Negresele sunt, de departe cele mai adosrate prăjituri, indiferent că sunt preparate simple, cu diverse glazuri, sau cu sosuri de fructe. Iar pentru a ne lămuri că este așa, să încercăm o rețetă de negresă cu sos de zmeură!
Direct din bucătăria lui Chef Munti, bucătarul iscusit de la Star Matinal, o delicioasă Rețetă de Negresă servită cu sos de ciocolată, fructe și înghețată
Combinația de negresă cu cremă de brânză este printre preferatele gospodinelor, iar dacă mai adăugăm și ceva fructe, ca la această rețetă de Negresă cu cremă de brânză și zmeură, deliciul va fi maxim!
A fost declarată cea mai bună rețetă de Negresă cu ciocolată și caise, o prăjitură de vară de care nu te saturi niciodată. Blatul aerat și ușor umed s-a combinat perfect cu partumatele și frumos coloratele caise.
Blat ușor umed, cu ciocolată amăruie și nucă, mere caramelizate cu multă scorțișoară și frișcă vanilată, s-au combinat chiar perfect într-o delicioasă Negresă cu ciocolată, mere caramelizate și frișcă cu aromă de vanilie!
Una dintre cele mai populare și ușoare prăjituri este negresa, iar această rețetă de negresă cu ciocolată, sigur va fi foarte apreciată!
Dacă v-ați plictisit de clasicele rețete de negresă, această variantă vă vine în ajutor și sigur va fi pe placul tuturor.