Antena Căutare

Articole despre piure de conopida

Roxana Blenche şi medicul Mihail Pautov fac piure de conopidă! Cum arată platingul reţetei "Somon în crustă de măsline"

Roxana Blenche şi medicul Mihail Pautov fac piure de conopidă! Cum arată platingul reţetei "Somon în crustă de măsline"

Roxana Blenche, moderatoarea emisiunii Hello Chef, și medicul Mihail Pautov, invitatul ei din această ediție, pregătesc o reţetă de "Somon în crustă de măsline"

Duminica, 04.07.2021, 12:46
Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Rețetă de păstrăv poșat cu piure de conopidă și spumă de soc, preparată de Paul Vasile

Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Rețetă de păstrăv poșat cu piure de conopidă și spumă de soc, preparată de Paul Vasile

În ediția 6 a sezonului 9 Chefi la cuțite, Paul Vasile a preparat o spectaculoasă rețetă de păstrăv poșat cu piure de conopidă și spumă de soc, pentru care a primit aprecieri maxime.

Miercuri, 10.03.2021, 09:23
Somon în crustă de migdale cu piure de conopidă și cremă de mango

Somon în crustă de migdale cu piure de conopidă și cremă de mango

Preparatele cu pește sunt, de cele mai multe ori, alegerea perfectă pentru o masă consistentă și sănătoasă, iar asezonate corect cu ingrediente ce le pot completa gustul, devin adevărate delicii, după cum veți vedea și în Rețeta de Somon în crustă de migdale cu piure de conopidă și cremă de mango.

Marti, 27.10.2020, 13:19
Biban de mare cu piure de conopidă și trufe

Biban de mare cu piure de conopidă și trufe

Biban de mare cu piure de conopida si trufe

Marti, 20.11.2018, 22:42
Biban de mare pe spanac blanșat cu piure de conopidă și morcovi glazurați

Biban de mare pe spanac blanșat cu piure de conopidă și morcovi glazurați

Cu așa combinație de ingrediente n-are cum să nu iasă gustos acest preparat: ”Biban de mare pe spanac blanșat cu piure de conopidă și morcovi glazurați”!

Marti, 15.05.2018, 21:49
Saint Jacques cu pesto de busuioc și piure de conopidă

Saint Jacques cu pesto de busuioc și piure de conopidă

O combinație gustoasă între saint jacques și pesto de busuioc preparat cu șunculiță afumată, alături de un piure cremos de conopidă. Ingrediente 8 buc Saint Jacques 1 conopidă 2 cartofi 2 cepe 400 ml vin...

Luni, 09.10.2017, 19:56
Piept de cocoșel umplut cu roșii confiate și pulpă cu piure de conopidă, sos de gorgonzola și sos de pătrunjel

Piept de cocoșel umplut cu roșii confiate și pulpă cu piure de conopidă, sos de gorgonzola și sos de pătrunjel

Ingrediente 3 piepți de cocoș de 600 – 800 grame bucata 1 kg conopidă 500 g gorgonzola 500 g unt 300 g parmezan 1 l ulei măsline 1 l smântână de gătit 1 l lapte 3 legături de...

Luni, 13.03.2017, 18:38
Scoici Saint-Jaques cu piure de conopidă, antricot de vită, garnitură de sfeclă roșie, conopidă pane și mnisalată

Scoici Saint-Jaques cu piure de conopidă, antricot de vită, garnitură de sfeclă roșie, conopidă pane și mnisalată

Ingrediente: 8-10 scoci 100 ml ulei măsline 20 gr pudră de curry 20 gr ghimbir 1 limetă 1 lămâie Pentru piureul de conopidă: o conopidă potrivită 800 ml lapte 3,5% grăsimi un pachet de unt...

Marti, 11.10.2016, 12:52
x