La Neatza cu Răzvan și Dani, Chef Nicolai Tand a pregătit o rețetă de drob, însă nu din carne de miel, așa cum s-au așteptat cei de acasă.
Miercuri, 12.04.2023, 17:40Rețetele lui Chef Nicolai Tand de la Neatza cu Răzvan și Dani oferă mai mult decât inspirație, oferă și spectacol în bucătărie, așa cum se va putea vedea și la rețeta de pachețele cu picioci de cartofi și sos de iaurt.
Miercuri, 13.01.2021, 15:22Perfectă pentru un prânz generos în familie, această rețetă de orez în stil asiatic cu chiftele de cartofi și carne, preparată de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani!
Marti, 12.01.2021, 16:46Chef Nicolai Tand,a venit cu forțe proaspete după vacanța de sărbători și a preparat la Neatza cu Răzvan și Dani, nu una, ci două rețete delicioase printre care și această interesantă rețetă de colțunași Gyoza, din bucătăria japoneză.
Marti, 12.01.2021, 14:21Nu intraţi în panică! Nu aţi pierdut primul episod! Asia Express România Drumul Comorilor începe sâmbătă 15 februarie, iar noi am fost la avanpremieră. Conurenţii s-au adunat la un club din Bucureşti şi au vizionat primul episod din...
Joi, 13.02.2020, 01:07Deși cu toții ne-am fi așteptat ca juratul Top Chef să recomande ca destinație de vacanță Franța, ei bine de curând maramureșanul s-a îndrăgostit de o nouă țară. Portugalia l-a cucerit pe Nicolai evident prin preparatele simple și delicioase, prin oamenii extrem de prietenoși și prin natura absolut sperbă.
Marti, 10.06.2014, 16:26In Maramures, dupa ce oamenii au fost la biserica si au colindat, s-au asezat la masa in familie. Chef Nicolai ne-a primit in frumoasa lui casa, unde a prezentat bucatele pe care le-a pregatit pentru sarbatoarea Craciunului.
Joi, 26.12.2013, 13:51Sărbătorile înseamnă însă şi festin. Mâncare multă şi bună. Cum ar fi cea făcută de maramureşeni.După ce ieri ne-a gătit sărmăluţe, astăzi, Chef Nicolai face friptură
Marti, 24.12.2013, 13:18Sărbătorile înseamnă însă şi. festin. Mâncare multă şi bună. Cum ar fi cea făcută de maramureşeni. Chef Nicolai, după ce ieri ne-a gătit sărmăluţe, astăzi face friptura
Marti, 24.12.2013, 13:08Ce iese dacă iei un bucătar renumit, o listă lungă de tradiţii şi ceva carne de porc bine preparată? Răspunsul e simplu: o masă de Crăciun sa o tii minte tot anul. Ne-a dovedit-o chef Nicolai, care anul acesta a mers acasă, în Maramureş.
Luni, 23.12.2013, 19:36Competiția se dă între cei zece concurenți rămași, care vor găti un preparat de nota zece, din zece ingrediente
Luni, 25.11.2013, 21:30Chef Nicolai ne recomanda pentru aceasta saptamana o reteta delicioasa: "Coaste de porc in bere"
Luni, 23.09.2013, 09:46Editia aceasta, concurentii au gatit la Manastirea Comana. Aici s-a repetat istoria. Mai exact, batalia de la Neajlov, insa una culinara de aceasta data. Provocarea este una demna de Top Chef: concurentii trebuie sa prepare un desert din... legume!
Luni, 26.11.2012, 20:45