Este un maestru în bucătărie și nu face deloc nazuri atunci când vine vorba de mâncare. Chef Adi Hădean a fost invitatul Florentinei Fântânaru la Dincolo de Aparenţe!
Duminica, 15.01.2017, 15:31Este un maestru în bucătărie și nu face deloc nazuri atunci când vine vorba de mâncare. Chef Adi Hădean a fost invitatul Florentinei Fântânaru la Dincolo de Aparenţe!
Duminica, 15.01.2017, 13:59Este un maestru în bucătărie și nu face deloc nazuri atunci când vine vorba de mâncare. Chef Adi Hădean a fost invitatul Florentinei Fântânaru la Dincolo de Aparenţe!
Duminica, 15.01.2017, 13:57Este un maestru în bucătărie și nu face deloc nazuri atunci când vine vorba de mâncare. Chef Adi Hădean a fost invitatul Florentinei Fântânaru la Dincolo de Aparenţe!
Duminica, 15.01.2017, 13:53Chef, om de radio şi de televiziune, Adi Hădean este un bărbat puternic, care s-a făcut cunoscut în lumea exigentă a gastronomiei, dar pe care foarte puţini pot spune că l-au văzut şi dincolo de aparenţe. Invitat duminica aceasta în emisiunea Florentinei Fântânaru de la Antena Stars, Adi Hădean vorbeşte despre astfel clipe care i-au marcat viaţa:
Vineri, 13.01.2017, 15:01Adi Hadean a pregatit la Euforia TV o reteta spaniola: pinchos Cortez con patatas bravas - frigaruie Cortez cu cartofi aurii. Pofta buna!
Miercuri, 20.04.2011, 00:00Reteta de curry cu vitel este una indiano-araba, simpla si la obiect. E un curry de vitel cu ardei iute si se prepara asa cum veti vedea mai jos. Am ales pentru ea niste carne de vitel (cam 500-600 de grame), cu pielite putine si suficient de frageda.
Duminica, 03.10.2010, 00:00Somonul este un peste bogat in omega 3, usor de preparat, fraged si cu un gust deosebit. Adi Hadean ne propune o reteta in care sucul de portocala si aroma de salvie se impletesc perfect cu gustul marin.
Luni, 20.09.2010, 00:00Reteta de pui la grill este relativ simpla si indragita de multe persoane: carnea iese frageda si frumos rumenita, mai mult, puteti improviza si modifica modul de preparare. Adi Hadean va propune o varianta cu ierburi aromate si suc de greipfruit.
Vineri, 13.08.2010, 00:00Daca vreti sa va delectati cu un desert pe cat de simplu de realizat, pe atat de spectaculos ca aspect - Chocolate lava.
Joi, 12.08.2010, 00:00Moutabal e un fel de salata de vinete din Orientul Mijlociu. Adi Hadean a adaptat aceasta reteta, inlocuind zeama de lamaie cu iaurt de bivolita si oaie. A mai pus in plus ceapa verde, iar ardeiul folosit in mod normal la garnisire l-a copt odata cu vinetele si l-a amestecat in salata. Rezultatul il puteti afla mai jos.
Duminica, 25.07.2010, 00:00Stim ca faina alba nu este chiar indicata, mai ales din cauza faptului ca ingrasa. Insa cea integrala este chiar hranitoare. Incearca aceasta reteta de paste cu branza si sos pesto care este nu doar gustoasa, ci si o buna sursa de proteine.
Miercuri, 21.07.2010, 00:00"Gatesc pentru ca-mi place sa-i vad pe altii zambind. Incerc mereu retete si combinatii noi pentru ca-mi place sa ma surprind zambind. Zambiti in timp ce gatiti, cei ce vor gusta din mancarea voastra vor simti asta! Sa fiti sanatosi"(Adi Hadean)
Vineri, 28.05.2010, 00:00Cod cu legume si orez, tortilla cu branza si sunca, jeleu de portocale. Se spune ca a manca este o placere, iar a gati: o arta! Si daca a manca este la indemana oricui, nu acelasi lucru se poate spune si despre gatit. Este o maiestrie sa gatesti si...
Vineri, 29.01.2010, 17:00