Un preparat cu note exotice.
Luni, 02.12.2013, 12:30Juraţii "Top Chef" au decis că Alexandra Leon şi Răzvan Cruceanu vor ajunge la duel.
Luni, 25.11.2013, 11:40Răzvan Cruceanu a gătit consumme de ciuperci cu creveţi, iar George Crăciun, creveţi cu piure de conopidă şi sos bearnaise.
Luni, 25.11.2013, 11:25Cel de-al saselea duel este inspirat din carierea de bucatar a lui Nicolai Tand. Pe vremea cand lucra la Paris, intr-un restaurant celebru, a avut ocazia sa serveasca o multime de vedete. Printre acestea se numara si cantaretul Akon, care a fost fascinat de felul in care Nicolai pregatea roast beef, preparat ales si pentru duelul dintre Alexandru Balog si Razvan Cruceanu.
Luni, 21.10.2013, 22:58Daca pana acum, concurentii au facut ce au stiut mai bine, urmeaza partea complicata... Jurizarea!
Luni, 21.10.2013, 21:47Cel de-al saselea duel este inspirat din carierea de bucatar a lui Nicolai Tand. Pe vremea cand lucra la Paris, intr-un restaurant celebru, a avut ocazia sa serveasca o multime de vedete. Printre acestea se numara si cantaretul Akon, care a fost fascinat de felul in care Nicolai pregatea roast beef, preparat ales si pentru duelul dintre Alexandru Balog si Razvan Cruceanu. Inainte de cele 90 de minute alocate pregatirii unuia dintre felurile de mancare preferate de Akon, Nicolai Tand a descris preparatul: „Vrabioara de vita legata cu ata, bagata la cuptor. Alaturi se serveste un sos din resturi de vita, cu piper boabe si piure”.
Luni, 21.10.2013, 21:44Juratii au decis ca ambii bucatari, Alexandru Balog si Razvan Cruceanu, din duelul al saselea sa mearga in faza urmatoare de la Top Chef
Luni, 21.10.2013, 11:50Roast beef cu piure este preparatul pentru cel de-al saselea duel dintre Alexandru Balog si Razvan Cruceanu
Luni, 21.10.2013, 11:40Bucatarul Razvan Cruceanu prezinta in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta japoneza de piept de pui cu orez si ou. Ingrediente: piept de pui orez ciuperci sake mirim ulei de susan sos de soia telina dashi ou Preparare: Orezul se...
Marti, 09.11.2010, 15:03Prima oara se prepara crema de usturoi, intr-o oala: se adauga smantana si cativa catei de usturoi, la foc mediu spre mic. Se taie si cateva rosii marunt, scotandu-se semintele, care se dau apoi prin blender, pentru a obtine un suc de rosii natural....
Joi, 14.10.2010, 18:26