Peter Moşoiu este un cofetar de 30 de ani din Bucureşti! Concurentul a încercat să revoluţioneze reţeta de mousse de ciocolată, dar a fost un mare eşec!
Marti, 27.11.2018, 21:23Pentru că este vineri este zi de desert la Neatza! Vlăduţ a pregătit astăzi un mousse de iaurt şi căpşuni.
Vineri, 02.06.2017, 08:36Pentru că este vineri este zi de desert la Neatza! Vlăduţ a pregătit astăzi un mousse de iaurt şi căpşuni.
Vineri, 02.06.2017, 08:28Dacă îți e poftă de ceva dulce sau pur și simplu vrei să îți surprinzi prietenii cu ceva bun, atunci încearcă această rețetă.
Luni, 16.01.2017, 12:10Ionela Mureşan are 31 de ani şi vine din Cluj Napoca. Are un laborator de cofetărie, iar preparatul din această seară arată superb
Marti, 20.09.2016, 20:38Ionela Mureşan are 31 de ani şi vine din Cluj Napoca. Are un laborator de cofetărie, iar preparatul din această seară arată superb
Marti, 20.09.2016, 13:21Ingrediente Pentru Mousse 200 g galbenus pasteurizat 100 g zahar 100 ml lapte 500 ml smantana lichida (35% grasime) 200 g ciocolata neagra Valrhona GUANAJA (70% ) 200 g ciocolata alba Valrhona IVOIRE (35% ) 6 bucati x 2.5 g foi gelatina...
Marti, 29.03.2016, 14:45Dacă îți e poftă de ceva dulce sau pur și simplu vrei să îți surprinzi prietenii cu ceva bun, atunci încearcă această rețetă.
Miercuri, 16.03.2016, 12:53Dacă își dorești să îi impresionezi pe cei dragi cu un desert inedit, atunci încearcă această rețetă de mousse de ciocolată.
Miercuri, 11.03.2015, 12:52Vladut gateste: "Clatite cu mousse de ciocolata si visine".
Vineri, 02.03.2012, 08:12Un desert pe cat de delicios, pe atat de simplu de preparat, Pofta buna!
Luni, 30.01.2012, 00:00Un desert pe cat de elegant, pe atat de usor de facut. Pofta buna!
Vineri, 18.11.2011, 00:00Acest desert sofisticat este perfect pentru o cina festiva. Pentru o varianta mai puţtin intensa, poti folosi ciocolata neagra cu mai putina cacao (40-50%).
Joi, 17.11.2011, 00:00Poate ca pare o fantezie pentru persoanele care tin diete, insa desertul de la Tesco nu numai ca are continutul caloric mai mic decat al unui mar, ci si ajuta in procesul de slabire.
Vineri, 08.07.2011, 00:00Vladutz gateste: "Mousse duo chocolat" 500 gr ciocolata amaruie sau alba 2 kg frisca batuta 150 gr zahar 300 gr oua 30 gr gelatina 60 gr coniac, lichior Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Marti, 01.03.2011, 08:50