Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune pentru una dintre mesele principale de sărbători și nu numai, o rețetă de mușchiuleț umplut cu sos de ceapă și piure de cartofi dulci cu păstârnac și mere coapte, rețetă pe care a denumit-o "Săniuța Moșului".
Joi, 03.12.2020, 14:45Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune să ne delectăm papilele cu odelicioasa rețetă din Mușchiuleț de porc cu păstrârnac și sos delicios de roșii, rețetă pe care a denumit-o "Mușchiuleț gătit cu drag".
Joi, 16.01.2020, 09:46Chef Munti , bucătarul de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine pastarnac, carne de porc, dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ruladă de porc cu piure de păstârnac".
Sambata, 21.12.2019, 10:13Chef Munti a pregătit în cadrul emisiunii Star matinal de weekend delicioasa rețetă Piept de raţă cu piure de dovleac copt şi sos de vişine.
Luni, 09.12.2019, 10:46În ultimul battle, creativitatea va fi la mare înălțime, căci echipele nu vor mai fi constrânse să gătească ținând cont de indicații, ci vor pregăti un preparat semnătură, în funcție de viziunea culinară pe care o au. Mai exact,...
Marti, 15.01.2019, 18:44Vlădutz, bucătaul de la Neatza a preparat în această ediție rețeta "Papricaș de țelină", o nebunie de preparat cu legume de toamnă și găluște din făină, asezonat cu multe condimente și, cel mai important, fără carne.
Miercuri, 03.10.2018, 08:55Manechinele sunt jurații speciali ai acestei seri, jurați ce vor lansa o nouă provocare pentru bucătarii rămași în competiție: să le cucerească papilele gustative cu cele mai savuroase și aspectuoase farfurii.
Marti, 12.06.2018, 20:32Consumat crud sau ras, păstârnacul are acţiune benefică în anorexie, dureri gastrice, diabet, infecţii şi stări febrile.
Joi, 08.12.2016, 11:33Giganticul pastarnac, crescut de catre britanicul Davy Thomas, cantareste mai mult de 8 kilograme si a intrat deja in Cartea Recordurilor. Mai mult decat atat, leguma seamana cu Davy Jones, faimosul tiran din "Piratii din Caraibe".
Vineri, 09.03.2012, 00:00Pastarnacul este o sursă buna de vitamina C si fibre. Piureul si amestecul de paine si parmezan pot fi pregatite cu doua zile inainte. Piureul se pastreaza la frigider in forma unsa cu unt, iar amestecul de paine si parmezan se pastreaza intr-un recipient inchis ermetic.
Miercuri, 02.11.2011, 00:00