În ediția de Super Neatza din data de 24 noiembrie 2022, chef Nicolai Tand a pregătit foarte repede un sos delicios, guacamole, cu ajutorul legumelor congelate de la Gradena. Gustarea specială este sănătoasă și ușor de preparat pentru o seară cu prietenii.
În ediția de Super Neatza din data de 29 noiembrie 2022, chef Nicolai Tand a pregătit un delicios desert italian cu ajutorul fructelor congelate de la Gradena. Ramona Olaru și Florin Ristei i-au sărit în ajutor.
Chef Nicolai Tand a pregătit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, nu una, ci trei rețete culinare, dar cea mai delicioasă a fost rețeta de desert, o minunată rețetă de Panna Cotta cu ananas și lime.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține zahăr, lapte, smântănă lichidă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Panna Cotta”.
Ramona Olaru are pofte!, înainte de Crăciun. Nici Răzvan Simion nu e departe, dar el și-a demonstrat pofta în direct, luni, la cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.
Răzvan Simion, simpaticul prezentator de la "Neatza cu Răzvan și Dani, exasperat de răspunsurile Ramonei Olaru, a mâncat o portocală cu tot cu coajă.
Pentru că deserturile la pahar au un mare efect asupra invitaților, vă invităm să testați rețeta Panna cotta cu jeleu de fructe și topping de ciocolată și invitații să-i încântați!
Cu puține ingrediente și în scurt timp, puteți prepara un desert delicios, fără coacere, pentru orice pofticios: Panna Cotta cu mascarpone și sos caramel.
Chef Constantin Turculeţ a gătit la Prietenii de la 11 - "Panna Cotta cu Leurdă şi Urzici"
Chef Constantin Turculeţ a gătit la Prietenii de la 11 - "Panna Cotta cu Leurdă şi Urzici"
Panna Cotta este un desert usor, slab in calorii, daca este combinat cu o lingura de mure proaspete sau gem de mure cu putin zahar. Madlenele sunt un supliment pentru gurmanzii care nu isi fac probleme de greutate.
Joi, 27.10.2011, 00:00