Chef Cătălin Constantin a gătit la Prietenii de la 11 un "Trio de sarmale"
Andreea îşi menţine tinereţea cu o dietă pe bază de sucuri naturale. "Zâna" a trecut prin trei divorţuri, însă eşecurile sentimentale nu au speriat-o. Dimpotrivă, şi-a adunat forţele şi, anul trecut, a intrat în altă poveste de...
Sambata, 20.01.2018, 11:07
Chiar şi după sărbători, au fost cozi la fast-food-urile din toată ţara. Dar medicii avertizează: e momentul să ne oprim, ca să nu ne punem sănătatea în pericol. Salatele uşoare, supele şi plimbările în aer liber sunt obligatorii în...
Marti, 02.01.2018, 19:22
Crăciunul a trecut, dar kilogramele au rămas! Cele mai multe femei şi-au cumpărat rochii elegante pentru Revelion şi. vor să mai poată să le îmbrace. Aşa că după sarmale şi prăjituri, urmează cura de detoxifiere.
Miercuri, 27.12.2017, 19:31
Anna Lesko nu uită niciodată de unde a plecat! Așa se face că în ajun de Crăciun și-a amintit de rețeta pentru sarmale învățată de la bunica sa!
Sambata, 23.12.2017, 14:27
Matinalii noștri s-au hotărât să ia măsuri serioase înainte de sărbători. Aceștia au invitat în platoul Star Matinal instructori Kangoo Jumps care să ne ajute să dăm burtica jos pentru a mânca sărmăluța.
Vineri, 22.12.2017, 11:57
Sarmalele, de sărbători sunt nelipsite de pe masă! Aşa că. ne-am gândit să facem experiment! Am mers la un hipermarket, am cumpărat toate ingredientele necesare, iar la final să vedem exact cât ne costă.
Vineri, 22.12.2017, 10:56
A fost sărbătoare, astăzi, în Brăila! Aproximativ cinci mii de sarmale de post au fost împărţite credincioşilor care s-au rugat la Biserica Sfântul Nicolae, sfânt care este şi patronul spiritual al oraşului. Mâncarea a fost atât de...
Miercuri, 06.12.2017, 16:28
Masa de Crăciun este un moment special care reuneşte întreaga familie într-o atmosferă călduroasă, cu preparate delicioase, poveşti pline de farmec şi zâmbete alături de cei dragi.
Ce poate fi mai bun de sărbători, decât sarmalele cu mămăliguță, smântână și ardei iute? Și lângă ele o țuiculiță. Yummy, toate bune de strigi: mamă, măiculiță!
Astăzi, pe o ploaie rece, au încins ceaunele, au pornit cuptoarele şi s-au pus pe gătit. Sărmăluţele aromate, mielul la proţap şi fasolea cu ciolan au atras şi alţi gurmanzi în jurul lor. În faţa bunătăţilor tradiţionale, nimeni nu...
Sambata, 28.10.2017, 19:23
Alina Ceauşan ne-a arătat că ştie să gătească cele mai spectaculoare preparate, cele mai intersante, dar şi cele mai gustoase. Acum, fashionista ne demonstrază că ştie să prepare şi ceva tradiţional. cum ar fi sarmalele!
Miercuri, 25.10.2017, 09:37
Cei mai mulţi vor veni, însă, sâmbătă, chiar în ziua praznicului. Iar gospodinele de la cantina locală s-au apucat deja de pregătiri. Pentru că sărbătoarea Sfintei Parascheva nu se poate concepe fără celebrele sarmale.
Joi, 12.10.2017, 13:20
Roger s-a născut în Mexic, însă a venit într-o vacanță în România, iar de atunci totul s-a schimbat în viața lui. S-a mutat în România, a învățat limba, are o iubită și, alături de ea, a pus pe picioare o mică fermă bio, exclusiv...
Dani Oțil poveste plin de umor aventura lui de la hotelul unde au fost două nunți deodată. ”Îmi miroseau toate hainele a sarmale”, a declarat acesta,
Cea mai cunoscută mâncare românească a fost sărbătorită cu fast. E festivalul sarmalelor la Salonta, lângă Oradea, şi mii de pofticioşi şi-au îndreptat, astăzi, paşii spre Parcul "Maria" din centrul oraşului.
Duminica, 03.09.2017, 19:32
În mijlocul verii putem mânca alimente care au expirat pe la începutul primăverii. Este cazul unui tânăr din Capitală care a constatat, după ce a mâncat o bună parte, că sarmalele la conservă pe care le-a cumpărat dintr-un supermarket sunt...
