să doriți să o cunoașteți”, povestește Cristina Ciobănașu.

Ioana Blaj -Irina

Ioana Blaj se inspiră pentru noul proiect din propriile sale experiențe:

„Mi s-a zis că voi juca o actriță mediocră. Mi s-a părut să fie simplu, dar ulterior când m-am gândit profund asupra acestui personaj mi-am dat seama că nu este atât de simplu! Am stat foarte mult să mă gândesc cum eram eu, Ioana, în perioada facultății atunci când nu prea ai multe oferte de muncă, mergi la multe castinguri, te frustrezi foarte tare și am ajuns să recurg la propria-mi persoană ca să îi pot da viață Irinei”.

Cosmina Dobrotă - în continuare Katia, și în Sacrificiul

O apariție surprinzătoare în acest nou proiect este cel al Cosminei Dobrotă. Pentru prima oară într-un serial românesc un personaj își continuă povestea venind dintr-o producție anterioară. Cosmina îi va da în continuare viață Katiei, personaj cunoscut de public din serialul Fructul oprit:

„Propunerea de a juca în Sacrificiul a venit într-un moment special, atunci când încâ filmam pentru proiectul Fructul oprit. Doamna Ruxandra mi-a dat vestea și râzând mi-a zis că voi continua în noul proiect și că voi fi tot Katia! Acest tot Katia este provocarea! Prima reacție a fost de bucurie, însă imediat m-am gândit cum pot să dezvolt alte fațete ale personajului. Prima zi de filmare a fost cu emoții, pentru că în profesia asta trebuie să dăruiești!”

Conrad Mericoffer îi va da viață lui Bobi

„M-am bucurat foarte tare să aflu că voi face parte din proiectul acesta, pentru că este o echipă pentru care am prins foarte mult drag și cu care nu m-am plictisit niciodată. Bobi, personajul meu este mult mai diferit decât mine astfel încât să nu îmi facă plăcere! Mă distrează copios, mai ales în relația pe care o are cu soția sa. Mă amuză și mă entuziasmează ceea ce va urma!”

Doinița Oancea - Narcisa

„M-am bucurat foarte tare că începem un nou proiect cu un personaj de care evident mă bucur! Prima secvență pe care am filmat-o a fost una emoționantă, dar și grea. Narcisa, personajul meu, are o poveste interesantă și abia aștept să o descoperiți din toamnă, pentru că nu vreau să vă ofer foarte multe detalii!”, mărturisește Doinița Oancea despre noul personaj.

Virginia Rogin - Mama Gela

„Joc din nou un personaj extrem de interesant, care nu se asemănă cu alte roluri jucate până acum de-a lungul timpului. Mama Gela este o femeie puternică, stâlpul unei familii, o femeie trecută prin încercările vieții, care ține mult la tradiții și la familia sa pentru care este dispusă să facă orice sacrificiu. Sunt plină de emoții pentru că este un proiect foarte frumos, cu o poveste extraordinară cu care sper să bucurăm sufletul telespectatorilor”, spune Virginia Rogin.

Ana Crețu - Iulia

Ana Crețu completează distribuția Sacrificiul cu un rol total diferit față de cele jucate până în acest moment:

„M-am bucurat când am aflat că voi fi parte din acest nou proiect, mai ales că lucrez cu o parte din prietenii pe care i-am făcut și la Fructul oprit. De noul personaj, Iulia, pot spune că sunt foarte încântată pentru că este diferit față de cum m-a cunoscut publicul până acum și aș spune că este exponentul tinerei generații. O fată pierdută în spațiu care nu știe care este scopul ei în viață”.

