- Serialul "Ana, Mi-ai fost scrisă în ADN" are premiera pe 9 ianuarie. Sezonul 2 "Iubire cu parfum de lavandă" revine din 10 ianuarie! Rămâi pe Antena 1
- MAREA PREMIERĂ POWER COUPLE, SEZONUL 1! Vezi cele mai noi episoade din 13 ianuarie, de la 20:30, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Ingrediente:
3 oua
3 linguri zahar
3 linguri faina
un pachet de unt
400 g ciocolata neagra
Pentru 8 portii aveti nevoie de 3 oua, 3 linguri de faina si 3 linguri de zahar. Mai aveti nevoie de un pachet de unt si de 400 de grame de ciocolata neagra.
Amestecati cu un tel ouale, faina si zaharul pana obtineti o compozitie omogena, fina, cremoasa. Puneti la topit untul si ciocolata (impreuna) apoi amestecati-le cu compozitia obtinuta anterior. E important sa turnati cate putin, altfel riscati sa transformati ouale in omleta, ciocolata si untul fiind calde.
Pentru copt puteti folosi fie forme din ceramica ori portelan, fie forme de unica folosinta, din aluminiu. Oricum ar fi, e important sa le ungeti cu unt si sa presarati zahar peste ele, ca sa nu se lipeasca prajiturile de pereti.
Umpleti formele cu amestecul de mai sus. Asezati-le intr-o tava si puneti-le in cuptorul incins la 200 de grade Celsius. Lasati-le acolo pentru 10-12 minute. Semnul ca-s gata: suprafata prajiturilor crapa ca si pamantul in vreme de seceta.
Puteti sa adaugati siropuri ori sosuri de fructe/caramel la desert, ori o lingurita de ingehtata. Daca aveti fructe de padure proaspete puteti obtine combinatii fantastice.
sursa: revista Felicia
4 lucruri pe care nu le stiai despre cutitul elvetian... 10 lucruri pe care nu le stiai despre bacon...