Duminica, 02.07.2017, 20:15
În mijlocul verii putem mânca alimente care au expirat pe la începutul primăverii. Este cazul unui tânăr din Capitală care a constatat, după ce a mâncat o bună parte, că sarmalele la conservă pe care le-a cumpărat dintr-un supermarket sunt...
Duminica, 02.07.2017, 19:18
Mâncarea gătită ca la mama acasă. se găteşte acum în fabrici. Salate, fripturi, chifteluţe şi chiar sarmalele şi ciorbele pot fi găsite pe rafturile supermarketurilor. Sunt mai ieftine şi e mai uşor să le cumperi şi să le încălzeşti...
Marti, 09.05.2017, 19:43
Flick poate face rime despre orice. Diana Munteanu, prezentatoarea emisiunii "Prietenii de la 11", îl provoacă să realizeze versuri despre sarmale și ciorbă de perișoare
Flick poate face rime despre orice. Diana Munteanu, prezentatoarea emisiunii "Prietenii de la 11", îl provoacă să realizeze versuri despre sarmale și ciorbă de perișoare
Cel mai monden consilier local din ţară a împărţit amestec de sarmale câinilor fără stăpân din adăpostul din Bragadiru. Tudor Ionescu, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, a venit să verifice în ce condiţii stau patrupezii, după ninsorile...
Vineri, 13.01.2017, 20:15
Nicolai Tand este cunoscut ca fiind un om foarte legat de tot ce înseamnă tradițiile românești. Anul acesta însă, Sărbătorile de iarnă l-au găsit peste mări și țări, tocmai în Seattle, SUA.
Joi, 12.01.2017, 15:34
Se dă mare şi tare, dar mănâncă în parcare! Unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din showbiz-ul autohton a avut parte de o masă de Crăciun. neconvenţională.
Miercuri, 28.12.2016, 10:24
Ramona Gabor a făcut un chef de pomină în Emiratele Arabe Unite, pentru că a vrut să petreacă seara Crăciunului în stil tradiţional.
Marti, 27.12.2016, 12:28
De Ziua României, Mihai Mitoșeru se distrează, dar prepară și mâncarea specială a românilor, sarmale.
Joi, 01.12.2016, 15:07
Tradiţionalele sarmale sunt nelipsite de pe masa de sărbători. Prepară-le alături de familia ta! Recomandăm o reţetă absolut delicioasă.
Marti, 29.11.2016, 18:53
Sarmale făcute în dovleac! Puţină lume a văzut, puţină lume a gustat. Ei bine, în Buzău, gospodinele spun că sunt un deliciu. Sunt atât de bune, încât se topesc în gură. Dovleacul e vedeta toamnei şi baza multor mâncăruri.
Duminica, 16.10.2016, 19:31
Nimeni nu rezistă unei porţii de sarmale calde. Cu atât mai puţin cu cât sunt şi. gratuite. Aşa se face că astăzi, la pelerinajul Sfintei Cuvioase Parascheva, nici pelerinii n-au mai răbdat în faţa porţiilor delicioase.
Vineri, 14.10.2016, 16:27
Mâine creştinii o sărbătoresc pe Sfânta Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, iar mii de pelerini au ajuns deja la racla cu moaştele făcătoare de minuni. Au îndurat frigul într-un oraş aflat sunt cod portocaliu de ploi şi au stat cu orele să se roage şi să sfinţească, fiecare ce are la îndemână.
Joi, 13.10.2016, 21:23
Mâine creştinii o sărbătoresc pe Sfânta Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, iar mii de pelerini au ajuns deja la racla cu moaştele făcătoare de minuni. Au îndurat frigul într-un oraş aflat sunt cod portocaliu de ploi şi au stat cu orele să...
Joi, 13.10.2016, 19:24
Răzvan Horneț a mâncat la viața lui de la banalele sarmale, pe care le-a reinventat, până la carne de șarpe, crocodil și alte ciudățenii. Se declara fan preparate chinezești și a decis să aducă în fața chefilor o combinație inedită.
Carne, orez, ardei, varză murată, mărar şi ciolan. Sunt ingredientele unor sărmăluţe româneşti. Un veritabil gurmand ştie însă că cele mai bune sarmale pot avea o mulţime de secrete. Vizitatorii Festivalului Sarmalelor din Praid nu le-au...
Sambata, 24.09.2016, 19:28
Te-ai gândit vreodată că poţi să îţi surprinzi prietenii şi familia cu o porţie unică de sarmale? Ei bine, da, este posibil! Uită de metoda clasică de împachetare!