Tudor Roșu - Romulus Octavian

Prezent și în distribuția primului sezon al serialului Fructul oprit, Tudor Roșu este extrem de fericit de noul rol și de continuitatea colaborării cu doamna Ruxandra Ion:

„Pentru mine este practic reîntoarcerea în familia, în echipa Ruxandrei Ion. Dacă s-a gândit la mine, dacă m-a ales pentru a face parte din distribuţia acestui serial, înseamnă că am făcut treabă bună în serialul Fructul oprit. Dacă Petru era un băiat dintr-o familie bogată, acum Romulus Octavian din serialul “Sacrificiul” este un pic diferit. Nu mai este un copil atât de răsfăţat şi se pregăteşte pentru un examen important”.

Gabi Ciocan - Antonio

După apariția sa în „Fructul oprit”, Gabi Ciocan s-a arătat entuziasmat să primească propunerea unui nou proiect, dar și emoționat întrucât acesta a fost coleg cu Dorian Popa și pe platourile de filmare ale serialului Pariu cu viața.

„Tot ce pot să vă dezvălui despre personajul meu, Antonio, este faptul că îmi oferă șansa să fac comedie, lucru care mă avantajează foarte mult, pentru că îmi place să fac lumea să râdă”, a mărturisit Gabi Ciocan.

Sacrificiul, distribuție. Noi actori, nume cu rezonanță

Claudiu Istodor - un inginer cu o familie secretă

Claudiu Istodor face parte din distribuția serialului Sacrificiul. Cu o vastă experiență de 35 de ani în această meserie, jucând atât pe marile ecrane, cât și pe scena teatrului, Claudiu Istodor se alătură echipei formate de Ruxandra Ion pentru noua sa producție.

„Am primit propunerea de a juca în serialul „Sacrificiul” cu mare interes. Am stat și m-am gândit dacă sunt în stare să fac asta, am pus în cumpănă faptul că eram într-o perioadă destul de încărcată, având o premieră foarte grea la teatru, dar care a trecut cu bine. În ceea ce privește personajul căruia îi voi da viață, lecturile la care am participat alături de echipă și de Ruxandra Ion pentru noul proiect m-au mai lămurit. Este vorba de un inginer care s-a îmbogățit prin diverse mijloace pe care le veți descoperi pe parcurs, e un bărbat care are o familie și o a doua secretă. De la asta i se trag anumite nenorociri, lucru care nu poate fi decât ceva interesant și palpitant pentru poveste”, spune Claudiu Istodor despre personajul pe care îl va juca.

Mihai Gruia Sandu - un afacerist de etnie rromă

Cunoscut ca fiind unul din cei mai mari actori ai României, Mihai Gruia Sandu va face parte din distribuția Sacrificiul. Indiferent de experiența acumulată, acesta nu contentește să exploreze noi personaje și să înfrunte noi provocări:

„Personajul căruia îi dau viață este un tip care își neagă identitatea, (mai cu seamă de etnie rromă) și pentru că vrea să urce pe scara socială (nu vrea să fie considerat țigan) impune o anumită conduită întregii familii. Este un afacerist, nu întotdeauna foarte cinstit, haios, familist, rămâne însă de văzut cum îl voi contura de-a lungul acțiunii. Deși la baza poveștii avem parte de dramă, invit telespectatorii să descopere elementul comic, care cu siguranță nu va lipsi!”

Damian Drăghici, compozitor și actor în serialul Sacrificiul

Pe lângă Rapha, personajul căruia îi va da viață, Damian Drăghici se va ocupa și de o parte din muzica pe care o vom asculta de-a lungul poveștilor spuse în cadrul acestei producții.

„Îmi face mare plăcere să joc în acest serial! Inițial fusesem contactat de doamna Ruxandra Ion ca potențial compozitor al serialului, de altfel voi produce și muzică special pentru <<Sacrificiul>>. Este prima oară pentru mine când am un rol, nu am mai jucat până acum, dar repet, îmi face plăcere și mă simt onorat. Cred că serialul va avea mare succes și tot ce vă pot spune despre Rapha, personajul meu, este că se aseamănă puțin cu Damian din viața de zi cu zi”, a declarat artistul.

