Roxana Blenche, moderatoarea emisiunii Hello Chef, și medicul Mihail Pautov, invitatul ei din această ediție, pregătesc o reţetă de "Somon în crustă de măsline"
Duminica, 04.07.2021, 12:46În ediția 6 a sezonului 9 Chefi la cuțite, Paul Vasile a preparat o spectaculoasă rețetă de păstrăv poșat cu piure de conopidă și spumă de soc, pentru care a primit aprecieri maxime.
Miercuri, 10.03.2021, 09:23Preparatele cu pește sunt, de cele mai multe ori, alegerea perfectă pentru o masă consistentă și sănătoasă, iar asezonate corect cu ingrediente ce le pot completa gustul, devin adevărate delicii, după cum veți vedea și în Rețeta de Somon în crustă de migdale cu piure de conopidă și cremă de mango.
Marti, 27.10.2020, 13:19Biban de mare cu piure de conopida si trufe
Marti, 20.11.2018, 22:42Cu așa combinație de ingrediente n-are cum să nu iasă gustos acest preparat: ”Biban de mare pe spanac blanșat cu piure de conopidă și morcovi glazurați”!
Marti, 15.05.2018, 21:49O combinație gustoasă între saint jacques și pesto de busuioc preparat cu șunculiță afumată, alături de un piure cremos de conopidă. Ingrediente 8 buc Saint Jacques 1 conopidă 2 cartofi 2 cepe 400 ml vin...
Luni, 09.10.2017, 19:56Ingrediente 3 piepți de cocoș de 600 – 800 grame bucata 1 kg conopidă 500 g gorgonzola 500 g unt 300 g parmezan 1 l ulei măsline 1 l smântână de gătit 1 l lapte 3 legături de...
Luni, 13.03.2017, 18:38Ingrediente: 8-10 scoci 100 ml ulei măsline 20 gr pudră de curry 20 gr ghimbir 1 limetă 1 lămâie Pentru piureul de conopidă: o conopidă potrivită 800 ml lapte 3,5% grăsimi un pachet de unt...
Marti, 11.10.2016, 12:52