Una dintre cele mai populare și ușoare prăjituri este negresa, iar această rețetă de negresă cu ciocolată, sigur va fi foarte apreciată!
Ingrediente pentru reteta negresă cu ciocolată:
- 250 ml smântână pentru fișcă
- 250 g unt
- 4 ouă
- 100 g miez de nucă
- 200 g ciocolată amăruie
- 1 praf de copt
- 400 g făină
Mod de preparare pentru reteta negresă cu ciocolată:
Punem smântâna la încălzit și topim ciocolata ruptă în ea și untul. Lăsăm compoziția să se răcească.
Mixăm ouăle cu un praf de sare și zahărul până devin spumoase, apoi încorporăm compoziția de ciocolată în ele și treptat, făina amestecată cu praful de copt.
Tapetăm tava cu hârtie de copt, întindem compoziția de negresă cu ciocolată în ea și o dăm la cuptor pentru 35-40 de minute, la 180 de grade.
Lăsăm negresa cu ciocolată să se tempereze, apoi o porționăm și o pudrăm cu zahăr.
Pofta buna!
Scaloppine al limone. Un fel de escalop de pui cu sos delicios de lămâie.... Reteta Baccala alla carbonara. Un preparat pe bază de pește cu varză de Bruxelles...