În ediția din 24 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a gătit ”Pork belly”, iar ingredientele folosite au fost următoarele: pork belly, mălai, pesmet, cotlet de porc, ou, ceapă, făină,...
Miercuri, 24.11.2021, 08:56Pentru că este sezonul vinetelor bine coapte și gustoase, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune o rețetă simplă, dar tare gustoasă și aspectuoasă: Vinete pane sub formă de evantai.
Luni, 13.07.2020, 14:07La Neatza cu Răzvan și Dani poți afla cum poți prepara un șnițel fraged, suculent, bine condimentat, în crustă crocantă de pesmet.
Luni, 09.09.2019, 11:40Nu mai știți cum să-i convingeți pe cei mici să mănânce clasicii dovlecei pane? Preparați aceste minunate Turnulețe din dovlecei pane cu șuncă și cașcaval și atracția va fi mult mai mare!
Joi, 11.07.2019, 09:23Cu siguranță te-ai întrebat ce poți face cu pâinea veche. Nu o mai arunca, fiindcă are numeroase întrebuințări utile.
Miercuri, 07.10.2015, 18:52Daca ai chef de o gustare rapida, usoara si sanatoasa, poti incerca aceasta reteta delicioasa!
Joi, 03.05.2012, 00:00Bananelele se afla printre fructele favorite ale copiilor. Acum le poti folosi si intr-o prajitura delicioasa!
Joi, 20.10.2011, 00:00Plin de proteine, tofu poate inlocui carnea in multe mancaruri, astfel ca este foarte folositor pentru vegetarieni.
Joi, 22.09.2011, 00:00Friptura de miel traditionala se face in cateva ore, dar daca alegi bucati portionate, fara os, carnea e gata intr-un sfert de ora. Cu o singura conditie: sa folosesti o tigaie nonaderenta de calitate.
Sambata, 23.04.2011, 00:00Intr-o tigaie se pun 50 grame de unt la topit, apoi se adauga costita afumata taiata felii subtiri. Dupa un minut de amestecare continua se adauga o ceapa taiata rondele, dar si un praz, taiat tot rondele. Dupa inca doua minute se adauga ciupercile...
Marti, 21.12.2010, 14:41Dovleacul, vedeta sezonului, poate fi transformat rapid si simplu intr-un desert delicios! Drept dovada acest sufleu, care combina armonios gustul dulce-amarui al dovleacului cu piureul de castane si sosul de vanilie.
Joi, 04.11.2010, 00:00Terinele din ficatei sunt nu numai o delicatesa, dar si un produs nutritiv de mare efect. Iar daca ficateii sunt de pui, si nu de porc, atunci cu atat mai bine.
Vineri, 29.10.2010, 00:00Varza alba - cruda sau murata - poate fi consumata proaspata, sub forma de salate, sau transformata in sarmale, garnituri, placinte ori rulade.
Luni, 04.10.2010, 00:00