Cristi Iacob - general în rezervă

Cristi Iacob revine în seriale, după 8 ani de când a făcut parte din proiectul Moștenirea, produs de Ruxandra Ion. Cu o vastă experiență în actorie, Cristi Iacob se declară entuziasmat la fiecare propunere pe care o primește și care îi permite să dea viață unui nou personaj și unui nou capitol profesional.

„Îi dau viață unui general în rezervă, lucru curios pentru mine, întrucât este un rol matur, eu fiind obișnuit să joc puști năbădăioși, golani ori mafioți. Mă provoacă acest personaj, pentru că este unul rigid care are și o doză de comic, dar acel comic ia viață din situațiile cu care el se confruntă. Un alt aspect care mă provoacă este faptul că eu de fel sunt un tip mai expansiv, iar acum trebuie să mă țin în frâu și să dozez lucrurile ca să nu par isteric, deși este un general nervos!”, mărturisește actorul.

Alexandru Ion- Alin

Absolvent al U.N.A.T.C., Alexandru Ion nu este la prima întâlnire cu platourile de filmare. Alexandru este unul dintre fondatorii Festivalului de Teatru Tânăr Ideo Ideis din Alexandria și a jucat în numeroase pelicule, dar și piese de teatru.

„Personajul meu, Alin, ar trebui să vină ca o surpriză în viețile celorlalți și va apărea pentru a scoate din liniștea cotidiană anumite personaje. Totodată are iz de antagonist, ceea ce îmi place, pentru că e prima oară când joc acest gen de personaj. Am obosit să fiu băiatul bun, așa că vreau să descopăr cum e să fii băiatul rău”, a declarat Alexandru Ion.

Oana Zăvoranu - ”divă zgubilitică”

Oana Zăvoranu a primit cu entuziasm oferta din partea Ruxandrei Ion, mai ales pentru că visa demult la un nou rol în cadrul unei producții de asemenea anvergură, actoria fiind una din marile pasiuni ale sale.

„Propunerea de a juca în serialul Sacrificiul am primit-o de la Ruxandra Ion, care a făcut posibil și în urmă cu 15 ani să mă aleagă în urma castingului susținut pentru „Numai iubirea”. Vestea am primit-o cu mare bucurie, dar și cu emoție, pentru că vine la pachet cu o mare responsabilitate, iar pauza de 15 ani pe care am avut-o a contribuit la acest amalgam de sentimente. A trecut ceva vreme de atunci, așa că am fost nevoită să mă acomodez treptat atât cu programul, cât și cu personajul. Mă regăsesc un pic în femeia căreia îi dau viață, însă fiind la început de proiect nu am aflat toate detaliile și încă o descopăr pe zi ce trece. Rolul pe care îl interpretez este unul foarte mișto, pentru că e vorba de o tipă zgubilitică, o divă, care sper să fie cea mai iubită! Întotdeauna merg la câștig!”, a mărturisit Oana Zăvoranu.

Alina Florescu - Brândușa

Alina Florescu se alătură și ea distribuției serialului Sacrificiul. În ciuda vârstei fragede, Alina a făcut deja parte din distribuția mai multor piese de teatru în cadrul U.N.A.T.C. ca „Hamlet”, „O noapte furtunoasă” sau „Îmblânzirea scorpiei”.

„Personajul meu este o femeie care trăiește pentru și prin iubire. O femeie care luptă până la sfârșit pentru ideea de familie, dar care este urmarită de sentimentul de vinovăție, de eșec. Este un om care trăiește așa cum simte. O adevarată provocare, dar alături de echipă pot spune că am reușit să descopăr diverse fațete ale Brândușei. Mai multe veți afla din toamnă, la Antena 1”, a declarat Alina Florescu.