15.000 de sarmale au fost pregătite în acest weekend la Salonta, în județul Bihor. Zece echipe de bucătari din localităţile învecinate și-au încins ceaunele, au tocat carnea și au pregătit compoziția ca să facă cele mai bune sarmale.
Luni, 05.09.2016, 13:32
Tradiționalele sarmale sunt la ordinea zilei în meniul românilor. Cu mămăliguță, smântână și ardei iute, sunt adevărate delicii culinare, cărora n-ai cum să le reziști.
Daniel și Andrei sunt frați și, pe lângă faptul că sunt artiști, amândoi iubesc bucătăria. Sunt pasionați de rețete vechi, dar și noi, au experiență în bucătăria de restaurant și, deși au doar 19, respective 17 ani, vor să arate că merită un loc în competiția de la Antena 1.
Nu tot ce se mănâncă zboară. E regula pe care unii români nu o ştiu şi se trezesc, pe aeroport, că trebuie să renunţe la bunătăţile din bagaje. Sarmale, palincă, murături sau cârnaţi.
Miercuri, 30.12.2015, 19:33
O poveste cu adevărat cutremurătoare! Opt suflete trăiesc într-o cămăruță de nouă metri pătrați! O familie dintr-o comună din județul Dâmbovița o duce de pe o zi pe alta! În preajma Crăciunului, Fuego s-a oferit să le acorde o mână...
Joi, 24.12.2015, 18:01
Ce poate fi mai bun decât o porţie de sarmale făcute ca la mama acasă pe care să le poţi manca atunci când vrei? Asta a fost deviza după care s-au ghidat doi soţi din Harghita care au pus pe picioare o fabrică de sarmale.
Miercuri, 16.12.2015, 19:40
Românii mănâncă sarmale şi pentru că sunt gustoase, dar mai ales pentru că le asociază cu tradiţia şi sărbătorile! Şi nu doar românii. Sunt aproape 30 de ţări în lume pe harta sarmalelor.
Joi, 03.12.2015, 20:18
Târgurile de Crăciun îşi deschid porţile în marile oraşe din ţară! Însă, dacă peste hotare, vedete pe tarabele sunt cadourile sau decoraţiunile de sărbători, la noi, la putere, e mâncarea. Miroase a sarmale şi a vin fiert. Lucru pe...
Duminica, 29.11.2015, 19:21
Aflate la mare, acolo unde au pus umărul la treabă pentru nunta lui Genil Hasim, dansatorul din baletul Edi Stancu, Flavia de la „Neața” și Margherita de la Clejani s-au trezit în bucătărie față în față cu durul Sorin Bontea
Mii de oameni au participat la un adevărat festin în staţiunea Praid. Bucătari amatori din România și Ungaria şi-au demonstrat talentul culinar la tradiționalul Festival al Sarmalelor, unde au pregătit pentru vizitatori peste patruzeci de mii...
Duminica, 27.09.2015, 19:30
Dracula, legendele Transilvaniei, Ceauşescu, asuprirea Bisericii în perioada comunistă – sunt singurele lucruri pe care le ştia despre România americanul John Downie acum 13 ani. Acum slujește la Universitate, adoră sarmalele și micii...
Luni, 07.09.2015, 12:52
Primul weekend de toamnă autentică a debutat la Salonta cu un festival al celor mai bune sarmale din ţară. 14 mii de astfel de bunătăţi din carne, orez şi cu tot felul de mirodenii au putut fi gustate de toţi pofticioşii
Duminica, 06.09.2015, 19:32
Pâine caldă cu zacuscă proaspătă sau cu dulceaţă. Zeamă acră cu carne, fasole şi sarmale. Mici, cârnăciori de casă şi peşte rumenit pe grătar.
Duminica, 09.08.2015, 19:41
Pe nevăzute, concurenții au ales cele mai bune sărmăluțe. Cine a gătit cel mai bine va câștiga o cină în altă țară.
Întotdeauna o apariţie fascinantă, Bianca, ispita de la "Insula Iubirii", a reuşit să impresioneze în timpul emisiunii, însă ea nu se lasă mai prejos nici afară, căci mizează pe ţinutele provocatoare pentru a arăta minunat.
Întotdeauna o apariţie fascinantă, Bianca, ispita de la "Insula Iubirii", a reuşit să impresioneze în timpul emisiunii, însă ea nu se lasă mai prejos nici afară, căci mizează pe ţinutele provocatoare pentru a arăta minunat.
Miercuri, 08.07.2015, 12:43