În ediția din 24 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a gătit ”Pork belly”, iar ingredientele folosite au fost următoarele: pork belly, mălai, pesmet, cotlet de porc, ou, ceapă, făină,...
Pentru că este sezonul vinetelor bine coapte și gustoase, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune o rețetă simplă, dar tare gustoasă și aspectuoasă: Vinete pane sub formă de evantai.
La Neatza cu Răzvan și Dani poți afla cum poți prepara un șnițel fraged, suculent, bine condimentat, în crustă crocantă de pesmet.
Nu mai știți cum să-i convingeți pe cei mici să mănânce clasicii dovlecei pane? Preparați aceste minunate Turnulețe din dovlecei pane cu șuncă și cașcaval și atracția va fi mult mai mare!
Cu siguranță te-ai întrebat ce poți face cu pâinea veche. Nu o mai arunca, fiindcă are numeroase întrebuințări utile.
Miercuri, 07.10.2015, 18:52
Daca ai chef de o gustare rapida, usoara si sanatoasa, poti incerca aceasta reteta delicioasa!
Joi, 03.05.2012, 00:00
Bananelele se afla printre fructele favorite ale copiilor. Acum le poti folosi si intr-o prajitura delicioasa!
Joi, 20.10.2011, 00:00
Plin de proteine, tofu poate inlocui carnea in multe mancaruri, astfel ca este foarte folositor pentru vegetarieni.
Joi, 22.09.2011, 00:00
Friptura de miel traditionala se face in cateva ore, dar daca alegi bucati portionate, fara os, carnea e gata intr-un sfert de ora. Cu o singura conditie: sa folosesti o tigaie nonaderenta de calitate.
Sambata, 23.04.2011, 00:00
Intr-o tigaie se pun 50 grame de unt la topit, apoi se adauga costita afumata taiata felii subtiri. Dupa un minut de amestecare continua se adauga o ceapa taiata rondele, dar si un praz, taiat tot rondele. Dupa inca doua minute se adauga ciupercile...
Marti, 21.12.2010, 14:41
Dovleacul, vedeta sezonului, poate fi transformat rapid si simplu intr-un desert delicios! Drept dovada acest sufleu, care combina armonios gustul dulce-amarui al dovleacului cu piureul de castane si sosul de vanilie.
Joi, 04.11.2010, 00:00
Terinele din ficatei sunt nu numai o delicatesa, dar si un produs nutritiv de mare efect. Iar daca ficateii sunt de pui, si nu de porc, atunci cu atat mai bine.
Vineri, 29.10.2010, 00:00
Varza alba - cruda sau murata - poate fi consumata proaspata, sub forma de salate, sau transformata in sarmale, garnituri, placinte ori rulade.
Luni, 04.10.2010, 00:00