Dorian Popa- Mario

”Mario, personajul căruia îi dau viață este unul ofertant. Este undeva între Dorian Popa și ce ar fi fost Dorian Popa dacă nu exista maturitate, dacă nu ar fi existat principii și reguli. Mario este partea mea descătușată! Am început munca cu mult înainte de difuzare, în consecință așteptările vor fi din ce în ce mai mari, mai greu de suportat, însă cu siguranță publicul o să iubească serialul la care lucrăm”, a declarat Dorian.

Oana Cârmaciu - Ioana

Absolventã a U.N.A.T.C., Oana nu este la prima întâlnire cu platourile de filmare. A fãcut parte din distribuţia producţiilor „Umbre”, „Tudo” si „Atletico Textila”. De asemenea, ea este personajul principal din ultimele videoclipuri ale lui Carla’s Dreams.

„Ioana, personajul căruia îi dau viață este o fată bună, sufletistă, educată și muncitoare. Este tenace, săritoare și se oferă de fiecare dată să ajute pe toată lumea. În urma a trei zile de casting am aflat că voi interpreta acest rol. Chiar dacă am mai jucat în alte producții, este primul serial de acest gen și sunt bucuroasă că voi face parte din această poveste. Am avut mari emoții în prima zi de filmare însă echipa a fost lângă mine de fiecare dată și am reușit să scap de ele destul de repede”, a povestit aceasta.

Denis Hanganu - Andrei

Proiectul Sacrificiul, de la Antena 1 reprezintã debutul sãu în televiziune.

„Am fost bucuros și dornic de lucru la aflarea veștii că eu am fost cel selectat pentru rolul lui Andrei. În prezent lucrăm cu spor, filmăm și, la rându-mi sunt optimist și curios de cum o să decurgă lucrurile. Desigur că am emoții fiind la începutul proiectului, însă le consider constructive. Serialul Sacrificiul este primul meu proiect tv, dar și primul rol de protagonist și sunt extrem de entuziast. Despre Andrei vă pot spune că e un tip foarte chipeș, inteligent, cuceritor și ca orice tânăr la vârsta lui, greșește. Rămâne de văzut dacă va învăța sau nu din greșelile pe care le face”, a declarat Denis Hanganu.

Daniel Nuță - Robert

Daniel Nuță a jucat de-a lungul timpului în numeroase piese de teatru precum „Încurcãturã la nivel înalt”, „Câinele Grãdinarului”, „Las cã ştim noi”, „Shakespeare by Night” sau Othello, dar şi în ultimele videoclipuri lansare de Carla’s Dreams. În serialul Sacrificiul actorul îi va da viață lui Robert.

„Robert Câmpeanu este un medic cardiolog, workaholic, familist convins și un “rebel cu cauză”, aș spune eu în comparație cu James Dean în rolul lui Jim Stark. În timpul repetițiilor am propus câteva idei, au fost acceptate, una dintre ele fiind ca Robert să conducă un motor pe care atât în serial cât și în viața de zi cu zi îl conduc de ceva timp și pe care îl veți vedea curând. Mai multe surprize, din toamnă, doar pe Antena 1”.

Julia Marcan - Ștefania

Un alt nume care se alătură distribuției serialului „Sacrificiul” este cel al micuței actrițe Julia Marcan. Aceasta a început actoria la o vârstă fragedă, 4 ani, iar acum la vârsta de 11 ani are oportunitatea să joace în primul său proiect de o asemenea anvergură pe micile ecrane.

”Personajul meu, Ștefania, seamănă din anumite puncte de vedere cu mine, cred că aș fi fost în situațiile cu care se confruntă la fel de speriată ca și ea. Tot ce pot spune este că o ador pe Ștefania! În prima zi de filmare mă așteptam să fie mai greu, dar totul a fost foarte bine! M-a bucurat faptul că după prima secvență m-a aplaudat întreaga echipă, pentru că tot ceea ce fac o fac cu pasiune, cu plăcere, iar rolul pe care îl joc mi l-am dorit de când eram mică. Îi mulțumesc doamnei Ruxandra Ion din tot tot tot sufletul meu!”, a declarat tânăra actriță.

