Antena Căutare

Articole despre panna cotta

Super Neatza, 24 noiembrie 2022. Cum să prepari un guacamole gustos cu amstecul de legume congelate de la Gradena

Super Neatza, 24 noiembrie 2022. Cum să prepari un guacamole gustos cu amstecul de legume congelate de la Gradena

În ediția de Super Neatza din data de 24 noiembrie 2022, chef Nicolai Tand a pregătit foarte repede un sos delicios, guacamole, cu ajutorul legumelor congelate de la Gradena. Gustarea specială este sănătoasă și ușor de preparat pentru o seară cu prietenii.

Marti, 29.11.2022, 17:56
Super Neatza, 29 noiembrie 2022. Cum să prepari un delicios desert Panna Cotta cu ajutorul fructelor congelate de la Gradena

Super Neatza, 29 noiembrie 2022. Cum să prepari un delicios desert Panna Cotta cu ajutorul fructelor congelate de la Gradena

În ediția de Super Neatza din data de 29 noiembrie 2022, chef Nicolai Tand a pregătit un delicios desert italian cu ajutorul fructelor congelate de la Gradena. Ramona Olaru și Florin Ristei i-au sărit în ajutor.

Marti, 29.11.2022, 16:02
Rețetă de Panna Cotta cu ananas și lime, preparată de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani

Rețetă de Panna Cotta cu ananas și lime, preparată de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani

Chef Nicolai Tand a pregătit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, nu una, ci trei rețete culinare, dar cea mai delicioasă a fost rețeta de desert, o minunată rețetă de Panna Cotta cu ananas și lime.

Miercuri, 03.03.2021, 12:04
Panna Cotta, rețeta de la Neatza a lui chef Nicolai Tand

Panna Cotta, rețeta de la Neatza a lui chef Nicolai Tand

Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține zahăr, lapte, smântănă lichidă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Panna Cotta”.

Miercuri, 03.03.2021, 08:38
Ups! S-a aflat! Ramona Olaru are pofte! Când a auzit, Răzvan Simion a mâncat o clementină cu tot cu coajă

Ups! S-a aflat! Ramona Olaru are pofte! Când a auzit, Răzvan Simion a mâncat o clementină cu tot cu coajă

Ramona Olaru are pofte!, înainte de Crăciun. Nici Răzvan Simion nu e departe, dar el și-a demonstrat pofta în direct, luni, la cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Luni, 23.12.2019, 11:57
Neatza cu Răzvan și Dani. Răzvan Simion mănâncă o portocală cu tot cu coajă

Neatza cu Răzvan și Dani. Răzvan Simion mănâncă o portocală cu tot cu coajă

Răzvan Simion, simpaticul prezentator de la "Neatza cu Răzvan și Dani, exasperat de răspunsurile Ramonei Olaru, a mâncat o portocală cu tot cu coajă.

Luni, 23.12.2019, 10:50
Desert la pahar. Panna cotta cu jeleu de fructe și topping de ciocolată

Desert la pahar. Panna cotta cu jeleu de fructe și topping de ciocolată

Pentru că deserturile la pahar au un mare efect asupra invitaților, vă invităm să testați rețeta Panna cotta cu jeleu de fructe și topping de ciocolată și invitații să-i încântați!

Vineri, 01.03.2019, 14:14
Panna Cotta cu mascarpone și sos caramel. Un desert delicios, pentru orice pofticios!

Panna Cotta cu mascarpone și sos caramel. Un desert delicios, pentru orice pofticios!

Cu puține ingrediente și în scurt timp, puteți prepara un desert delicios, fără coacere, pentru orice pofticios: Panna Cotta cu mascarpone și sos caramel.

Miercuri, 29.08.2018, 13:10
Credeai că se poate servi doar ca desert? Te-ai înșelat: "Panna Cotta cu Leurdă şi Urzici"

Credeai că se poate servi doar ca desert? Te-ai înșelat: "Panna Cotta cu Leurdă şi Urzici"

Chef Constantin Turculeţ a gătit la Prietenii de la 11 - "Panna Cotta cu Leurdă şi Urzici"

Vineri, 30.03.2018, 12:28
Chef Constantin Turculeţ a gătit "Panna Cotta cu Leurdă şi Urzici"

Chef Constantin Turculeţ a gătit "Panna Cotta cu Leurdă şi Urzici"

Chef Constantin Turculeţ a gătit la Prietenii de la 11 - "Panna Cotta cu Leurdă şi Urzici"

Vineri, 30.03.2018, 12:22
Desert light: Panna cotta cu mure si madlene

Desert light: Panna cotta cu mure si madlene

Panna Cotta este un desert usor, slab in calorii, daca este combinat cu o lingura de mure proaspete sau gem de mure cu putin zahar. Madlenele sunt un supliment pentru gurmanzii care nu isi fac probleme de greutate.

Joi, 27.10.2011, 00:00
x