- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Ingrediente pentru rețeta Biban de mare cu piure de conopidă și trufe
- 6 buc. biban de mare, file
- 1 conopidă
- 500 g morcovi
- 12 buc. heritage baby morcovi
- 1 kg cartofi
- 1 legatură pătrunjel
- 1 legatură asmatui
- 1 legatură arpagic
- cress de Mazare
- Cress de Brocoli
- 250 g nuci de pin
- pasta de trufe negre
- trufă neagră
- ulei de trufe
- 100 g caviar de herring
- 200 g unt
- ulei
- lapte
- smântână dulce de gătit
- Suc de morcovi
- 50g xanthan Gum:
- Sare
- Piper
- 2 lămâi
Mod de preparare pentru rețeta Biban de mare cu piure de conopidă și trufe
Se fierbe conopida curățată și se prepară un piure cu pastă de trufe, smântână dulce de gătit, unt si xanthan gum.
Se fierb morcovii și se transformă în piure, cu unt și sucul de morcovi, iar baby morcovii se vor trage în unt.
Se prepară un cuscus de conopidă cu ajutorul termomixului, apoi se amestecă cu nuci de pin, ulei de trufe și verdețuri.
Din ulei de trufe cu arpagic, asmatui, pătrunjel și caviar, se prepară un sos.
Am sa rad niste trufa neagra pe biban cand este gata cu Microplane.,
Bibanul se va trage la tigaie, condimentat cu sare și piper.
Se așază preparatele pe farfurii și se decorează cu cress de mazăre și broccoli.
Desert în formă de ouă ochiuri... Kunafe Nabulsia, sau Tăiței de cataif...