Serialul Sacrificiul online

CONECTEAZĂ-TE CU SERIALUL SACRIFICIUL
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmărește Sacrificiul pe 👉 AntenaPlay

Whatsapp LinkedIn
sacrificiul sacrificiul distributie sacrificiul actori sacrificiul serial sacrificiul antena 1 sacrificiul 2019 cand incepe sacrificiul
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Filmul SF The Pod Generation, cu Emilia Clarke și Chiwetel Ejiofor în rolurile principale, e disponibil acum în AntenaPLAY. Descoperă povestea fascinantă a comediei romantice.
Stirile zilei Apartamentele pe care le putem cumpăra şi cu 15% reducere. Cum a reuşit Cătălina să obţină locuinţa visurilor ei: "Plus foarte multe facilităţi"
Citește și
„Hâtz, Johnule, două copci!”. Dorian Popa, accident pe platourile de filmare pentru serialul...
Xtra Night Show: Oana Zăvoranu, detalii picante despre ”Sacrificiul”, noua producție de la Antena 1:...
Sacrificiul, un nou serial produs de Ruxandra Ion, va începe în toamnă la Antena 1
Cât a crescut băiețelul Oanei Cârmaciu, actrița din Sacrificiul. De când a devenit mamă, ea a...
Video recomandate
Video
Citește și
Drob de pui cu ouă de prepeliță. Rețetă pentru masa de Paște Catine.ro
Țara în care Burak Özçivit visează să joace. Declarația a fost primită cu uimire Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun... Ziare.com
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea... Spynews.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos HelloTaste.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor Antena3.ro
Ingrediente comune din alimentele cumpărate ar duce la diabet, susțin experții. Se găsesc inclusiv în pâine useit
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu... Catine
Dosarul Mineriadei | Procurorii au mers acasă la Ion Iliescu Wall-Street
Familia Regală Britanică traversează o perioadă dificilă. Planurile pentru înmormântarea Regelui Charles III... Kudika
Zodiile născute pentru a înota în bani. Au un noroc fantastic, toţi cei din jur se miră de cât de bine le merge Playtech
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent Redactia.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor Observator
La ce se folosește botoxul. Întrebuințările pe care le poate avea în medicină MediCOOL
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă HelloTaste
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal! ProSport
FBI-ul, în alertă! Temutul Nat Mincă „zguduie” Los Angeles-ul, iar vrăjitoarea Vanessa face „FARMECE” în... Gandul
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat cu planurile... CanCan
Sângerările nazale la copii: cum să le gestionezi corect DeParinti
Machine Gun Kelly și-a sărbătorit cea de-a 34-a aniversare. Printre invitați s-a numărat și fosta lui... ZUTV
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime UseIT
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște Hello Taste
Ultimele știri
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Alexia și Dima au câștigat gala cu numărul 11. Cât de fericiți au fost când au aflat
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Emi și Cuza se transformă în Fiona și Shrek, într-o transformare totală cu costume de vis
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Eliza și Zarug, transformați în Ionuț Cercel, au cântat Made în Romania, virală pe TikTok
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Ilona și Ristei s-au transformat în George Michael. Cât de bine le-a ieșit show-ul
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Paula și Romică Țociu s-au transformat în Bruce Springsteen și au creat un moment unic
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Jo și Liviu Teodorescu se transformă în Shania Twain. Cum a arătat momentul live
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Alexia și Dima, transformare inegalabiă în Gene Kelly cu „Singing în the rain”. Cum a ieșit
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au strălucit în ținute superbe pe scena emisiunii
Care e cea de-a doua mare pasiune a lui Puya, după muzică. Puțini știu acest lucru despre artist
Ce nume se sărbătoresc de Florii. Cui să îi spui „La mulți ani” astăzi, de onomastică
Mai multe