Momentul lui Cosmin Toma de la iUmor sezonul 13 a creat inițial confuzie, pornind drept o prezentare de modă neobișnuită. Ce a urmat după i-a uimit însă pe jurați!
Vineri, 09.09.2022, 22:09Cosmin Toma, bucătar chef, din Alba Iulia, a venit venit la "Chefi la Cuțite" cu un preparat inedit, denumit "Grădina Zen".
Luni, 23.09.2019, 22:54Cosmin Toma, bucătar chef, din Alba Iulia, a venit venit la "Chefi la Cuțite" cu un preparat inedit, denumit "Grădina Zen".
Luni, 23.09.2019, 17:48Cosmin Toma spune că bucătăria este amanta lui. Tot el a descoperit și parfumul comestibil. Nu ratează nicio ocazie de a-și promova orașul de suflet, Alba Iulia, iar la „Chefi la cuțite” a făcut tocmai asta!
Marti, 04.12.2018, 22:16Cosmin Toma este un ardelean îndrăgostit de arta culinara. Concurentul vrea să obțină cele trei cuțite de la chefi.
Marti, 04.12.2018, 18:46Chef Cosmin Toma a gătit la Prietenii de la 11 "Tagliatta de vită"! Ca în fiecare dimineață, câte un maestru bucătar ne prezintă o mâncare delicioasă după o rețetă proprie sau personalizată!
Marti, 27.02.2018, 12:23Chef Cosmin Toma a gătit la Prietenii de la 11 o salată - "Tagliatta de vită"
Marti, 27.02.2018, 12:03Un parfum comestibil, cu miros de lavandă și mentă sălbatică, a fost lansat joi în cadrul unui festival gastronomic, Alba Carolina Food Fest, desfășurat la Alba Iulia, de către chef Cosmin Toma, un bucătar cunoscut pentru faptul că îi place să inventeze rețete culinare și, totodată, să le reinterpreteze pe cele clasice.
Vineri, 12.05.2017, 09:16Bărbatul care l-a lovit fără milă pe taximetristul care a dat cu maşina peste tatăl lui face dezvăluiri care răstoarnă tot! Agresorul şi victima lui stau faţă în faţă, pentru prima dată, de la atacul violent!
Luni, 01.06.2015, 18:14Duelul lor este legat de povestea lui Nicolai Tand, mai exact de momentul in care acesta si-a deschis restaurantul din Romania, La Cantine De Nicolai. Dupa ce a parasit localul din inima Parisului, juratul nostru s-a hotarat sa isi faca propriul restaurant in inima Bucurestiului. "In Franta nu am plecat cu studii, am dormit in case parasite., pe sub poduri , primul meu dus acolo facandu-l intr-un garaj, ca in filme. Asa am inceput sa caut de munca prin restaurante si am nimerit la "La Cantine de Faubourg", unde am pornit de jos. Am vrut cu orice pret sa reusesc".
Luni, 21.10.2013, 21:42